background preloader

Nieuws

Facebook Twitter

Lees uw krant voortaan ook op iPad. 29/05/'12 Interactief Gazet van Antwerpen leest u voortaan ook op iPad.

Lees uw krant voortaan ook op iPad

Het papieren exemplaar dat u nu in handen hebt, zet u in een wip over naar uw tablet. Alle abonnees kunnen gratis van deze dienst gebruik maken. Wat krijg ik als lezer? U krijgt toegang tot een iPad-toepassing (App) waarmee u door de krant bladert alsof u de papieren versie leest. U kan ook gemakkelijk teruggrijpen naar de kranten van de voorbije dagen en eender welke van de zes edities van Gazet van Antwerpen downloaden. Zitten er extra's bij? "Een iPad-app maakt het mogelijk je kranteninhoud langs alle kanten aan te vullen, maar we weten dat de mensen in de eerste plaats een eenvoudige leeservaring willen", zegt Wim Staelens, die zich binnen moederbedrijf Concentra met de digitale vernieuwingen bezighoudt.

"We houden het dus eenvoudig, en dicht bij het origineel. " Wat betaal ik? Er bestaan verder enkele interessante abonnementsformules, vanaf 10 euro per maand. Ik heb geen iPad! Om hoe laat beschikbaar? Paul Hendrickx. Deredactie.be. Vr 18/04 - Leden van het broederschap van Jezus van Nazareth lopen tijdens hun processie in Zamaro, in het noorden van Spanje, voorbij een lingeriereclame. vr 18/04 - In het noorden van de Filipijnen laat een man zich op Goede vrijdag in het spoor van Christus aan het kruis nagelen.

deredactie.be

Hoewel de Filipijnse geestelijken de jaarlijkse devote praktijken aan de kaak stellen, blijven ze steeds meer publiek trekken. Do 17/04 - Een politieman in Oudenaarde wordt bedolven onder de persaandacht tijdens de flitsmarathon. Belga di 15/04 - Een brandweerman loopt door een vuurzee tijdens een demonstratie van hun kunnen in Bhubaneswar. Di 15/04 - Spaanse boetelingen van het broederschap van "Christus van de Goede Dood" (Cristo de la Buena Muerte) trekken in alle vroegte door Zamora. Ma 14/04 - Deze orthodoxe jood bereidt zich voor op Pesach. Ma 14/04 - In de Noord-Franse havenstad Boulogne-sur-Mer is het eerste van de twee nieuwe patrouilleschepen van de Belgische marine te water gelaten.

Reporters.be. België. De Morgen Home. Gva.be. Meningen. Actuele verkeersinformatie. Het Nieuws - Binnenland. Het weer in België : onze verwachtingen - KMI. Het weer om 12 u 00 : Het is overal zwaarbewolkt met af en toe wat regen of motregen.

Het weer in België : onze verwachtingen - KMI

In het noorden van het land buiige regen. Aan zee staat een krachtige wind met rukwinden tot 70 km/h. Volgende uren Het blijft zwaarbewolkt tot betrokken met vooral over het noorden van het land nog enkele buien. Elders nog af en toe wat lichte regen of motregen met droge perioden tussendoor. Weersverwachting voor vandaag en volgende nacht Deze namiddag verwachten we afwisselend opklaringen en wolkenvelden waaruit enkele buien kunnen vallen. Deze avond is het meestal droog in het westen en het centrum van het land waar de opklaringen iets breder worden. Weersverwachting voor morgen dinsdag Dinsdag is het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt en vallen er in de meeste streken nog buitjes. 's Avonds en tijdens de nacht van dinsdag op woensdag daalt de buienkans en worden de opklaringen breder in het westen en het centrum van het land.

Stabroek - weersverwachting Stabroek - het actuele weer in Stabroek. Nieuws, duiding en discussie.