background preloader

ORGANIZING

Facebook Twitter

Οργάνωσε το σπίτι για το φθινόπωρο. Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και οι δουλειές του σπιτιού που πρέπει να γίνουν είναι αυτές που επαναλαμβάνεις κάθε σεζόν, ανάλογα με τις ανάγκες.

Οργάνωσε το σπίτι για το φθινόπωρο

Πλύνε τις κουρτίνες σου Τώρα που έχει ακόμη ζέστες εκμεταλλεύσου το, πλύνε τις κουρτίνες σου και άπλωσέ τες για να στεγνώσουν στο λεπτό. Άσε που αν είναι από υλικό που δεν χρειάζεται σίδερο, τις πλένεις, τις κρεμάς και στεγνώνουν στο παράθυρο γεμίζοντας και το σπίτι με μυρωδιές. Έλεγξε καλοριφέρ, θερμοσυσσωρευτές και κλιματιστικά Τώρα είναι η εποχή να ελέγχονται και να καθαρίζονται οι καυστήρες, τα σώματα, τα φίλτρα και τα διάφορα άλλα μέρη των μονάδων θέρμανσης που έχει ο καθένας στο σπίτι του.

Ήρθε η ώρα για αλλαγή στο χρώμα Αν έχεις σκοπό να βάψεις το σπίτι, ή κάποιο δωμάτιο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Φρόντισε τους εξωτερικούς χώρους Σε σπίτια όπου υπάρχουν κήποι οι εργασίες αυτές γίνονται κάθε εποχή και συνήθως γίνονται από κηπουρούς ή με τη βοήθειά τους. Τακτοποίησε τις ντουλάπες σου Καθάρισε τις εξωτερικές πόρτες. Παιχνίδια - We Love Supermarket. Things successful people do in their 20s - Business Insider. LearnVest - Financial Planning Services & Resources. Password Manager, Auto Form Filler, Random Password Generator & Secure Digital Wallet App.

1Password. Θες να ελέγξεις τη ζωή σου; Να ένα κόλπο. Ο ειδικός στην διαχείριση χρόνου (time management) Mαρκ Φόρστερ έγραψε ένα νέο βιβλίο το οποίο παρουσιάζει η εφημερίδα Guardian και λέγεται Τα Μυστικά των Παραγωγικών Ανθρώπων υποστηρίζει ότι οι λίστες με τα πράγματα που έχουμε να κάνουμε κάνουν κακό και πως πρέπει να τις σκίσουμε εδώ και τώρα.

Θες να ελέγξεις τη ζωή σου; Να ένα κόλπο

Ο Φόρστερ λέει πως οι λίστες -είτε οι απλές με τις καθημερινές δουλειές μας ή και οι πιο σημαντικές (πράγματα που θέλουμε να κάνουμε πριν πεθάνουμε) είναι ουτοπικοί αντιπερισπασμοί. Σου δίνουν ίσως ένα αίσθημα ελέγχου, αλλά είναι επίπλαστο. Είναι πανεύκολο να προσθέτεις πράγματα σε μια λίστα: Μια ιδέα σου κατεβαίνει αυθόρμητα, ή κάποιος σου ζητά κάτι μέσω μέιλ, και το βάζεις κατευθείαν στη λίστα, μηχανικά, χωρίς να αναρωτηθείς αν αξίζει πραγματικά, και αν στην τελική έχεις το κουράγιο και το χρόνο να το κάνεις.

Η λίστα μεγαλώνει αενάως, και μοιάζει φτιαγμένη για έναν ουτοπικό παράδεισο όπου με μαγικό τρόπο θα προλάβαινες να κάνεις όλες αυτές τις δουλειές. Threadstax Kickstarter Clothing Organizer - Magnetic Clothing Organizer. One of life's greatest conundrums (at least for us) is figuring out the right way to stack clothes.

Threadstax Kickstarter Clothing Organizer - Magnetic Clothing Organizer

It seems like every time we grab a T-shirt from the middle of the pile, everything falls apart — we're talking clothes literally falling onto the ground. Which is why we're super intrigued by ThreadStax, a Kickstarter project that's gotten more than $111,000 in funding to date. The company set out to help the 90% of people they found feel demotivated to fold clothes at all, because they never stay that way. Their solution? A three-piece organizing system (including brackets, a folder, and slides) that uses the powers of magnets to keep clothes off the ground and orderly.

Advertisement - Continue Reading Below. Ενοικίαση, Διαμέρισμα 128 τ.μ., Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις - Αεροδρόμιο, Ελληνικό. 14 Ιδέες για να βάλετε σε τάξη τα ρούχα σας και όχι μόνο. Όταν έχετε πολλά ρούχα συνήθως επικρατεί ένα χάος στα συρτάρια σας.

14 Ιδέες για να βάλετε σε τάξη τα ρούχα σας και όχι μόνο.

Για πολλούς είναι πολύ δύσκολο να βάλουν σε τάξη όλη αυτή την ακαταστασία. Οι παρακάτω 19 ιδέες θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την ντουλάπα σας σε χρόνο μηδέν. Απολαύστε μερικές από τις ιδέες : 1. Δέστε τα κασκόλ σας σε μια κρεμάστρα. 2. 3.Τακτοποιήστε τα ρούχα της εβδομάδας εκ τον προτέρων. 4.Εξοικονομήστε χώρο τοποθετώντας το καλάθι με τα άπλυτα στην πόρτα. 5. 6.Τακτοποιήστε τα σορτ σας χρησιμοποιώντας μερικούς κρίκους. 7. 8. 9. 10.Κρεμάστε τις βαλίτσες σας πάνω από τα ντουλάπια για εξοικονόμηση χώρου. Login to Netrobe. Digitwirlchannel. How to Pack Everything You Need Into a Carry-On Suitcase. Χρόνος διατήρησης τροφίμων στο ψυγείο και στο καταψύκτη. Προικα-μωρου - The Baby City. Υποκατηγορίες ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ PIERRE CARDIN bebe ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ BABY OLIVER ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ QUAX ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ LITTLE DUTCH ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ PIERRE CARDIN bebe ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ SCHARDT ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ BABY DISNEY ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ BABY LOONEY TUNES ΜΠΑΝΙΟ ΒΡΕΦΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΒΟΛΤΑ ΥΠΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Κατασκευαστές.

προικα-μωρου - The Baby City

Χάστε πόντους από τη μέση και κάτω. Τα περιττά κιλά που εντοπίζονται ανάμεσα στη μέση και τα γόνατα και που συχνά συνοδεύονται και από κυτταρίτιδα και κατακρατήσεις είναι ένα πρόβλημα που γνωρίζουν οι περισσότερες γυναίκες και το οποίο συνήθως οφείλεται σε λόγους γενετικούς και ορμονικούς.

Χάστε πόντους από τη μέση και κάτω

Αυτοί είναι άλλωστε και οι λόγοι για τους οποίους τα παχάκια στις συγκεκριμένες περιοχές είναι πολύ δύσκολο να φύγουν ακόμα και με τις πιο αυστηρές δίαιτες. Η καλύτερη λύση, αν θέλουμε να χάσουμε τους πόντους που περισσεύουν από τη μέση μας και κάτω, δεν είναι να τρώμε λιγότερες ποσότητες, αλλά να επιλέγουμε τα τρόφιμα εκείνα που επηρεάζουν τις ορμόνες μας και ευνοούν την απώλεια κιλών από τις συγκεκριμένες περιοχές. Τι επιλέγουμεΤο να αποκλείσουμε κάποια τρόφιμα από το διαιτολόγιό μας δεν έχει καμία αξία.

Χρειάζεται να τρώμε τα πάντα και να μειώσουμε αρκετά το αλάτι, το οποίο ευνοεί τις κατακρατήσεις, τα γλυκά και τα πολύ επεξεργασμένα προϊόντα, επειδή μας δίνουν θερμίδες που μετατρέπονται αμέσως σε λίπος. Contatta-The-7-Must-Dos-To-Instantly-Be-More-Efficient-and-Effective-at-Work.pdf. 10 Ideas for Portable Breakfast Recipes. LOVE.