background preloader

Home

Home
VI Live: kijk terug op een memorabele voetbaldag VI Live: kijk terug op een memorabele voetbaldagOm ook tijdens de wedstrijden op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen is er de rubriek VI Live, met aandacht voor binnen- en buitenland. Barça ontsnapt tegen Bilbao, wereld van uitersten in Sevilla Barça ontsnapt tegen Bilbao, wereld van uitersten in SevillaMet de grootste moeite en het nodige fortuin heeft Barcelona voorkomen dat het tegen Athletic de Bilbao opnieuw averij opliep. Nijkamp: 'Serieus overwogen om te stoppen' Nijkamp: 'Serieus overwogen om te stoppen'PEC Zwolle heeft daadwerkelijk gedacht om zondag na de onderbreking vanwege het vuurwerk niet meer verder te gaan met de KNVB-bekerfinale. Van Polen: 'We liepen Ajax aan alle kanten voorbij' Van Polen: 'We liepen Ajax aan alle kanten voorbij'PEC Zwolle kon het geluk niet op na de eclatante bekerzege op Ajax. Aanvoerder Bram van Polen zag 'een tornado' met de 5-1 overwinning als resultaat.

http://www.vi.nl/index.shtml

Schapengaas U bent op zoek naar kwalitatief schapengaas welke ook nog eens veilig is? Dan kan Van Eekeren u prima verder helpen! Zij hebben gaas voor iedere toepassing, van koppengaas tot schapengaas! Over tufa - TUFA De Tamale Utrecht Football Academy is gevestigd in Tamale, Noord-Ghana. TUFA is een gezamenlijk initiatief van Frans van Seumeren en Abdulai Alhassan. Abdulai Alhassan komt uit Noord-Ghana en voetbalde in Nederland en België. Frans van Seumeren is grootaandeelhouder van FC Utrecht en ondersteunt sociale projecten binnen en buiten Nederland. Een nieuwe tuin begint bij een tuinontwerp maken Een tuinontwerp maken is een plattegrond van uw tuin maken, waarop u kunt zien hoe uw tuin wordt. Waarom is het maken van een tuinontwerp belangrijk? Kosten tuinontwerp maken

Wespen bestrijden Er zijn verschillende soorten wespen in Nederland de meest voorkomende zijn de gewone wesp (of limonadewesp) en de Duitse wesp. Als deze soorten wespen nesten bouwen in de grond noemen we ze in het algemeen grondwespen. Wat ze met elkaar gemeen hebben is, dat ze met respect behandeld moeten worden. Een wespensteek kan, vooral als iemand allergisch is, fataal zijn. Een wespennest overleeft maar één zomer. Basiskennis calculatie Je wilt een financiële opleiding gaan volgen. Wat je dan zeker nodig hebt, zijn rekenkundige vaardigheden. Hiervoor hebben we de opleiding Basiskennis Calculatie. Samen met de opleiding Basiskennis Boekhouden heb je nu een prima basis voor een financiële functie. Voor deze opleiding wordt het examen afgenomen door de Associatie voor praktijkexamens.

Gashaarden Gashaarden zijn er in allerlei soorten en maten. Steeds meer mensen kiezen voor ingebouwde versie met een modern uiterlijk of een klassieke look. Er zijn allerlei keuzemogelijkheden bij het aanschaffen, maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een gashaard? Lees hier alle artikelen over gashaarden. Vakantiehuis Zuid-Afrika Vakantiehuis Zuid-afrikaHieronder treft u luxe vakantiehuizen in Zuid-Afrika welke voor u zorgvuldig geselecteerd zijn op exclusiviteit, kwaliteit, veiligheid, ligging en luxe. De korting die Exclusive Culitravel als touroperator kan bedingen wordt aan u doorberekend. U boekt hier dus altijd goedkoper dan wanneer u rechtstreeks zou reserveren en ook goedkoper in vergelijking met grote villa en vakantiehuis-boekings-sites. Daarnaast is alle accomodatie door Jos van Krimpen (Mister Goodlife) persoonlijk bezocht en geselecteerd en heeft u als klant van Exclusive Culitravel altijd een streepje voor vanwege de persoonlijke relatie die Exclusive Culitravel met de betreffende accommodatie onderhoudt. Hieronder vind u de Mister Goodlife keuze van luxe vakantiehuis in Zuid-Afrika.

Kilometerregistratie van Cartracker De rapportages van Cartracker zijn bijzonder nauwkeurig. Elke 5 seconden worden de coördinaten van uw voertuigen geregistreerd, zodat de afwijking tussen onze rapportages en de daadwerkelijk gereden afstand altijd minder dan 2% is. Dat is veel accurater dan uw kilometerteller! Bovendien is de ritregistratie van Decos Cartracker gecertificeerd door het onafhankelijke Keurmerk RitRegistratieSystemen. NLP NLP gaat vooral over het creëren van vermogende stemmingen. Als je lekker in je vel zit, gaat alles veel makkelijker. Alle NLP-technieken zijn er op gericht dat je jezelf beter gaat voelen. De ene keer gaat het om het loslaten van angsten, fobieën en trauma’s. De andere keer gaat het om het loslaten van beperkende overtuigingen en energievretende waarden.

BHV Cursus BHV Cursus van G4S, daar redt u levens mee Geef u nu op voor een BHV cursus (Bedrijfshulpverlening) van G4S. Gespecialiseerde instructeurs leiden u binnen twee dagen op tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Authentieke vakanties Wanneer we het over authentieke vakanties hebben, hebben we het over speciale vakantie bestemmingen waar u kunt genieten van prachtige accommodaties voor een aangename vakantie. Wanneer men een authentieke vakantie wil boeken doet men dat vaak in een authentiek vakantiehuis. Authentieke vakanties in Zuid Europa Nederlandse toeristen gaan vaak naar verschillende Zuid Europese landen om een authentieke vakantie te beleven. Het mediterrane klimaat is heerlijk om in de verschillende seizoenen van de vakantie te kunnen genieten.

Huwelijk DJ Om jullie bruiloft voor het jullie en voor de gasten een onvergetelijke dag te maken zijn er verschillende aspecten die daaraan kunnen bijdragen. Hierbij kan men denken aan de ‘catering’, de locatie maar de muziek is toch wel één van de belangrijkste aspecten. Een goede huwelijk dj of een live band kunnen ervoor zorgen dat jullie feest een topfeest wordt waar nog jaren over nagepraat wordt.

Related: