background preloader

Szigetelő zsalu

Facebook Twitter

Fa és Alu zsalugáter/spaletta - Tofa.hu. Letölthető dokumentumok HOCO Árnyékolástechnika 2009 Íves zsalugáter Alumínium Fa Toló 1 Toló 2 Toló 3 Toló 4.

Fa és Alu zsalugáter/spaletta - Tofa.hu

Spaletta

Árak. Fa zsalugáter. Középen nyíló zsalugáter - Zsalugáterek, redőnyök - Gyökér - delfa.hu. Hírlevél Ha szeretne folyamatos tájékoztatást kapni akcióinkról és új termékeinkrõl, kérjük, adja meg e-mail címét!

Középen nyíló zsalugáter - Zsalugáterek, redőnyök - Gyökér - delfa.hu

Figyelem! Az oldalon szereplõ árak az ÁFA-t tartalmazzák és forintban értendõek. A termékek mellett található képek, leírások tájékoztató jellegûek azok tartalmáért felelõsséget nem vállalunk, a részletekrõl az üzletben tájékozódjon. A megrendelt termék kinézete és csomagolása ettõl eltérhet www.delfa.hu - Minden jog fenntartva! Pályázati azonosító: GOP 2.2.1-09/1 Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása Forrás: ERFA Projekt megnevezése: A projekt tárgya a DÉLFA 2000 KFT. vállalatirányítási rendszerének valamint WEB áruházának kiakítása 7 informatikai modul bevezetésével.

Fa zsalugáter, fa spaletta. Árnyékolástechnika - Zsalugáter - EMA.hu - Keszthely Ablakainkhoz profi kivitelű zsalugáterek rendelhetők, mozgatható vagy fix lamellás, illetve tele betétes kivitelben.

Fa zsalugáter, fa spaletta

Strapabíró, tartós Roto vasalatot használunk a hosszú távú zökkenőmentes működés érdekében! Belső működtetésű zsalugátereket is készítünk, amelyeknél egy hajtókar, vagy motor segítségével, az ablak kinyitása nélkül is könnyedén nyithatjuk vagy csukhatjuk a szerkezeteket. Használati és esztétikai értékük egyaránt lenyűgöző! Milyen anyagból készülnek a zsalugáterek? A cégünk által gyártott zsalugáterek mind műszárított, szinte teljesen csomómentes borovi fenyő alapanyagból készülnek, natúr kivitelben. Méretek Nagyon fontos, hogy a méretek mindig szélesség x magasság formában legyenek megadva vagy legyen a méretek mellé írva egyértelműen. Zsalugáter. Elképzelte már milyen hangulatos lenne otthona a zsalugáter lamellái között átszűrődő halvány fény hatására, miközben a perzselő napsugarak a házon kívül maradnak?

Zsalugáter

Zárja ki otthonából a nyári hőséget és csökkentse téli fűtési költségét zsalugáterek használatával környezetbarát módon, energia felhasználása nélkül! A szakemberek szerint hazánk klímája a jövőben egyre inkább mediterrán jelleget fog mutatni forró és száraz nyarakkal, melyre Ön már ma felkészülhet. A zsalugáter már bizonyított, nem véletlenül fedi a tőlünk délebbre élők otthonait ez a környezetbarát árnyékoló. Ugye Önnek sem közömbös gyermekeink jövője? Miért használna energiafaló és környezetszennyező klímaberendezést, ha zsalugáterek segítségével elektromos áram fogyasztás nélkül is hűvösen tarthatná otthonát a legnagyobb nyári melegben is? Zsalugáter, a környezettudatos választás "Mindenkinek merem ajánlani a Péterzsalut. Kádi Richárd - Pannonhalma. Zsalugáter - Papp Norbert: fa ablakok, fa nyílászáró. Zsalugáterek gyártása Bács-Kiskun Megyében. Műanyag Nyílászáró Szerviz Bt.- Kiegészítő berendezések: súrlódófék, zsalugáter pánt, zsalugáter tábla.

Passzívház magazin: passzív ház, aktív ház tervezés, építés. 2013. szeptember 12. | Szerző: admin A passzívház szintű nyílászárók beépítési módját is láthatják a látogatók az új bemutatóteremben.

Passzívház magazin: passzív ház, aktív ház tervezés, építés

Felépített falazatban bemutatásra kerülnek a rögzítési módok, fóliák használata is. Tovább a teljes cikkhez » 2013. június 15. | Szerző: ph-magazin.hu Világszerte az első, passzívházhoz kialakított felülvilágító rendszerként és ferde üvegezésként kapta meg a bevizsgálási igazolást a… Tovább a teljes cikkhez » 2013. május 13. | Szerző: ph-magazin.hu Gyakran felmerül a kérdés az alacsony energiájú épületek tervezésénél, vagy felújításnál, ahol nincs lehetőség utólag szellőzőrendszert beépíteni, milyen nyílászárót válasszunk.

Tovább a teljes cikkhez » 2013. május 5. | Szerző: ph-magazin.hu Construma díjat kapott az Internorm KF500 műanyag és a műanyag/alumínium ablaka, amely nemcsak a ma… Tovább a teljes cikkhez » 2012. június 1. | Szerző: admin 2012-es újdonság az I-TEC reluxa.. Tovább a teljes cikkhez » Hőszigetelés + zsalugáter beépítési csomópont. A Széplaki Faipari Kft. honlapja - Zsaluk. Internorm. A fa/hab/alumínium kapcsoltszárnyas HF 340 EDITION4 ablak 4-szeres védelmet nyújt: a speciális kapcsoltszárnyas kialakításnak köszönhetően a jó hő- és hangszigetelés mellett árnyékolástechnikát és betekintés elleni védelmet is biztosít az üvegtáblák közé szerelt árnyékolónak köszönhetően.

Internorm

Ez a legjobb megoldás, amikor a homlokzatra nem tud, vagy nem szeretne redőnyt szerelni. Élvezze a legmagasabb komfortot: belül kellemes, meleg fa, kívül időjárásálló alumíniumborítás, közöttük pedig egy kiváló minőségű hőszigetelő hab réteg és szenzációs értékek: Hőszigetelés Uw = 0,63 W/m2K értékig, hangszigetelés alapkivitelben 44dB, háromszoros gumitömítés; passzívház építéséhez kiváló (az Internormmal egyeztetett feltételek teljesülése esetén). Előnyök: Négyszeres védelem egy ablakban: hő- és hangszigetelés, árnyékoló kiegészítők és belátás elleni védelem. Mindez külön szerelés nélkül, alapkivitelben beépítve.

Az alumínium borítás hosszabb élettartamot és tartós, különleges szépséget biztosít.