background preloader

Vewi

Facebook Twitter

Uppvärmning på bilden. Varje bildlektion startar vi med uppvärmning. Under hösten i åk 3 kör vi 4 min med lite enklare basövningar. Det finns 9 st att ladda ner gratis. Baskurs i teckning På vårterminen i åk 3 går vi över till lite svårare teckningsövningar som jag har köpt Art projects for kids K-2 för $ 5. Då får man 50 st arbetsblad att skriva ut. Jag köpte även Art projects for kids åk 3-5 samma antal och samma pris men lite svårare. I dag tog jag en annan form av uppvärmning.

Dessa hittade jag här Rita färdigt bilden. Här kommer åk 5:s bilder vad de hann bli klara med på 10 min. Ljuslykta: Steg för steg | designmadde. Jag vet att några önskar instruktionsbilder, så här kommer steg-för-steg-bilder på ljuslyktan jag inspirerade om i radio i måndags. Du behöver tolv, tomma värmeljuskoppar, en häftapparat och en plattång.

Tryck ihop värmeljuskopparna och platta ihop dem ordentligt med en tång, häfta ihop tre och tre, gör sedan två sex-bladiga former. Häfta sist ihop de två sex-bladiga lite omlott. Vik sist av allt upp det översta lagret så att blomman bildas. Sätt i ett värmeljus och allt är klart. Lätt som en plätt! Here are a tutorail in pics, how to do the candle light holder I talked about yesterday on the radio.