background preloader

ToonDoo - World's fastest way to create cartoons!

ToonDoo - World's fastest way to create cartoons!

http://toondoo.com/

Automatoon- Easy Animation For The Web! 50 Herramientas Online para Profesores - Educabilia Te presentamos las 50 mejores herramientas para encontrar recursos pedagógicos, crear clases online e interactuar con tus alumnos. ¡Adapta tus clases y no te quedes afuera de la revolución educativa! Encontrar recursos educativos Cartoon.Pho.to - Anima tus retratos con ¡emociones nuevas!

PowToon, free business presentation software animated video maker and PowerPoint alternative GAMAR > Inici El gabinet GAMAR és un espai de reflexió i de pràctica entorn de l'ensenyament de les matemàtiques a l'escola en les etapes infantil, primària, i 1r cicle de secundària. Ha estat creat a partir de la dotació del Premi Jaume Vicens Vives a la Docència Universitària, de la Generalitat de Catalunya, l'any 2001, a M. Antònia Canals, professora emèrita de la Universitat de Girona. El seu nom significa Gabinet de Materials i de Recerca per a la Matemàtica a l'Escola. Des del principi ha estat reconegut com a tal, per a la UdG, i des del 2004 disposa d'un estatut jurídic, que ha anat adoptant diverses formes i ha estat aprovat definitivament el 19 de juliol de 2010, com a "estructura de recerca" directament vinculada al Rectorat, amb la ubicació definitiva a la Biblioteca del Barri Vell, de la qual ha passat a formar part com un nou tipus de centre de documentació i assessorament per als professionals de l'educació matemàtica. Compta amb els col·laboradors següents:

Create Animation - Sketch Star Teacher Resources: Quizinator for Teachers, Instructors, and HomeSchoolers Beautiful web-based timeline software Online Desktop Publishing & Design Software Broken Calculator 4 A challenge to produce the numbers from one to twenty on a calculator with some missing keys. Click the keys on the calculator above to make the numbers 1 - 20. As you make each total your calculation will appear in the table on the right.

Related:  Comics