background preloader

Sport

Facebook Twitter

Sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Α.Σ. Νίκη Χριστός - Official Website. Serres Sport News - Τα πάντα για το Σερραϊκό Αθλητισμό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, Πανσεραϊκός, Ίκαροι, Γαζώρος, Οδυσσέας Αναγέννησης, Αλέξανδρος Ηράκλειας, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Αλέξανδρος Ζίχνης. Σκόρπιες σκέψεις για την αγωνιστική που πέρασε, τόσο στο πρωτάθλημα «τέρας» όσο και σε αυτό του «μπερντέ».

Serres Sport News - Τα πάντα για το Σερραϊκό Αθλητισμό, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, Πανσεραϊκός, Ίκαροι, Γαζώρος, Οδυσσέας Αναγέννησης, Αλέξανδρος Ηράκλειας, Εθνικός Σιδηροκάστρου, Αλέξανδρος Ζίχνης

Λόγοι ανωτέρας εκπαιδευτικής «βίας» εμπόδισαν το Θέατρο της Δευτέρας» να ανεβεί κανονικά, πλέον στο μέσον της εβδομάδας είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα γρήγορο flashback! Στα καθ’ ημάς μόνο μπράβο έχω να μοιράσω και στους δυο εκπροσώπους μας, καθώς ο Γάζωρος έκανε το καθήκον του και εξασφάλισε και τυπικά την παραμονή του στην κατηγορία μετά την σπουδαία νίκη επί της Δόξας, που μας επιβεβαίωσε ότι μέχρι εδώ ήταν οι βλέψεις και οι ικανότητες της! No1 Αθλητικό Portal του Νομού Σερρών.