background preloader

ClassBox

https://classbox.me/language

Related:  sandoristvInteraktív osztályterem

Web 2.0. eszközök - linkgyűjtemény szakértőtől Az ELTE fiatal kutatója, Misley Helga október 2. hétvégéjén tette közzé az IKT és módszertani tanári szoba Facebook -csoportban a gyűjteményét, ami csak hamar több száz “kedvelést” kapott, és záporoztak a hálás köszönő-kommentek a több, mint 14 ezres csoport tagjaitól. Az alapos munka mögötti szempontrendszert, az angol nyelvtudás szerepét és az online oktatáshoz kapcsolódó SAMR modellt is körbejárjuk cikkünkben, a gyűjtemény készítőjét is bemutatva. A lista linkje: – Az IKT és módszertani tanári szoba csoport több, mint 14 ezer fős. Itt osztotta meg pár napja a WEb 2.0 eszközök- 2017. ősz című gyűjteményét, azzal a hozzászólással, hogy talán már volt ilyen, most itt az enyém is. A főleg pedagógusok által látogatott csoportban Ön milyen szakértőként vesz részt?

Együttműködés ,csak most a felhőben NEO LMS - The world's best LMS for Schools and Universities Brainstorming and Voting Amazingly Easy. Free Online Tool  50+ app tanulásra, tanításra, vagy csak játékra Az első Android az oktatásban előadásomat még a Telenor Okostelefon Akadémia elődjén, a Telenor Android Workshopon, 2011-ben mutattam be. Azóta elrepült az idő, képzés van az egyetemen, s rengeteg helyen beszéltem már a témában. Azonban az alkalmazásokat, amikről beszéltem, még csak a prezentációban linkelve voltak megtalálhatók, illetve 1-1 appról írtam már itt a blogon. Most egy listába összeszedtem azokat az appokat, amikről beszéltem előadásban vagy az órán. Ez a bejegyzés folyamatosan bővülni fog. ClassDojo A ClassDojo-ról, mint annyi minden másról, Tanbácsitól hallottam. Tanbácsi remek előadásokat tart konferenciákon, jelen van a Twitteren, Preziben szerkeszt tananyagot, blogot ír vagyis igazi IKT-t használó pedagógus. (Nem merem digitálisnak titulálni, hiszen egy konferencián megegyeztünk, hogy digitális pedagógus "nincs".) A ClassDojo, ahogy én látom, tulajdonképpen egy virtuális osztályterem, jópofa szörnyecskékkel.

Classdojo - ismertető Erről a programról mindig a Harry Potter sorozat jut az eszembe. Még diákként olvastam, és akkor nagyon élveztem, tanárként újraolvastam, és még mindig imádtam. Amit a leginkább szerettem, az a pontrendszer volt, és hogy milyen jó lenne, ha létezne. Chwazi Finger Chooser – Alkalmazások a Google Playen Como funciona? Primeiro, configure quantos dedos quer escolher ou quantos grupos quer formar, depois é só colocar os dedos na tela e esperar. Chwazi vai fazer sua escolha automaticamente. Esqueça "dedos" ou "dois ou um", "par ou ímpar" é coisa do passado. Quer tirar a sorte de maneira aleatória?

Related: