background preloader

Puppet pals ohje video

Puppet pals ohje video

Puppet Pals iMovie Ikärajat.fi Facebook Twitter Google+ YouTube Ikärajapäätökset Tervetuloa uudistuneeseen Ikärajat.fi-palveluun. Mediakasvatus- ja kuvaohjelmakeskus ja Kansallinen audiovisuaalinen arkisto yhdistyivät 1.1.2014 Kansalliseksi audiovisuaaliseksi instituutiksi. Mediakasvatus- ja kuvaohjelmakeskus on nyt Kansallisen audiovisuaalisen instituutin mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikkö MEKU. www.kavi.fi/meku Mitä täällä on? Löydät palvelusta tietoa ikärajojen perusteista ja voit lähettää meille ikärajoihin liittyviä kysymyksiä. Ikärajojen perusteet -osio esittelee suomalaisten ikärajojen perusteet. Usein kysyttyä -osiossa voit lähettää meille kysymyksiä ikärajoihin liittyen. Tutustu myös artikkeliin: Kuinka ikärajat annetaan? Lataa ja tilaa esitteitä ikärajoista MEKU julkaisee mediakasvatukseen ja kuvaohjelmien ikärajoihin liittyviä sähköisiä ja painettuja materiaaleja. Lataa esite ikärajoista (pdf) Tutustu muihin materiaaleihin ja tilaa painettuja esitteitä Ikärajapäätökset Palvelun tarjoaa

Puppet pals | Kaarinan TVT- kehittämishankkeet Teimme luokkani kanssa Puppet PalsHD sovelluksella animaatioita Kirjakuja lukukirjamme kappaleista. Puppet PalsHD sovelluksen maksullisessa Director`s Pass-versiossa voi itse ottaa kuvia ja käyttää niitä animaation hahmoina. Myös omia taustakuvia on mahdollista käyttää valmiiden lisäksi. Olemme jonkun verran käyttäneet Puppet Pals 2 – sovellusta ja niin kuin sekin on tämäkin ohjelma yksinkertainen ja lapset oppivat nopeasti sen käytön. Kakkosluokkalaiseni saivat juuri ennen hiihtolomaa kokeilla iPadeillä Puppet Pals 2 -sovellusta. Erityisesti kolmannen luokkani pojilla on ollut intoa majanrakenteluun välituntisin, joten päätimme ikuistaa rakennelmat iPodilla ja luokassa liittää tekstiä kyytiin. Yllissä ja mantsassa Skitch- apsilla saa erittäin mielekkäästi opiskeltua karttaa. Omilla kolmosilla on menossa käsikirjoitusvaihe satuun, joka toteutetaan Puppet Pals kakkosella (innostava appsi). Katsotaan miten onnistun kanavoimaan oppilaiden riehakkaan latauksen laadukkaaksi lopputulokseksi.

Draw piirto-ohjelma Mediataitokoulu Kodable Spotifyn käyttö opetuksessa Viikon pulma: Voiko Spotifyn kautta soittaa musiikkia opetustilanteessa? Palvelun käyttöehdot sallivat vain epäkaupallisen yksityiskäytön, mutta laissa on oikeus esittää opetuksessa julkaistuja teoksia. Miten tilannetta on tulkittava? Spotify on musiikin opetuksen runsaudensarvi. Spotify olisi musiikinopetuksen runsauden sarvi. Spotifyn käyttöehdot sanovat 3. luvussaan, että käyttäjällä on oikeus epäkaupalliseen yksityiskäyttöön. Jos katsotaan pelkkiä käyttöehtoja, voisi Spotifyta käyttää yksityistilaisuuksissa. Laissa on kuitenkin 21§, joka sanoo, että ”Teoksen, joka on julkaistu, saa esittää julkisesti jumalanpalveluksen ja opetuksen yhteydessä”. Lain pykälä ja Spotifyn käyttöehtosopimus ovat siis keskenään ristiriidassa. Kunhan Spotifysta soittaa musiikkia, joka on levityksessä, eli siitä on CD-levyjä tms. kappaleita myynnissä, kyseessä on julkaistu teos, jonka esitysoikeus opetuksessa perustuu lakiin. Jos joku ei vielä usko, niin otetaan rinnakkainen esimerkki elokuvien puolelta.

Matikkakunkku Juniori GarageBand Molla ABC Johanna Sommers-Piiroinen

Related: