background preloader

Linkkivinkit

Facebook Twitter

SUOL ry (Napauta kuvaa avataksesi nettisivun!) Suomen uskonnonopettajain liitto ry:n tehtävä on vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittämiseen ja aseman vakaana säilyttämiseen. Liitto valvoo jäsenten etuja ja järjestää tasokasta koulutusta. Liitto on perustettu uskontoa opettavien ainejärjestöksi vuonna 1938. SUOL ry. informoi uskonnonopettajia sekä vaikuttaa uskonnonopetuksesta käytyyn keskusteluun ja suunnitteilla oleviin päätöksiin. Se edustaa jäseniään Aineopettajaliitossa (AOL) ja Pedagogisten Opettajajärjestöjen Edustustossa (POE). Suomalaista uskonnonopetusta edustetaan kansainvälisillä foorumeilla mm.

EFTRE:ssä. Suomen uskonnonopettajain liitto kouluttaa ja tukee jäseniään. Liitolla on jäsenlehti Synsygus ja lisäksi viestintäkanavina sähköpostilista sekä Facebook-ryhmä. Suomen uskonnonopettajain liiton toiminnasta vastaa kuuden hengen hallitus, joka valitaan vuosittain helmikuussa järjestettävässä vuosikokouksessa. Liity jäseneksi oheisella lomakkeella. Tervetuloa mukaan toimintaan! Suomen Luokanopettajat ry (Napauta alla olevaa otsikkoa avataksesi nettisivun!)

Tukea tieteestä ja tutkimuksesta

Kulttuuriperintövuosi 2018 (Napauta alla olevaa otsikkoa avataksesi nettisivun!) ORTOBOXI.FI – ortodoksinen oppimis- ja ajanvieteympäristö (Napauta kuvaa avataksesi nettisivun!) Materiaalit - Koulu ja kirkko -sivusto (Napauta alla olevaa otsikkoa avataksesi nettisivun!) Katsomukset.fi (Napauta alla olevaa otsikkoa avataksesi nettisivun!) Katsomukset.fi kuvapankki instagramissa (Napauta alla olevaa otsikkoa avataksesi Instagramin!) MOD Moninaisuus-Oivallus-Dialogi -koulutus (Napauta kuvaa avataksesi nettisivun!) Fisucraft opetuksessa - (Napauta kuvaa avataksesi nettisivun!) Täältä löydät vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää Fisucraftia opetuksessa eri ikäisten kanssa. Raamatun maailma aukeaa aivan uudella tavalla, kun voimme tutustua siihen leikin ja pelin keinoin tutkimalla, liikkumalla, rakentamalla ja pohtimalla. Tervetuloa Fisucraftiin! Mikä on Minecraft? Minecraft on suosittu tietokonepeli jossa rakennetaan erilaisia asioita lego-palikoiden tapaan.

Pelissä on erilaisia pelimuotoja joissa voi esim selviytyä hankkimalla ympäristöstä resursseja tai rakennella vapaasti mitä mieleen juolahtaa. Rakentaa voi joko yksin omalla koneella tai moninpelissä muiden kanssa. Mikä on Fisucraft? Fisucraft on Lastenkirkon ylläpitämä Minecraft-palvelin, jossa voi rakentaa ja pelata yhdessä muiden käyttäjien kanssa. Miksi käyttää Fisucraftia opetuksessa? Fisucraftin avulla voit osallistaa lapset ja nuoret uudella tavalla Raamatun maailmaan. Voitte käyttää Fisuraftia esimerkiksi Fisucraftin käytön aloittaminen Vinkkejä Minecraft-tunnusten käyttöön opetuksessa Tutustu kirkkotilaan. Edukustannus.fi - Innosta oppimiseen. Ylioppilastutkintolautakunta (Napauta alla olevaa otsikkoa avataksesi nettisivun!)

Teema - Teologia.fi (Napauta alla olevaa otsikkoa avataksesi nettisivun!) Opettajaksi kesäyliopistoon | Helsingin seudun kesäyliopisto (Napauta kuvaa avataksesi nettisivun!) Areiopagi — Luonnontieteen, filosofian ja teologian suhteiden verkkojulkaisu (Napauta kuvaa avataksesi nettisivun!)