background preloader

E-learning

Facebook Twitter

Åsa Willysson. För dig som har. Dela! - en mötesplats för alla som bryr sig om utbildning och lärande. Folkhögskolan som vill synas - Perstorp - NorraSkåne.se. UTBILDNING.

Folkhögskolan som vill synas - Perstorp - NorraSkåne.se

"Syns man inte finns man inte", heter det i reklambranschen.Detsamma gäller för folkhögskolan i Perstorp anser filialföreståndaren Maria Österlin. I mer än 15 år har elever fått värdefull studiehjälp och coachning vid folkhögskolan på Bryggaregatan.Men det är inte alla som känner till verksamheten som bedrivs i fastigheten kallad Rosenhill där numera även en förskola och Studieförbundet Vuxenskolan huserar.Maria Österlin är filialföreståndare sedan årsskiftet då hon tog över efter Lars Holmberg.Hon vill att skolan med huvudsäte i Munka Ljungby, ska profilera sig mer.– Tyvärr är vår verksamhet något dold.

Det finns faktiskt folk som bor i Perstorp som inte vet att vi finns, säger Maria.Ett led i att synas mer är att delta i olika aktiviteter som arrangeras i samhället. Närmast väntar till exempel Höstglöden, ett samarrangemang med Vuxenskolan, lördag den 8 oktober. Språkvård. Facebook for Educators Guide. Slideshare.