background preloader

Blocs

Facebook Twitter

Màlqueting» Arxiu del Blog » EL MÀRQUETING I LA RECUPERACIÓ. Bé, com ara ja tots sabem que estem en Recessió, és a dir, que anem a menys, ja és hora que ens comencem a centrar en la Recuperació o, el que és el mateix, en intentar anar a més.

Màlqueting» Arxiu del Blog » EL MÀRQUETING I LA RECUPERACIÓ

Lògicament, i ho acabem de veure ara per Sant Jordi, hi ha força publicacions amb diagnòstics més o menys brillants sobre les causes de la recessió i també s’organitzen cada dia conferències i seminaris sobre “… i la crisi” o “gestió en temps de crisi”. Per tant, no pretenc donar una altra recepta, però sí que m’agradaria fer, des de la meva perspectiva, algunes reflexions sobre el màrqueting de la recuperació: Donat que la recaptació fiscal anirà caient, per què no REPENSEM EL MODEL PÚBLIC creant-ne un de nou, menys car i més eficaç? ¿Realment calen ajuntaments, consells comarcals, vegueries, mancomunitats, diputacions i governs autonòmics, estatals i europeus, per fer possible l’estat del benestar? O potser és que sobren algunes institucions? Etiquetes: recuperació. Entrevista a Genbeta: “Cap on va el Social Media” at genís roca. Genbeta és un dels espais de referència per als que necessitem estar informats sobre el món del programari i les webs, com demostren els seus 435.000 usuaris únics mensuals.

Entrevista a Genbeta: “Cap on va el Social Media” at genís roca

Donat el creixement que està experimentant la Internet social, ha impulsat un espai específicament orientat al fenòmen de les xarxes socials, Genbeta Social Media, que fa poc em va entrevistar per a conèixer la meva opinió sobre com evolucionarà Internet. Genbeta Social Media: Estem arribant a la maduresa de la industria del social media o queda encara molt camí per córrer? , qué falta per aconseguir-ho? Genís Roca: “Social media” no és una indústria, sino una etiqueta que es fa servir per a referir-se a la xarxa. Es va anomenar “2.0″ en el seu moment, i ara es parla tant de “Social media” com de “xarxes socials”, però en la nostra opinió sempre hem parlat del mateix: de Internet. El que està madurant no és el social media, sino la societat.

GSM: Una estratègia o campanya de la que n’estigueu especialment orgullosos. Nuestra cultura heredada no sabe nada de emociones. Hace unos 40 años, cuando pude regresar a España después de vivir 20 años en el exterior, sobre todo en el mundo anglosajón, muchos ciudadanos españoles me sorprendían con la siguiente pregunta: «¿Cómo nos ven los de afuera a los españoles?».

Nuestra cultura heredada no sabe nada de emociones

Recuerdo que nunca se me había hecho una pregunta similar en Gran Bretaña o Estados Unidos. Probablemente, sus niveles de sensibilidad y seguridad no necesitaban la confirmación de extranjeros. Pregunté e investigué durante algunos años hasta poder responder a la pregunta acerca de qué nos distinguía a nosotros de los anglosajones. Tanto es así que la mayoría de las élites afincadas en la cultura de la justicia social no quieren ni oír hablar de derechos individuales, como la libertad de movimiento –siempre supeditada a lo que decida el Estado– o el derecho a la felicidad –que figura en la Constitución norteamericana–.

Imagen de portada del cuaderno «¿Cómo educar las emociones?» Entrada relacionada: