background preloader

Waynemoul

Facebook Twitter

Продължете да четете това .. В ежедневието си често се сблъскваме с различни изпитания, що се отнася до премахването на различни видове лоши миризми.

продължете да четете това ..

Ние, в „Коломба БГ“, знаем колко неприятни могат да бъдат те и затова предлагаме гарантирано премахване на миризми чрез използването на мощен промишлен озонатор. Озонирането е единственият доказан и напълно ефективен начин за справяне в борбата с лошите миризми, като забележете - миризмите не се замаскират, а се разграждат на молекулно ниво и следователно изчезват напълно. След таблиците по-долу, може да видите подробно описание за работата и действието на озонатора в премахването на лошите и неприятни миризми във вашия дом, офис, автомобил и всякакви други помещения.

Цени при еднократно посещение Цени при месечен абонамент* *Цените важат при направен абонамент за 6 или повече месеци. Какви са предимствата на професионалното премахване на миризми? Идентифицирането на неприятната и вредна миризма може да се окаже сложна задача, поради големия брой потенциални източници. Щракнете върху следния документ. Почистването след ремонт често е досадна и трудоемка задача.

щракнете върху следния документ

Ние ще почистим професионално вместо Вас. От 2 лв. до 3 лв. на кв. м. жилищна площ (крайна оферта се дава след оглед) ЦЕНИ ЗА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ: от 50 лв. на етаж Всяка сграда, рано или късно се нуждае от ремонт, а след него от почистване. Колкото и да внимават хората, извършващи ремонта, според вида на ремонтните работи остават различни петна, замърсявания, отпадъци и други проблеми за отстраняване. Ако ремонта се е проточил, нетърпението да се ползват помещенията е голямо, а желанието в кратък срок и без усилие да се почисти е неистово силно.

Най-бързия и лесен начин да се случи това е професионално почистване след ремонт. „Коломба БГ” извършва услуга за почистване след ремонт в София, на добри цени. Услуги по почистване след ремонт: Кликнете върху следната страница на уебсайта. Предлагаме на Вашето внимание възможност за краткосрочно наемане на следните професионални специализирани машини за почистване: 1.

кликнете върху следната страница на уебсайта

Екстрактор - подходящ за пране и почистване на мека мебел, столове, кресла и др. Цена - 40 лв. /ден Депозит - 200 лв. 2. Цена - 50 лв. 3. Цена - 50 лв. 4. Цена - 60 лв. „Коломба БГ“ е водеща фирма за почистване в София и за целта разполага с оборудване от висок клас. Независимо дали ще правите основно, поддържащо или спрей почистване или полиране, в нашата гама има почистващи машини под наем за вас! Компанията предлага на Вашето внимание възможност за краткосрочно наемане на следните професионални специализирани машини за почистване: Посетете следната страница на уебсайта. Нека вашите прозорци на офиса или дома заблестят от чистота с помощта на фирма "Коломба". 0.60 лв. за едностранно почистване 0.90 лв. на линеен метър дограма Сред домашните задължения, чистенето, определено, попада в категорията на най-непосилните и неприятни ангажименти.

посетете следната страница на уебсайта

Всъщност, без значение дали става въпрос за чистене вкъщи, на работното място или на сградата, в която се помества вашия бизнес, едва ли има някой сред вас, който с удоволствие, се наема с такъв тип задачи. А ако трябва да категоризираме максимално най-тежката, продължителна като време, сложна като умения, които трябва да имате и дори най-опасна почистваща дейност, безспорно, трябва да посочим почистването на прозорци. Същевременно, без почистване на прозорци жилището и дори цялата сграда ще изгуби блясъка и приветливия си вид дори да е перфектно хигиенизирана както на ниво интериор, така и на ниво екстериор. Много хора предпочитат да се справят сами с миенето на прозорци. Кликнете през следната страница. Доверете се на фирма "Коломба БГ" за перфектно почистване и изпиране на мека мебел за територията на град София на достъпни цени.

кликнете през следната страница

Фирмата работи с едни от най-мощните екстрактори, които след изпиране оставят мебелите полусухи. седящо място (канапета, кресла, ъглови дивани и др.) - 8 лв. табуретки - 3 лв. столове без облегалка - 3 лв. столове с облегалка - 4 лв. Защо е необходимо пране на меката мебел? Колко често трябва да се почиства? На кого в София, мога да се доверя за изпиране на моята мека мебел и на какви цени? Във всеки уютен дом има кът с мека мебел, притегателно място за цялото семейство, приятели и гости.

Обикновено във всяко жилище има диван, а много често и фотьойли, табуретки, тапицирани столове и възглавници за декорация. Когато се избират мебелите за този кът, дизайна им е на първо място, защото на практика, удобството се разбира в последствие. Миризмите, които се пропиват в тях, пък с времето стават все по-осезаеми. Процедура за машинно пране на мека мебел Изкуствени.