background preloader

Webtribune sve vesti

Facebook Twitter

Kad imaš rusko-kinesku zaleđinu: Dačić zapanjio UN i žestoko prozvao Britaniju i SAD. Obrt koji niko na svetu nije očekivao: Kina osvaja Ujedinjene Nacije i smanjuje moć Sjedinjenih Država – Evo šta se desilo … Putinov strateški analitičar koji je predvideo mnoge bitne stvari 10 godina ranije – EVO ŠTA PREDVIĐA ZA SRBIJU. Fondacija norveškog milijardera traži dokaze: Ko je upravljao prirodnom selekcijom?

ŠOKANTNA ANALIZA RUSKOG ANALITIČARA: Srbija se predaje velikoj Albaniji – Evo šta se događa … Argentinska šema ili šta napravi naivni narod i smrtonosni zagrljaj MMF. DEJAN LUČIĆ: Putin izveo Vučića na čistinu – Evo šta mu je rekao u automobilu … – VIDEO. RUSKO-KINESKA ALIJANSA SADA VLADA SVETOM: Kinezi pokazali takvo oružje da su svi ostali u neverici – VIDEO. VELIKA TAJNA JE SAKRIVENA: Industrija raka ne traži lek – EVO ZAŠTO … TAJNA ISTORIJA TITOVIH PARTIZANA: Svi koji su pravili planove i tražili napad na Jasenovac završili su život na misteriozan način.

Profesor FPN: Srbiju su bombardovali i planski joj uništavali vojsku ZBOG OVOG RAZLOGA. Srbin napravio specijalni generator – Ušteda goriva i do 30 posto – VIDEO. TAJNA ILUMINATA: Bivši model pokušala da otkrije Berluskonijeve satanističke prakse, pa umrla usled jezivog radioaktivnog trovanja. Šta se ustvari ovde događa? Saudijci potrošili 18 milijardi dolara za američke rakete I NEKO IM TO SVE SRUŠI? KO?

Da li su dobro shvatili Putina: Kada Amerika ne može da vas zaštiti, možemo mi ali prvo da … BES IZRAELA I SAD NA VRHUNCU: Rusija je ovog meseca tri puta blokirala Izrael da bombarduje Siriju – PUTINOVA PRETNJA. Zastrašujuća analiza otkriva veliku tajnu: Vekovima su živeli od pljačke a SADA SU IM DOŠLI RUSIJA I KINA – OVO SE DOGAĐA … Najteži dan u životu Vladimira Putina: Evo šta se dogodilo pre 15 godina i kakvo je obećanje dao – VIDEO.

Najšokantnije otkrivanje u istoriji – Rusi otkrili najveću prevaru svih vremena: Nafta nije fosilno gorivo, već evo šta … – EVO DO KADA ĆE TRAJATI. ŠOKANTNA TVRDNJA RUSKOG AMBASADORA: Znate li šta kriju kada Srbiju teraju da uđe u NATO? Nisu ratovali preko 200 godina a spremaju vojsku za rat sa Rusijom. ALEKSANDAR DUGIN: Evo ko će vladati svetom umesto SAD i EU – OVO JE PUTINOV PLAN KOJI SE SPROVODI … Kini je svega dosta: Hapšenje vođa protesta – Vojska je spremna za delovanje – EVO ŠTA JE IZA SVEGA … HRVATSKI ISTORIČAR ZALEDIO ZAPADNE AGENTE: Srbi, ne potpisujte ništa, dolazi vaše vreme sa Rusima – OVO ĆE SE DOGODITI – VIDEO. AMERIČKI AGENT OTKRIO TAJNU: Znam ko je Tito, video sam ga 1936. godine, onaj što je došao posle – NEKO JE DRUGI. Iran otkrio glavni razlog zbog kojeg SAD ne napada: “Napali bi oni ali” …

SAD U NEVERICI – JOŠ JEDNA NOĆNA MORA: Savez Katara, Turske i Irana otvara vrata Persijskog zaliva Rusiji. General Pavković odgovorio Perišiću: Sa Dimitrijevićem i Grahovcem izdao si Vojsku, državu i narod – Tajno ste se sastajali sa Amerikancima. ZAOKRET U SIRIJI: Putin sprovodi OSVETU – Erdogan imao tajne planove sa SAD – Rusi presreli turske F-16.

