background preloader

Färglägga flaggor

Färglägga flaggor
Hem → Färglägga flaggor Här kan ni skriva ut och färglägga flaggor. Perfekt som geografiläxor eller bara ett roligt tidsfördriv. Att rita flaggor är att förena nytta med nöje! Klicka på den omålade flaggan för att komma till sidan där ni kan skriva ut bilden för färläggning. Har ni önskemål om några flaggor ni skulle vilja färglägga, eller andra storlekar och filformat, så tag kontakt med oss! Klicka på bilderna för att öppna bilden i dess originalform. Storbritanniens flagga: Brittiska flaggan i originalutförande Sveriges flagga: Svenska flaggan i originalutförande USA's flagga Amerikanska flaggan i originalutförande Syriens flagga: Syriens flagga i originalutförande Palestinas flagga: Palestinas flagga i originalutförande

http://www.varldensflaggor.se/farglagga-flaggor.html

Related:  FNaktuelltVärldenämnen

These 20 powerful photos of kids’ bedrooms will change the way you look at the world Like us on FB: Where Children Sleep is a powerful photo series by English photographer James Mollison. He traveled around the world capturing the differences between the lifestyle of kids from different countries. Annas bildtips: Matematik Ritning inför ärtbygge med tandpetare och ärtor. Har använt mini-marshmellows med. Ärtor funkar bättre dock samt färre i magen... Ärtbyggen med tandpetare och ärtor som legat i blöt i 24 h. Gör en ritning först och räkna ut hur många tandpetare resp. ärtor som går åt. Tandsortering till förskolebarn: bra/dålig mat för tänderna Så härlig dag det blev igår med sol, det känns som jag har hur mycket energi som helst just nu.Förhoppningsvis kan det gynna er också genom bland annat nya pedagogiska material att använda på era förskolor och skolor runt om i landet. Idag delar jag med mig av ett material som går ut på att para bilder till en glad eller en ledsen tand beroende på vad som är bra eller dåligt för tänderna att äta. I arbetet med materialet kan man prata om vad man behöver använda för att rengöra tänderna och läsa boken om Karius och Baktus. Vid intresse av materialet: Man behöver inte ha eller skaffa Dropbox för att ladda ner materialet gratis!Om den här sidan kommer upp så klicka längst ner på "Nej tack, fortsätt till nedladdning" om ni inte vill skaffa dropbox. Gör så här: Klicka på länken som jag har lagt in i slutet av inlägget.

Draw on the net: Rita och samarbeta Du kan rita på skärmen, på svarta tavlan eller på jorden. Du kan dela med dig av länken och samarbeta med andra online. 28 magiska bilder på barn som leker i olika länder Något vi människor delar oavsett land eller ursprung är att alla barn älskar att leka. Här är 28 hjärtvärmande exempel på hur lek kan se ut i olika länder. 1. Italien 2. Etiopien På väg till skolan (Bio) De bor på fyra avskilda hörn av vår planet men delar en oerhört törst efter kunskap. De vet att utbildning och kunskap är avgörande för deras framtid, och kanske till och med deras överlevnad. Från de farliga savannerna i Kenya till de slingriga stigarna i Marockos atlasberg, från den tryckande hettan i södra Indien till de vidsträckta och svindlande platåerna i Patagonien delar dessa barn ett mål och en dröm. Jackson, Zahira, Samuel and Carlito är hjältarna i På väg till skolan, en film som visar vad de fyra eleverna dagligen måste konfronteras med och besegra – enorma avstånd över förrädiska landskap, ormar, elefanter, banditer – för att ta sig till sitt klassrum. Genom att ta steget ut i den verkliga världen lämnar de också barndomen bakom sig, och deras liv kommer aldrig att bli desamma igen.

Bästa "Tal till Text"-verktygen Chrome-apps Windows-taligenkänning Läs här Att själv få komma på vad man inte kan! Idag provade vi att använda mini-post-it-lappar när vi läste om ”Nedbrytning” i vår NO-bok. Ett arbetssätt som beskrivs i boken ”Läsdidaktik” av Astrid Roe. Hon kallar den här strategin för ”kontrollera läsningen”. Detta arbetssätt stimulerar eleverna att ta kontroll över och övervaka sin egen läsförståelse. Spel-Ett Matematik Spel-Ett Matematik är ett adaptivt datorspel som tränar grundläggande färdigheter i matematik som ett-till-ett principen, jämförelse, kopplingen mellan olika represenationsformer av tal, samt addition. Starta spelet Hur får jag rättigheter att använda Spet-Ett Matematik? För att börja använda Spel-Ett Matematik måste du först registrera dig som Spel-Ett användare. En vuxen fyller i den elektroniska registreringsblanketten och accepterar också spelets användarvillkor. Med samma blankett registrerar man sig både som användare till Spel-Ett (läsning) och Spel-Ett Matematik.

Kartor och kartkunskap Jordens kordinatsystem - breddgrader och längdgrader För att lokalisera en viss geografisk plats på en karta används ett gradnät som kan beskrivas som ett slags nät som jorden är insvept i. De linjer som är parallella med ekvatorn kallas latituder eller breddgrader. Ekvatorn som går igenom 13 länder har latitud 0° och delar i jorden i två delar, det norra och det södra jordklotet, där det högsta gradtalet är 90°N vid Nordpolen och 90°S vid Sydpolen. Lässtrategier från fyra modeller 15 lässtrategier varav två, ställa frågor och sammanfatta, finns med i alla. Föregripa finns med i tre. Kontrollera samt visualisera och organisera finns med i två. Recension: Alfons och soldatpappan - Bergström, Gunilla (Övrigt) Redan i sin första Alfons Åberg - bok ”God natt Alfons Åberg” använder Gunilla Bergström sina litterära figurer för att gestalta en situation av högsta aktualitet för barn och föräldrar. Då var Alfons bara fyra år och hade som vi minns ganska svårt för att somna. Nu, när han sedan åtskillig tid är sex år ställs han inför mer avancerad problematik.

Related: