GIG

Facebook Twitter

NVTA: de Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse. Classics in the History of Psychology. OPP® - Internationaal adviesbureau op het gebied van Human Resources. Personality test based on Jung and Briggs Myers typology. DeTest. Home Page. Een mens met verslavingsproblemen is meer dan zijn verslaving, zijn somatische, psychische (en/of psychiatrische), sociale, relationele, arbeidsgerelateerde en of justitiële problematiek.

Home Page

Een cliënt met verslavingsproblemen is zelfs meer dan een optelsom van dit alles. Hmbv vindt dat een cliënt in de eerste én op de laatste plaats mens is! Het Zwarte Gat - Netwerken als kennisgenerator. Netwerken als kennisgenerator Een ding staat vast: waar de vorm aan kracht inboet neemt de beweeglijkheid toe.

Het Zwarte Gat - Netwerken als kennisgenerator

Netwerken als de opkomende theorie van de handelende personen is hier een goed voorbeeld van. Het maakt een nieuwe kijk op de organisatorische kant van de samenleving zichtbaar. Search Results for "thepersonalitypage.com" Massagepraktijk Relax &zo te Huizen. Druk, druk, druk?

Massagepraktijk Relax &zo te Huizen

Last van vastzittende spieren in rug, nek en schouders, vermoeidheid, hoofdpijn? Dan is het tijd voor een momentje voor jezelf! Ga in Gesprek. Modellen. Alle gebruikte modellen zijn voor persoonlijk gebruik en voor onderwijsdoeleinden vrij te gebruiken.

Modellen

Downloadable als jpeg-bestand of powerpointslide. Voor herplaatsing op internet gelden afspraken (zie hiervoor copyright). Tip: ieder model kan je onder de betreffende pagina downloaden als jpeg of powerpoint. Een powerpointslide kan je invoegen in je presentatie. Je kunt een powerpoint ook bewerken en opslaan als jpeg (kies 'opslaan als' in het pulldownmenu 'bestand' en vervolgens 'opslaan als' onderin het opslaan als-scherm; kies jpeg of ander format). Introductie tot het Enneagram. Het enneagramsysteem Het Enneagram is een persoonlijkheidstypen systeem dat bestaat uit negen verschillende typen.

Introductie tot het Enneagram

Iedereen wordt beschouwd als zijnde een enkel type, hoewel je trekken kunt hebben die thuishoren bij andere typen. Hoewel het onzeker is of dit type genetisch bepaald is, geloven velen dat deze er al is bij de geboorte. Enneagramtest. This page is also available in your preferred language English.

Enneagramtest

Deze twee online Enneagram testen (gratis) helpen je om te bepalen welk persoonlijkheidstype je bent. Je vleugel wordt eveneens aangegeven. Enige suggesties over hoe de testen te doen om de meest accurate resultaten te krijgen kunnen hieronder gevonden worden. Klassieke enneagramtest. The Monkey Business Illusion. Paul Potts First Audition. Werkvormen.info. Psychologie - Mens en Samenleving. Artikelen 1 - 10 van 1.186 in de rubriek Psychologie Psychologie (Mens en Samenleving) Wat houdt zelfvertrouwen in?

Psychologie - Mens en Samenleving

Wat is relevant als het om zelfvertrouwen gaat?