Mihajlo Ulemek pukovnik Arkanove garde: Kako je Palma zaradio veliki novac, ko je iz vlasti kupio diplome, odakle Lepoj Breni pare, šta je sa Dačićevim koferčetom – VIDEO. JEZIVO PREDVIĐANJE SRPSKOG ISTORIČARA: To što ostane od Crne Gore posle sukoba Mila i Albanaca ujediniće se sa Srbijom. ŠOKANTNA ANALIZA POL KREJG ROBERTSA: Rusiji se ne piše dobro, jedinog čoveka koji je mogao da se odupre Americi, Putin je smenio … Ovo su dokazi iz tajne misije Apolo 20 na Mesecu: Vanzemaljci, brodovi i gradovi FOTO + VIDEO. Ovo je jedina prava istina: Evo zašto je Slobodan Milošević ubijen. Dubok očaj Zapada, projekat na Kosovu im ide nizbrdo – VIDEO. ZAHAROVA BRUTALNO BOLTONU: Ako je ko po svetu krao to ste vi radili, osim toga – VRATITE SVE ŠTO STE UKRALI RUSIJI.

ĐAVO JE TU ALI GA NE VIDITE: Kako su nam smestili opasan otrov u posuđe koje koristimo svaki dan. BIVŠI ŠEF CIA ZALEDIO ZAPAD I PRIŠTINU: SRBI, NE SLUŠAJTE AMERIKU, ONA GLEDA SAMO SVOJ INTERES – EVO KAKO DA NAĐETE REŠENJE … U ratu sa Kinom događaju se čudne stvari – Sjedinjene države gube bitke na svim poljima. KONAČNO PRIZNANJE – HITLER UMRO U PARAGVAJU 1973: Evo ko mu je organizovao beg i gde je sahranjen … Rusija i Kina napravile su nezamisliv obrt u svetu, Sjedinjene Države ne mogu da shvate – OVO SE DEŠAVA. ISPOVEST SRPSKOG GENERALA – Evo zašto je ubijen Đinđić: “Ako nam otmete Kosovo, Republika Srpska će da se pripoji Srbiji”

Najbolje čuvana tajna moderne istorije – Hitler je potomak Rotšilda … NATO GENERAL PRIZNAO SRPSKOM GENERALU: Nismo smeli u kopnenu invaziju znali smo kakva je srpska vojska. UDARNA VEST – OVO VAM NISU REKLI JER NE SMEJU: Rusija i Kina sklopili vojni savez – Ovo je sada ALIJANSA KOJA VLADA SVETOM. ZAŠTO JE VUČIĆ POČEO PREGOVORE SA OPOZICIJOM I ŠTA SE USTVARI DEŠAVA? – EVO ŠTA JE ZAPAD SMISLIO … SRBIJA POSTALA BOJNO POLJE VELIKIH SILA: PET SVETSKIH SILA U SRBIJU ŠALJE ISKUSNE SPECIJALCE – REŠENJE BALKANA PREKO SRBIJE. ALBANSKI ISTORIČAR IZAZVAO BURU: SKENDERBEG JE BIO PRAVOSLAVAC, RODILA GA JE SRPKINJA – VIDEO. NEMAČKI EKSPERTI UZNEMIRILI NATO: RUSIJA PRAVI VOJNU BAZU U REPUBLICI SRPSKOJ A SRBIJA SE NAORUŽAVA … Ovo je konačna istina: Nemačka je razbila Jugoslaviju da stvori ekonomsku koloniju, iza svega je stajala SAD. DVA OPASNA AMERIČKA ORUŽJA OKRENULA SE PROTIV IMPERIJE – EVO ŠTA SE DOGAĐA I KO VODI IGRU …

OVO NOVO RUSKO NUKLEARNO ČUDOVIŠTE LETI NEVEROVATNIH 18.000 KM – NA KOGA KRENE MOŽE SAMO DA SE POMOLI … VIDEO. ELITA U ŠOKU – TRAMP OBJAVIO RAT TAJNIM ORGANIZACIJAMA: ZAKON KOJI JE POTPISAO ZADAO PRESUDAN UDARAC KRUGOVIMA PEDOFILIJE. ISTORIJSKA PREVARA: OVO SU GRADOVI KOJE SU OSLOBODILI ČETNICI, A NE PARTIZANI. VELIKI INTERVJU BORISAVA JOVIĆA: IZMISLILI SU DVE NOVE NACIJE ZBOG SRBIJE – EVO KO JE USTVARI UNIŠTIO JUGOSLAVIJU – VIDEO.

ŠOKANTAN PREOKRET: ERDOGAN PREVARIO I NADIGRAO PUTINA I UZIMA SIRIJI VAŽAN DEO TERITORIJE – EVO ŠTA SE DOGAĐA … NOVO RUSKO SUPER-ORUŽJE PREVAZILAZI SVE ŠTO POSTOJI NA ZAPADU: DOMINANTNI KAO NIKO U ISTORIJI. ŠVEDSKA JE U RATU I STVARI SE SVE VIŠE POGORŠAVAJU – EVO ŠTA SE DOGAĐA I ZBOG ČEGA A BIĆE JOŠ GORE … NAJVEĆA ZAVERA SVIH VREMENA: HITLER I BORMAN SU BILI IZDAJNICI – NEĆETE VEROVATI ZA KOGA SU RADILI. NEŠTO SE OPASNO SPREMA U UKRAJINI: ČEČENSKI “BATALJON SMRT” UŠAO U DONBAS – EVO ŠTA SE DOGAĐA. PLAN C: AMERIČKI NUKLEARNI PLAN SUDNJEG DANA I KONTRAMERE ZA RUSE. VUKADINOVIĆ: OVO SU SAKRILI – MAKRON NAPRAVIO SKANDAL USRED BEOGRADA I PONIZIO SRBIJU – EVO ŠTA JE REKAO … VIDEO. RUSKI EKSPERT OTKRIVA ZAVERU: ALIJA IZETBEGOVIĆ REŽIRAO SREBRENICU DA BI AMERIKA UŠLA U RAT PROTIV SRBIJE.

BRUTALAN ODGOVOR SRPSKOG ISTORIČARA NEMAČKOM AMBASADORU: TRI PUTA JE NEMAČKA VOJSKA PUSTOŠILA SRBIJU I ČINILA ZLOČINE A SADA NAM DRŽI LEKCIJE O GENOCIDU … RUSKA VOJSKA ŠTITI TAJNO BIBLIJSKO NALAZIŠTE U SIRIJI – RUSI TRAGAJU ZA MISTERIOZNIM DREVNIM PREDMETIMA … UDARNA VEST – ZAEV RUSKIM PREVARANTIMA DAO ŠOKANTNE PODATKE: NIJE VUČIĆ AMERIČKI ČOVEK – EVO SA KIM JE POVEZAN … MLEČNA INDUSTRIJA JE U PANICI: PRODAJA MLEKA PALA JE ZA 1,1 MILIJARDU DOLARA U 2018. GODINI – EVO ZAŠTO … DUBOKO ZAKOPANA TAJNA: KANADSKI PREMIJER JE PRVI NA SVETU SHVATIO KO I ZAŠTO FORMIRA SVETSKU VLADU I NSP – POSLE DVE NEDELJE JE UBIJEN. ŠOKANTNE TAJNE KOJE DO SADA NISTE ČULI: ZAŠTO SU AMERIKANCI ODLUČILI DA LIKVIDIRAJU MILOŠEVIĆA, I ĐINĐIĆA I ZAŠTO JE BONDSTIL NAPRAVLJEN NA KOSOVU A NE U SRBIJI …

UDARNA VEST – BIVŠI ŠEF CIA NAKLONJEN SRBIMA PORUČIO BEOGRADU: UZMITE SEVER KOSOVA, OTVORITE PITANJE REPUBLIKE SRPSKE, PREŠEVSKE DOLINE, ALI I MAKEDONIJE. ČUVENI ANALITIČAR UPOZORAVA SRBIJU: EVO KO VAM JE USTVARI OTEO KOSOVO I ŠTA VAM SE SADA DOGAĐA. USEVI ŠIROM SVETA MASOVNO PROPADAJU – ANALITIČARI SUMNJAJU DA ĆE NESTATI POLA ČOVEČANSTVA – UPOTREBLJENO DO SADA NEPOZNATO ORUŽJE – DA LI SU RUSI NAPALI SAD … IMPERIJA SE DRMA: ZA SJEDINJENE DRŽAVE RUSKO-KINESKA OPKLADA NA ZLATO OPASNIJA JE OD NUKLEARNIH PROJEKTILA. JEZIVA PREDVIĐANJA ŠVAJCARSKOG POLITIČARA: EVROPA ĆE NESTATI JER JE KRENULA NA RUSE I ZATO ŠTO NOSI JARAM – OVO ĆE SE DESITI …

UDARNA VEST – BIVŠI ŠEF VOJNE BEZBEDNOSTI GENERAL STOJANOVIĆ: UKOLIKO SE AKTUELNA VLAST NE URAZUMI – DOBIĆE REVOLUCIJU DO KRAJA GODINE … NAJOPASNIJA VOJSKA NA SVETU JOŠ SMRTONOSNIJA: NOVI RUSKI SISTEM POTPUNO NEVIDLJIV – ŠTITI TRUPE OD VAZDUŠNIH NAPADA U SVIM VRSTAMA BORBE. FILM KOJI NE ŽELE DA VIDITE – ROBERT DE NIRO POSLE LIČNE TRAGEDIJE OTKRIVA ISTINU – VIDEO. DA LI POZNAJETE OVOG ČOVEKA? DOBRO POGLEDAJTE – TO JE NAJMOĆNIJI ČOVEK NA PLANETI – PUTINOV PRIJATELJ. UPOZORENJE SRBIJI OD RUSKIH OBAVEŠTAJACA U 7 TAČAKA. ŠEFOVI DRŽAVA I SVET POLAKO SHVATAJU: NOVI SVETSKI POLICAJAC JE RUSIJA, NOVI SVETSKI BANKAR JE KINA, PROPALI DESPERADOS JE ZAPAD. NAJNOVIJA VEST – OVDE ĆE POČETI SVETSKI RAT: RUSKA VOJSKA UŠLA U IRAN – SPECIJALCI SPREMAJU IRAN ZA AMERIČKU INVAZIJU – OVO SE DEŠAVA. RUSKI GENERAL: RUSIJA SE VRATILA NA VRH, ZAPAD I SJEDINJENE DRŽAVE POČELI NAPAD – OVO IM JE CILJ. ZLOČIN “OSIROMAŠENIH UMOVA”: EVO ŠTA MILO ĐUKANOVIĆ KRIJE OD GRAĐANA CRNE GORE.

CIA OTKRILA VELIKU TAJNU: ZAŠTO JE TITO PREBACIO ČAK 70 USPEŠNIH FABRIKA IZ SRBIJE U HRVATSKU I SLOVENIJU. PENTAGON: RUSI ĆE SADA SVE DA PLATE – UVELI SMO MIR U “NOVI SVETSKI POREDAK” A ONDA SU RUSI SRUŠILI SVE I UVELI HAOS. NAJŠOKANTNIJI INTERVJU SVIH VREMENA U SRBIJI: EVO ŠTA SE DEŠAVA A DA NE ZNATE I ŠTA ĆE BITI U SRBIJI – UZNEMIRUJUĆI VIDEO. VELIKA TAJNA RATA NA KOSOVU: SRBE JE UBIJAO I JEDAN JAPANAC NA SAMURAJSKI NAČIN EVO ŠTA MU SE DOGODILO. AMERIČKI ISTORIČAR: SOVJETSKI SAVEZ JE POBEDIO NEMAČKU A NE ZAPADNI SAVEZNICI – EVO ZAŠTO KRIJU. BIVŠI APOLO ASTRONAUT TVRDI DA SU DREVNI VANZEMALJSKI ASTRONAUTI STVORILI LJUDSKU RASU. DOKTOR MEDICINE RIČARD MOSKOVIC: OVO JE SVE ONO ŠTO KRIJU OD VAS A MORATE DA ZNATE – VIDEO. DA LI JE LEGENDARNI AMERIČKI GENERAL PATON MISTERIOZNO UBIJEN I ZAŠTO? – OVO SE DOGODILO …

TREĆI SVETSKI RAT JE U TOKU SAMO VAM NISU REKLI: AMERIKA POJAČAVA SAJBER NAPADE NA RUSIJU I ENERGETSKE MREŽE – PUTIN LJUT I SPREMA OSVETU. AMERIČKI SAN JE ŽIV I ZDRAV – ALI U KINI – ZASTRAŠUJUĆA ANALIZA KOJA JE ŠOKIRALA SJEDINJENE DRŽAVE. “SODOMA” – ISTRAGA U SRCU VATIKANA KOJA OTKRIVA NAJVEĆU TAJNU UPLAŠENOG VATIKANA … “SODOMA” – Istra. ELITA SAD U PANICI: VIŠE NEMA SUMNJE, RUSI I KINEZI POTPISALI STRATEŠKI UGOVOR – SJEDINJENE DRŽAVE SE SELE U DRUGU LIGU. SAD U NEVERICI – OVAJ PREOKRET NISU OČEKIVALI: RUSI FORSIRAJU TRKU U NAORUŽANJU JER IMAJU ZASTRAŠUJUĆE ORUŽJE KOJE NIKO NEMA. AMERIČKA VOJSKA ŠOKIRANA NOVIM RUSKIM PIŠTOLJEM PL-15: TO JE KVANTNI SKOK U RAZVOJU STRELJAČKOG ORUŽJA. ISTINA SKRIVANA 30 GODINA: OTKRIVENI SVI DETALJI NJEGOVE SMRTI – EVO ZAŠTO JE UMRO BRUS LI. PREOKRET KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO – TRAMP ĆE MORATI DA PRIZNA: PUTIN JE POBEDIO, KUPUJEMO RUSKU NAFTU …