background preloader

GIG

Facebook Twitter

NVTA: de Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse. Classics in the History of Psychology. OPP® - Internationaal adviesbureau op het gebied van Human Resources. Personality test based on Jung and Briggs Myers typology. This free personality test is based on Carl Jung’s and Isabel Briggs Myers’ personality type theory.business users - use advanced version » Upon completion of the questionnaire, you will: Obtain your 4-letter type formula according to Carl Jung’s and Isabel Briggs Myers’ typology, along with the strengths of preferences and the description of your personality type Discover careers and occupations most suitable for your personality type along with examples of educational institutions where you can get a relevant degree or training Understand communication and learning styles of your type.

Personality test based on Jung and Briggs Myers typology

See which famous personalities share your type Be able to use the results of this test as an input into the Jung Marriage Test™ and the Demo of the Marriage Test™, to assess your compatibility with your long-term romantic partner Instructions: When responding to the statements, please choose the response you agree with most. DeTest. Home Page. Een mens met verslavingsproblemen is meer dan zijn verslaving, zijn somatische, psychische (en/of psychiatrische), sociale, relationele, arbeidsgerelateerde en of justitiële problematiek.

Home Page

Een cliënt met verslavingsproblemen is zelfs meer dan een optelsom van dit alles. Hmbv vindt dat een cliënt in de eerste én op de laatste plaats mens is! Wij vinden dat de inzet van ervarings(des)kundigheid een noodzakelijke voorwaarde is om werkelijk op herstel georiënteerde systemen te ontwikkelen. Wij vinden dat de verslavingszorg, samen met haar cliënten, haar koers moet verleggen naar een meer cliëntgerichte benadering van verslavingsproblematiek.

Wij vinden dat het vergroten van perspectief op maatschappelijk herstel het uitgangspunt moet zijn bij het vormgeven van Zorg voor Verslaafden. Hmbv wil mensen met een alcoholverslaving over de drempel van de hulpverlening helpen. Het Zwarte Gat - Netwerken als kennisgenerator. Netwerken als kennisgenerator Een ding staat vast: waar de vorm aan kracht inboet neemt de beweeglijkheid toe. Netwerken als de opkomende theorie van de handelende personen is hier een goed voorbeeld van. Het maakt een nieuwe kijk op de organisatorische kant van de samenleving zichtbaar. Een samenleving waar onderstromen altijd een rol spelen. Als onderstromen aan de oppervlakte komen zorgen ze voor woeling en beweging. Search Results for "thepersonalitypage.com" Massagepraktijk Relax &zo te Huizen.

Ga in Gesprek. Modellen. Alle gebruikte modellen zijn voor persoonlijk gebruik en voor onderwijsdoeleinden vrij te gebruiken.

Modellen

Downloadable als jpeg-bestand of powerpointslide. Voor herplaatsing op internet gelden afspraken (zie hiervoor copyright). Tip: ieder model kan je onder de betreffende pagina downloaden als jpeg of powerpoint. Een powerpointslide kan je invoegen in je presentatie. Je kunt een powerpoint ook bewerken en opslaan als jpeg (kies 'opslaan als' in het pulldownmenu 'bestand' en vervolgens 'opslaan als' onderin het opslaan als-scherm; kies jpeg of ander format). Doorzoek de site met eigen zoekwoorden! De site 'Managementmodellensite' is powered by GertJanSchop.com & Bizz-Company. Internet is het communisme op het gebied van informatie. Kennis is niet om te vergaren maar om te delen. Introductie tot het Enneagram. Het enneagramsysteem Het Enneagram is een persoonlijkheidstypen systeem dat bestaat uit negen verschillende typen.

Introductie tot het Enneagram

Iedereen wordt beschouwd als zijnde een enkel type, hoewel je trekken kunt hebben die thuishoren bij andere typen. Hoewel het onzeker is of dit type genetisch bepaald is, geloven velen dat deze er al is bij de geboorte. De negen typen (of "enneatypen", "ennea" betekent "negen") worden universeel geïdentificeerd door middel van de nummers 1 tot en met 9. Deze nummers worden op een standaard manier rond het enneagramsymbool geplaatst. Mensen van een bepaald type hebben diverse eigenschappen gemeen, maar kunnen desalniettemin tamelijk verschillend zijn. Vleugels Gewoonlijk heb je eigenschappen van een van de typen die naast je eigen type liggen op de enneagramcirkel die meer prominent zijn. Kijk, om uit te vinden welk enneagramtype je bent, welke beschrijving je het best past, of doe de gratis enneagramtest op deze site.

Enneagramtype beschrijvingen. Enneagramtest. This page is also available in your preferred language English.

Enneagramtest

Deze twee online Enneagram testen (gratis) helpen je om te bepalen welk persoonlijkheidstype je bent. Je vleugel wordt eveneens aangegeven. Enige suggesties over hoe de testen te doen om de meest accurate resultaten te krijgen kunnen hieronder gevonden worden. The Monkey Business Illusion. Paul Potts First Audition. Werkvormen.info. Psychologie - Mens en Samenleving.