background preloader

GIG

Facebook Twitter

NVTA: de Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse. Classics in the History of Psychology. OPP® - Internationaal adviesbureau op het gebied van Human Resources. Personality test based on Jung and Briggs Myers typology. DeTest. Home Page. Een mens met verslavingsproblemen is meer dan zijn verslaving, zijn somatische, psychische (en/of psychiatrische), sociale, relationele, arbeidsgerelateerde en of justitiële problematiek.

Home Page

Een cliënt met verslavingsproblemen is zelfs meer dan een optelsom van dit alles. Hmbv vindt dat een cliënt in de eerste én op de laatste plaats mens is! Wij vinden dat de inzet van ervarings(des)kundigheid een noodzakelijke voorwaarde is om werkelijk op herstel georiënteerde systemen te ontwikkelen. Wij vinden dat de verslavingszorg, samen met haar cliënten, haar koers moet verleggen naar een meer cliëntgerichte benadering van verslavingsproblematiek. Wij vinden dat het vergroten van perspectief op maatschappelijk herstel het uitgangspunt moet zijn bij het vormgeven van Zorg voor Verslaafden.

Hmbv wil mensen met een alcoholverslaving over de drempel van de hulpverlening helpen. Het Zwarte Gat - Netwerken als kennisgenerator. Netwerken als kennisgenerator Een ding staat vast: waar de vorm aan kracht inboet neemt de beweeglijkheid toe. Netwerken als de opkomende theorie van de handelende personen is hier een goed voorbeeld van. Het maakt een nieuwe kijk op de organisatorische kant van de samenleving zichtbaar. Een samenleving waar onderstromen altijd een rol spelen. Als onderstromen aan de oppervlakte komen zorgen ze voor woeling en beweging. Zo ook met netwerken.

Nieuw concept Sommigen stellen zich al de vraag of de tijd rijp is voor een verandering naar een nieuw concept dat zich richt op organisatorische en functionele innovatie. Kennis als subjectief gegeven In de wereld van netwerken regeert echter subjectiviteit, verbinding en beweging. Search Results for "thepersonalitypage.com" Massagepraktijk Relax &zo te Huizen. Druk, druk, druk?

Massagepraktijk Relax &zo te Huizen

Last van vastzittende spieren in rug, nek en schouders, vermoeidheid, hoofdpijn? Dan is het tijd voor een momentje voor jezelf! Even helemaal niets. Rust. Of het nou gaat om een sportmassage, ontspanningsmassage, triggerpoint behandeling, tui-na behandeling, shiatsu massage, voetmassage, zwangerschapsmassage of guasha behandeling… ze brengen allemaal de bloedcirculatie en de energiestroom weer op gang. Simpel. Ga in Gesprek. Modellen. Alle gebruikte modellen zijn voor persoonlijk gebruik en voor onderwijsdoeleinden vrij te gebruiken.

Modellen

Downloadable als jpeg-bestand of powerpointslide. Voor herplaatsing op internet gelden afspraken (zie hiervoor copyright). Tip: ieder model kan je onder de betreffende pagina downloaden als jpeg of powerpoint. Een powerpointslide kan je invoegen in je presentatie. Je kunt een powerpoint ook bewerken en opslaan als jpeg (kies 'opslaan als' in het pulldownmenu 'bestand' en vervolgens 'opslaan als' onderin het opslaan als-scherm; kies jpeg of ander format). Doorzoek de site met eigen zoekwoorden! De site 'Managementmodellensite' is powered by GertJanSchop.com & Bizz-Company. Internet is het communisme op het gebied van informatie. Introductie tot het Enneagram. Het enneagramsysteem Het Enneagram is een persoonlijkheidstypen systeem dat bestaat uit negen verschillende typen.

Introductie tot het Enneagram

Iedereen wordt beschouwd als zijnde een enkel type, hoewel je trekken kunt hebben die thuishoren bij andere typen. Hoewel het onzeker is of dit type genetisch bepaald is, geloven velen dat deze er al is bij de geboorte. De negen typen (of "enneatypen", "ennea" betekent "negen") worden universeel geïdentificeerd door middel van de nummers 1 tot en met 9.

Deze nummers worden op een standaard manier rond het enneagramsymbool geplaatst. Mensen van een bepaald type hebben diverse eigenschappen gemeen, maar kunnen desalniettemin tamelijk verschillend zijn. Vleugels Gewoonlijk heb je eigenschappen van een van de typen die naast je eigen type liggen op de enneagramcirkel die meer prominent zijn. Kijk, om uit te vinden welk enneagramtype je bent, welke beschrijving je het best past, of doe de gratis enneagramtest op deze site. Enneagramtest. This page is also available in your preferred language English.

Enneagramtest

Deze twee online Enneagram testen (gratis) helpen je om te bepalen welk persoonlijkheidstype je bent. Je vleugel wordt eveneens aangegeven. Enige suggesties over hoe de testen te doen om de meest accurate resultaten te krijgen kunnen hieronder gevonden worden. Klassieke enneagramtest Deze test bestaat uit pagina's die negen of minder vragen bevatten (een voor elk enneagramtype). Enneagramtest met instinctuele subtype (engels) Bij deze test krijg je paren van karaktertrekken te zien om te scoren. <p><b>Ga naar de tweede <a href="../.. Accurate resultaten krijgen van deze enneagramtesten Het is belangrijk om de vragen eerlijk te beantwoorden.

Het is in feite niet gemakkelijk om de vragen eerlijk te beantwoorden, omdat we onszelf allemaal als beter willen zien dan we eigenlijk zijn, en we vaak vooropgezette ideeën over onszelf hebben die niet echt waar zijn. The Monkey Business Illusion. Paul Potts First Audition. Werkvormen.info. Psychologie - Mens en Samenleving. Artikelen 1 - 10 van 1.186 in de rubriek Psychologie Psychologie (Mens en Samenleving) Wat houdt zelfvertrouwen in?

Psychologie - Mens en Samenleving

Wat is relevant als het om zelfvertrouwen gaat? Hoe zit het met de relatie met je capaciteiten? Aan welke gedachten en gevoelens herken je een gebrek aan zelfvertrouwen? De relatie tussen geluk en inkomen Er is een relatie tussen geluk en inkomen. De relatie tussen geld en geluk Is er een relatie tussen geld en geluk? Wilskracht is een spier Wilskracht is geen karaktereigenschap, maar één van de grootste krachten van een mens. De kenmerken van borderline Borderline is een persoonlijkheidsstoornis die zich kenmerkt in impulsiviteit, stemmingswisselingen, zwart-wit denken en problemen met de identiteit.