background preloader

Ops 2016, TVT ja tulevaisuuden koulu

Ops 2016, TVT ja tulevaisuuden koulu
Related:  Osorterat

HExcelligent.fi | Heidin Excel-blogi nbnfioulu-201406041670.pdf Ohjepankki | Tvt-ops Sodankylä Tänne voi lisätä vinkkejä ja linkkejä tvt-juttuihin liittyen. Google Drive kuva: Google Google Drive on ilmainen Googlen pilvipalvelu, josta löytyy monenlaisia työvälineitä myös koulukäyttöön. Asiakirjojen ja muiden tiedostojen luominen ja tallentaminen vaatii gmail-osoitteen. Samalla osoitteella käytössä on myös mm. sähköposti ja Youtube-tili. Asiakirjan tekeminen: Asiakirjan jakaminen: Asiakirjan kommentointi: Yhteiskirjoittaminen: Diaesityksen luominen Drivellä: Ohje lomakkeen luomiseen Google Drivellä: Kuvan tai muun tiedoston tallentaminen Driveen: Kuvan tai muun tiedoston lataaminen Drivestä tietokoneelle: Opettajan alkuvalmistelut ryhmätyölle, jota voi tehdä netin välityksellä: Tykkää tästä: Tykkää Lataa...

Omat mobiililaitteet oppimisessa maakunnallinenTVT-opsrunko.docx Opeblogi 9 Superb Web-Based Image Editors And Illustrators | Byte Revel I’m sure we’ve all wanted to use image editing software at some point or another, and the two programs that come to mind are Photoshop and Gimp. While they are both phenomenal pieces of image editing software, they can sometimes prove inconvenient or (in the case of Photoshop) too expensive. You can easily overcome these issues by making use of a web app that has almost all the features you would want along with unique cloud storage capabilities. In this post, I want to share with you nine great web-based image editing applications that I have discovered in my quest to find a viable graphic creation and manipulation program. I consider Sumo Paint to be the cream of the crop. Some of the more complex features that Sumo Paint has to offer (and that any great image editor has) are layers, filters, and layer effects. I would recommend this application to talented graphic designers who want to be able to digitally illustrate on the go. Make the next Mona Lisa at .

Opettajan tvt-työkirja (Cover) Kirjoitin tämän pienen oppaan siksi, että itse olen aika innostunut siitä, mitä kaikkea voin tehdä tieto- ja viestintätekniikkaa käyttäen luokkahuoneessa ja samalla täydentää keinovalikoimaa oppimisen tukemisessa. Tiedän, että moni opettaja on turhautunut, kun työvälineitä on niin paljon, eikä aina tiedä, mitä kannattaisi käyttää ja miksi. Oma filosofiani tässä on, että kun silloin tällöin opettelee ja ottaa käyttöön jonkun itselle ja omalle opetustyylille sopivan työkalun, se auttaa myös miettimään omia opettamisen käytäntöjään. Miksi teen näin? Edistääkö tämä opiskelijoiden oppimista? Minusta on hienoa, jos opettaja käyttää vaikka vain yhtä tvt-työkalua, vaikka se alkuun pelottaisi. Peruskoulun ja lukion opetussuunnitelmat edellyttävät, että opettaja ainakin vähän edistää myös järkevää ja tarkoituksenmukaista tieto- ja viestintätekniikan käyttöä osana opiskelijoiden oppimista.

Related: