background preloader

Ajanvaraus helpoksi

Ajanvaraus helpoksi

http://doodle.com/fi/

Related:  pasalentosannuska80

Tee pinjata Pinjata on paperimassasta valmistettu värikäs hahmo, joka täytetään makeisilla, pähkinöillä, muulla teemaan sopivalla rekvisiitalla tai pienillä leluilla. Pinjata ripustetaan kattoon roikkumaan, ja jokainen juhlija lyö sitä vuorollaan kepillä. Lisähaastetta saadaan pyörittämällä lyöjää ensin silmät sidottuna ympäri tai pyörittämällä pinjataa lyöjän ympärillä. Sijoita pinjata paikkaan, jossa ei ole ikkunaa tai särkyviä esineitä lähellä. Tarvitset: iso ilmapalloliima-vesiseossivellinsanomalehtiäkreppipaperiakiinnitysnaru Sää ja meri Säätiedotus merenkulkijoille 22.4.2014 klo 21.50 Norjanmereltä ulottuu korkeapaine Etelä-Suomeen. Barentsinmerellä oleva matalapaine liikkuu itään.

Osallistujat.com TodaysMeet - Give everyone a voice Mikä on QR-koodi? Historia QR -kooditekniikka on kehitetty Japanissa jo 1990 -luvun alkupuolella. Alunperin se on kehitetty teollisuuden tarpeisiin - nopeaan liukuhihnalla kulkevien kappaleiden seurantaan. QR -koodi tulee englannin kielen sanoista "Quick Responce". Käyttökohteet Tyypillisesti QR -koodeilla halutaan välittää osoitelinkki mobiileihin päätelaitteisiin. Uutiset Suomalaisautoilijat rynnivät itärajan taakse paitsi bensan, myös renkaiden ja varaosien perässä. Syynä on ruplan matala kurssi, joka painaa hinnat tällä hetkellä kotimaan hintatasoa reilusti alemmas. Yksi kaveri sanoi just, että kun Suomessa Ladan startti maksaa 180 euroa, niin Venäjältä sen saa viidelläkympillä, joensuulainen Ilkka Pirhonen tietää. To-do list and task manager. Free, easy, online and mobile: Todoist

Tapaaminen.net Esimerkki: Viimeinen ehtoollinen Kaatunut suola-astia kuvaa Juudaksen petosta. Lähi-idän kansoilla jaettu suola, jaettu ateria, ovat merkkinä ystävyydestä ja liittolaisuudesta. Tässä Juudas on kaatanut suola-asian ja puristaa kädessään rahapussia: hän on myynyt ystävyyden. Jokaisessa ryhmässä on kolme opetuslasta. Laadukasta Englantia Suomen Lukionuorisolle vauvasta vaariin! :) Jos olet liikkeellä yhden pysähdyksen taktiikalla, tässä on se pysäkki! Yli puoli miljoonaa (511 000+) klikkiä ei voi olla väärässä!

Related: