background preloader

Vivipou

Facebook Twitter

10 Ιστοσελίδες, με υλικό, για το δημοτικό και το νηπιαγωγείο – Reoulita. 10 Χρήσιμες ιστοσελίδες, με εκπαιδευτικό υλικό, για το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Σίγουρα, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν υλικό, για το δημοτικό σχολείο.

10 Ιστοσελίδες, με υλικό, για το δημοτικό και το νηπιαγωγείο – Reoulita

Μια από αυτές είναι φυσικά και το Reoulita.com!!! Κάποιες είναι πραγματικά αξιόλογες. Μερικές από αυτές είναι: 1. 2. Θα βρείτε: Δεκαδικοί αριθμοί-βάρος-μήκος-ευρώ. ΚΕΦ.15 - Θυμάμαι τους δεκαδικούς αριθμούς Οι δεκαδικοί αριθμοί χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε να εκφράσουμε με ακρίβεια ένα μέγεθος που δεν μπορεί να εκφραστεί με τη βοήθεια φυσικών αριθμών, όπως οι τιμές διάφορων προϊόντων. π. χ. 3,2 ευρώ, 0,85 μ., 1,300 κιλά Οι δεκαδικοί αριθμοί αποτελούνται από ένα ακέραιο και ένα δεκαδικό μέρος, που χωρίζονται με την υποδιαστολή (,) Για να γράψω ένα δεκαδικό αριθμό, γράφω πρώτα το ακέραιο μέρος, βάζω υποδιαστολή ( , ) και μετά γράφω το δεκαδικό μέρος. π.χ. 45,78.

Δεκαδικοί αριθμοί-βάρος-μήκος-ευρώ

Ελληνική γλώσσα:Προστακτική ενεστώτα και αορίστου(ασκήσεις) Προστακτική Ενεστώτα κι Αορίστου Ασκήσεις 1.

Ελληνική γλώσσα:Προστακτική ενεστώτα και αορίστου(ασκήσεις)

Συμπληρώνω την προστακτική: 10 επιλογές παιδικών ταινιών στο Youtube - e-mama.gr. 10 επιλογές παιδικών ταινιών που μπορείτε να δείτε στο Youtube Την περίοδο που μείναμε σπίτι παίξαμε.

10 επιλογές παιδικών ταινιών στο Youtube - e-mama.gr

ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.pptx - Παρουσιάσεις Google. Οι γιορτές των Δασκάλων - 25η Μαρτίου. Ιστορία ε - Εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Δημιουργήστε καλύτερα μαθήματα γρηγορότερα. Διάφορα Αξεσουάρ Μαγειρικής. Ελληνική Επανάσταση: Στα χρώματα της γαλανόλευκης εμβληματικά κτήρια σε όλο τον κόσμο. Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Ελληνική Επανάσταση: Στα χρώματα της γαλανόλευκης εμβληματικά κτήρια σε όλο τον κόσμο

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Εκτυπώσιμα: Τα είδη των συνδέσμων - Σκέφτομαι και Γράφω. Για σήμερα σας έφτιαξα ένα συγκεντρωτικό πινακάκι με τα είδη των συνδέσμων που θα βοηθήσει τα μικρά να εμπεδώσουν τα είδη των συνδέσμων.

Εκτυπώσιμα: Τα είδη των συνδέσμων - Σκέφτομαι και Γράφω

Εκτυπώστε το και κολλήστε το στην τάξη σας ή στο γραφείο του παιδιού σας! Ακολουθούν και ασκήσεις εμπέδωσης των συνδέσμων. Χελιδόνι, ο τελάλης της άνοιξης. (3) Γυμναστική για αδυνάτισμα - Homefitness.gr. (3) Ένα τρικ με 12 κάρτες. For Students - Quizizz. Μετατροπέας Βάρους - Μετατροπή μεταξύ Κιλών, Γραμμαρίων, Καρατιών, Λιβρών και Ουγγιών. Ελληνικά. Τα σχολικά βιβλία του υπουργείου Παιδείας της Κύπρου [σε μορφή PDF] Posted by Δημήτρης στο 7 Φεβρουαρίου, 2011 Τα σχολικά βιβλία του υπουργείου Παιδείας της Κύπρου [σε μορφή PDF] Από διδασκαλική περιέργεια επισκέφτηκα την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου, κυρίως για να αναζητήσω βιβλία Ιστορίας, του Λυκείου ειδικά, και να δω τα βιβλία της γλώσσας και των μαθηματικών.

Τα σχολικά βιβλία του υπουργείου Παιδείας της Κύπρου [σε μορφή PDF]

Στάθηκα τυχερός μόνο στο τελευταίο, και μόνο για το Δημοτικό σχολείο, καθώς τα υπόλοιπα δεν τα βρήκα σε μορφή PDF ή δεν τα έψαξα καλά. Στο εν Ελλάδι υπουργείο της Παιδείας πάντως, που ντρέπεται κι αυτό να είναι εθνικό, λες και υπάρχουν α-εθνικά υπουργεία, έχουν προχωρήσει αρκετά στο θέμα της ψηφιοποίησης και διατίθενται πλέον όλα τα βιβλία σε pdf, ακόμα και η νέα Γραμματική που δεν τυπώθηκε καθόλου και δεν πήγε στα σχολεία. Από εποπτικό και λογισμικό υλικό με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα πολύ αξιόλογα πράγματα, ούτε τεχνικά ούτε διδακτικά, στα βιβλία μαθηματικών έχει γίνει πολύ καλύτερη δουλειά. Β Τάξη - Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών. CPI - Βιβλία Δημοτικού-Υ.Α.Π. Διδακτικό Υλικό. Διδακτικό Υλικό. Σχολικά Βιβλία σε Διαδραστική Μορφή - Δημοτικό Σχολείο Δαλίου Β΄

ΓΛΩΣΣΑ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, Γράμματα, λέξεις, ιστορίες (Βιβλίο μαθητή) ΓΛΩΣΣΑ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΜΕΡΟΣ 1 (Τετράδιο Εργασιών) ΓΛΩΣΣΑ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΜΕΡΟΣ 2 (Τετράδιο Εργασιών) ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, Το δελφίνι.

Σχολικά Βιβλία σε Διαδραστική Μορφή - Δημοτικό Σχολείο Δαλίου Β΄

Εκπαιδευτικός: Πυλώνας Καθημερινής Εκπαιδευτικής Επικαιρότητας. TRIVIAL ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ by spspyrou13 on Genially. Ερωτηση 1/6 - δεκαδικοι αριθμοι Λάθος Σωστό Η υποδιαστολή χωρίζει τον δεκαδικό αριθμό σε ακέραιο μέρος και δεκαδικό μέρος; Σωστή Απάντηση!

TRIVIAL ΔΕΚΑΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ by spspyrou13 on Genially

Ταχίνι: Τα μοναδικά οφέλη και πόσο καλό κάνει στην υγεία η υπερτροφή της νηστείας. Τα δικαιώματα των πολιτών απέναντι στις αρχές σε περίπτωση προσαγωγής ή σύλληψης - Sunday Edition. Η Ειρήνη Τσορδιά, νομικός που εργάζεται κυρίως στο εξωτερικό, παραθέτει στο NEWS 24/7 έναν επίκαιρο οδηγό σχετικά με τα δικαιώματα των πολιτών προς τις αστυνομικές αρχές.

Τα δικαιώματα των πολιτών απέναντι στις αρχές σε περίπτωση προσαγωγής ή σύλληψης - Sunday Edition

Η Ειρήνη, η οποία ασχολείται με την έρευνα για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε διάφορες χώρες, σχολιάζει τα γεγονότα της επικαιρότητας, μέσα από την δική της σκοπιά. Ποια είναι η γνώμη σου για την αστυνομική αυθαιρεσία και τις εικόνες υπέρμετρης βίας, οι οποίες κυριαρχούν στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες; "Την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία είμαστε μάρτυρες εικόνων απίστευτης βίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας. Τον τελευταίο, μάλιστα, χρόνο παρατηρούμε ένα σπιράλ διογκούμενης έντασης και βίας υπό συνθήκες μιας μεγάλης υγειονομικής κρίσης, η οποία συνυπάρχει με μία σειρά από άλλες κρίσεις, οικονομική, κοινωνική και εθνική. Κανένας μάλιστα δε δείχνει ν’ αρνείται ότι υπάρχει πράγματι πρόβλημα. Τι οφείλουν να κάνουν οι πολίτες κατά την εξακρίβωση στοιχείων;

Ορθογραφία online pdf worksheet. Δευτερεύουσες ονοματικές προτάσεις - Εκπαιδευτικό παιχνίδι. Παραμυθάς (2009) Persidou’s Videos on Vimeo. Πολύχρωμη τάξη » 7.47β Η πρόσθεση και η αφαίρεση ως αντίστροφες πράξεις – Η υπέρβαση της δεκάδας. Η κυρά Σαρακοστή worksheet. Μετατροπή word, pdf και εικόνας σε διαδραστικά φύλλα εργασίας στο liveworksheets. Η Ράνια Τζίμα χρειάστηκε μόλις 14 λεπτά για να πετσοκόψει... - Provocateur. □✨□ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021*□✨□ – ~ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ~ Νέα Σελήνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου, 2021, στην 23η μοίρα των Ιχθύων, ώρα 12:21 μμ. στον 10ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την δεύτερη σημαντική ευθυγράμμιση μετα από αυτή που πραγματοποιήθηκε στον Υδροχόο, που θα δώσει σημαντικές εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, θα επηρεάσει τις κυβερνήσεις και την ελίτ.

Θα συμβολίσει πολλά πράγματα ταυτόχρονα μαζί, την εκκίνηση ενός νέου κύκλου, το τέλος μιας κατάστασης, την δραπέτευση, αλλα συμβολίζει και τον Χριστιανισμό. Άρης και Ποσειδώνας θα κυβερνούν τον χάρτη οπου η Φύση θα δείξει την δύναμη της. Ενεργοποιείται το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού και ο Άρης εχει ήδη εισέλθει στο ζώδιο των Δίδυμων σε μια αρκετά επικίνδυνη περιοχή. Facebook. (1) ComicTales:Ο δίκαιος βασιλιάς by Zoi Karageorgiou & Tranoueducation. Facebook.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με 5 απλές ασκήσεις γιόγκα - Όμορφη Ζωή. Πολλές φορές όταν ξυπνάμε το πρωί, αισθανόμαστε το σώμα μας σκληρό και άκαμπτο. Είναι δύσκολο να σηκωθούμε από το κρεβάτι και μπορεί να νιώθουμε ενόχληση ή πόνο. Κατά την διάρκεια του ύπνου μπορεί να έχουμε συνολικά ξεκουραστεί, όμως ξυπνάμε πιασμένοι γιατί έχουμε μείνει αρκετή ώρα στην ίδια θέση ακίνητοι. Όσο καλό και ορθοπεδικό και αν είναι το στρώμα μας, η αλήθεια είναι πως το πρωί χρειαζόμαστε ένα καλό τέντωμα. Σχέδιο εξ΄αποστάσεως μαθήματος: Η Τσικνοπέμπτη. Γιατί λέγεται Τσικνοπέμπτη; Σύμφωνα με το έθιμο την ημέρα αυτή, στα σπίτια ψήνουν κρέας στη σχάρα, γεμίζοντας τον αέρα με τη μυρωδιά της «τσίκνας». Η ημέρα της Πέμπτης επιλέχθηκε, σύμφωνα με την ορθόδοξη παράδοση, διότι η Τετάρτη και η Παρασκευή είναι σημαντικές ημέρες νηστείας. Από την Τσικνοπέμπτη ξεκινούν οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού. Την Κυριακή εδώ στην Πάτρα γιορτάζεται το Καρναβάλι των Μικρών, την επόμενη Κυριακή γιορτάζεται το Πατρινό Καρναβάλι και τη Δευτέρα είναι η Καθαρά Δευτέρα, οπότε ξεκινάει η νηστεία της Σαρακοστής.

Νόμος της έλξης - Προϋποθέσεις για να λειτουργήσει - Αφύπνιση Συνείδησης. O νόμος της έλξης λέει το εξής: Όταν επιθυμείς κάτι με όλη σου την καρδιά, τότε αυτό έρχεται σ’ εσένα χωρίς κόπο. Στην πραγματικότητα, είναι σαν αυτό που επιθυμείς να έρχεται σ’ εσένα, γιατί τις περισσότερες φορές είναι μέσα από δικές σου κινήσεις που θα έρθει. Απλά επειδή αυτές οι κινήσεις θα είναι χωρίς αίσθηση κόπου και αγώνα, επειδή θα είναι αβίαστες και πολλές φορές όχι συνειδητές, πρακτικά θα φαίνεται σαν αυτό που επιθυμείς να έρχεται σ’ εσένα. Ωστόσο καθόλου δεν αποκλείεται να έρθει κάτι καλό σε σένα κυριολεκτικά, με την έννοια ότι αρκεί μερικές φορές να μην το εμποδίζεις, να μην το σαμποτάρεις (όπως κάνεις μερικές φορές χωρίς να το συνειδητοποιείς) και αυτό θα έρθει σε σένα. Ο νόμος της έλξης χρειάζεται κάποιες προϋποθέσεις για να λειτουργήσει:

Ψυχολογικό αϊκίντο: Η σοφία του να νικάς χωρίς να τσακώνεσαι - Αφύπνιση Συνείδησης. Ταινίες για την 6η Μαρτίου, ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας. Boom Cards - Καταλήξεις ρημάτων. Νέα διαδραστικά παιχνίδια στη σελίδα Πρώτο Κουδούνι. Βρες τα μέρη του λόγου - Εκπαιδευτικό παιχνίδι. Ο τροχός της Αποκριάς - Random wheel. Η ιστορία του 1ου Γελ. Αμαρουσίου. Σετ τραπεζαρίας κήπου GREEN Καφέ. «Η αλεπού βγήκε να βρει φαΐ» - Μύθος του Αισώπου (3+) [✩audio-book]

Ετικέτα: Ηχητικά βιβλία. Εκτυπώσιμο υλικό - 13□ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. Α γλώσσα. Τα YOLO της Παρασκευής 26.02.2021. Ελαστικό καλύμμα καναπέδων-σαλονιού "Comfort", καφέ – Happy Store Life GR. Σετ Καλύμματα Σαλονιού (Τριθέσιο+Διθέσιο+Πολυθρόνα) Μπορντό - More4u : Έξυπνες Αγορές. Διάφορα Αξεσουάρ Μαγειρικής. Ψησταριά υγραερίου Plancha Tom. 40 παρουσιάσεις (Lessons) με ενσωματωμένα κουίζ και 20 επαναληπτικά κουίζ για την Ιστορία της Δ΄ Τάξης φτιαγμένα στο Quizizz (ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ) Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021. Δωρεάν Αποκριάτικες Χρωμοσελίδες. Δωρεάν Αποκριάτικες Χρωμοσελίδες για απασχόληση παιδιών. 10 Μάσκες Ζώων ΔΩΡΕΑΝ – Reoulita. Σκέφτομαι και Γράφω blog. Άσκηση 2Κάνε κλικ πάνω στις δευτερεύουσες προτάσεις, οι οποίες στον ευθύ λόγο ήταν κύριες. Αναγνώρισε προφορικά κάθε πρόταση και κάνε κλικ πάνω στο ερωτηματικό για να επαληθεύσεις την απάντησή σου. Αριστερά υπάρχει το κείμενο στον ευθύ λόγο για να σε βοηθ.

Teacherini - ΑΡΧΙΚΗ. Αναλογα και αντιστροφωσ αναλογα ποσα - Teacherini. ΓΛΩΣΣΑ - Teacherini. Μαθηματικά Δ' Δημοτικού - Εκπαιδευτικά παιχνίδια ανά ενότητα. 121 κουίζ Γραμματικής για τη Γλώσσα της Δ΄ Τάξης (Όλες οι ενότητες) Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 121 κουίζ Γραμματικής για τη Γλώσσα της Δ΄ Τάξης (Όλες οι ενότητες) 121 κουίζ Γραμματικής για όλες τις ενότητες και όλα τα γραμματικά φαινόμενα για το μάθημα Γλώσσας της Δ΄ Δημοτικού φτιαγμένα στο quizizz.com Ενότητα 1.

Μόσιαλος: Τι πρέπει να προσέχουν περισσότερο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο - ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ. For Students - Quizizz. Επαναληπτικό τεστ -"Χρυσός αιώνας", Ιστορία Δ΄Δημοτικού. Αναστολή εφαρμογής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων για τη φετινή σχολική χρονιά: Ανακοίνωση Ενωσης Διευθυντών. ΚΙΜΩΛΙΑ. (1) Enrico Macias - l'Oriental.

Επαναληπτικό τεστ -"Χρυσός αιώνας", Ιστορία Δ΄Δημοτικού. "Ψάχνω Βιβλίο για...": ένα εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε το βιβλίο που ψάχνετε - Elniplex. Ακούστε βιβλία Archives - Elniplex. For Students - Quizizz. Facebook. Ψευδείς ειδήσεις στο διαδίκτυο. Πώς μπορούμε να τις καταλάβουμε; Facebook Creator Studio. Εργαλείο Αποκομμάτων - Το κρυφό εργαλείο των Windows που θα σας λύσει τα χέρια. Μουσική από πάγο - Διαδικτυακό μάθημα. Ένσημα στο λεπτό - Μάθε πόσα έχεις μόνο με τον ΑΜΚΑ σου. (1) ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ. Τσικνοπέμπτη και Καθαρή Δευτέρα. Facebook. 20 Ιδέες για Παιχνίδι Εξ αποστάσεως – Zoom – Webex Games. Παρουσιάσεις Ιστορίας.

Μαθαίνοντας για τα Επαγγέλματα στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό: 75 χρήσιμες συνδέσεις, βιβλιοπροτάσεις και συμπληρωματικό υλικό. ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ:Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΑΚΟΣ. Εκτυπώσιμα: Ασκήσεις Ορθογραφίας (Γ’-Στ’ δημοτικού) Νίκη Κεραμέως: « Είμαστε περήφανοι…» - Εμείς ντρεπόμαστε για την πολιτική της κακοποίησης των μαθητών και του δημόσιου σχολείου! - Drepani.gr - Argyrades.gr - news. (1) dwroulit@teacher.

Αναγνώριση ρημάτων και ουσιαστικών. (1) Οι τέσσερις εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι- Χειμώνας, 3ο μέρος. Εκτυπώσιμο παιχνίδι ζωγραφικής. Μαθηματικα δ ταξη - Εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Κοινότητα.