background preloader

Vacatures Zorg Regio Eindhoven

Vacatures Zorg Regio Eindhoven
Vacature overzicht Stuur een open Sollicitatie Verfijnen Soort werk Sector Functieniveau Aantal uren per week Maximale reisafstand Aanmaken Jobalert Vacatures 35 vacatures Medewerker hulp in het huishoudenIn overleg Als medewerker hulp in het huishouden bied je persoonlijke ondersteuning aan onze cliënten die van onschatbare... Zorg Thuis Bergeijk Zorg Thuis Reusel Zorg Thuis Bladel Zorg Thuis Oirschot Medewerker Automatisering AlgemeenMeer dan 32 uur Voor het ZuidZorg Service Centrum, Informatisering & Automatisering (I&A) Aantal contracturen : 32... Staf / ZuidZorg Service Centrum Veldhoven WijkverpleegkundigeIn overleg Thuiszorg bij ZuidZorg betekent dat je werkt vanuit een oplossingsgericht wijkteam met ongeveer 10-1... Zorg Thuis Best (Wijk)verpleegkundige25 tot 32 uur Zorg Thuis Geldrop Verzorgende17 tot 24 uur Je ondersteunt cliënten bij de dagelijkse lichamelijke verzorging. Verpleegkundige17 tot 24 uur Zorg Thuis Budel Verzorgenden Oproepkracht0 uur Zorg Thuis Veldhoven

http://www.werkenbijzuidzorg.nl/vacatures/

Related:  gabriellebeckers

Home - Pearle Opticiens Hover over page elements to highlight them, then click to create an annotation. Vind uw dichtstbijzijnde winkel Maak online een afspraak met uw Pearle opticien Eenvoudig een afspraak met uw opticien wanneer het u uitkomt. ICT trends voor 2013 Met 2013 in het vooruitzicht is hier een overzicht van de verwachtte trends die zich in 2013 weer voort zullen zetten. De meeste trends waren in 2011 en 2012 ook al in opkomst en zetten zich door naar het nieuwe jaar. Van server naar Cloud oplossingen / diensten Zakelijke software is steeds vaker te vinden op het internet, steeds meer applicaties werken in het zogenoemde Cloud in plaats van op een server. De voordelen van cloud oplossingen / diensten is dat de applicaties overal toegankelijk zijn en je er altijd bij kan.

Cursus Excel - Fabius Opleidingen De Cursus Excel is niet de enige cursus die Fabius Opleidingen biedt. Fabius Opleidingen heeft al 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van computertrainingen met als doel cursisten in korte tijd effectief te laten werken met de PC en de bijbehorende software. In de trainingen leren wij je precies datgene dat nodig is om zelfstandig te kunnen werken. Heras : Terreinbeveiliging Home Uw terrein beveiligen met Heras Heras is dé specialist op het gebied van terreinbeveiliging. Wij ontwikkelen, verkopen, installeren en onderhouden integrale beveiligingsconcepten voor bedrijven, instellingen en overheden. Met de allerbeste mechanische als elektronische beveiligingssystemen realiseren we ook voor u een optimaal beveiligingsniveau.

Verhuizen naar Zweden Vanaf de jaren negentig is Zweden erg populair onder Nederlanders en Belgen. Deze enorme vraag heeft De Jong Verhuizingen beantwoord met maandelijkse groupage-ritten naar Zweden. Heeft u emigratieplannen naar Zweden? De Jong Verhuizingen kan u hierbij helpen. Wanneer u zich laat verhuizen naar Zweden door De Jong Verhuizingen zullen uw spulletjes in onze grote, comfortabele en verwarmde verhuiswagens worden vervoerd. Onze verhuizers komen regelmatig op diverse plaatsen in Zweden en kennen er de bestemmingen goed.

Cursus powerpoint De cursus Powerpoint is niet de enige cursus die Fabius Opleidingen biedt. Fabius Opleidingen heeft al 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van computercursussen met als doel cursisten in korte tijd effectief te laten werken met de PC en de bijbehorende software. In de cursussen leren wij je precies datgene dat nodig is om zelfstandig te kunnen werken. Heb je vragen, bel dan naar ons gratis telefoonnummer 0800 - 4464464. BHV Cursus - G4S Veiligheidstrainingen BHV Cursus van G4S, daar redt u levens mee Geef u nu op voor een BHV cursus (Bedrijfshulpverlening) van G4S. Gespecialiseerde instructeurs leiden u binnen twee dagen op tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Kies hieronder voor een basistraining indien u nog geen BHV certificaat bezit.

Verheijden Consult Om overspannen of burnout te worden, moet je langdurig over je grenzen heen gaan. Je krijgt last van vermoeidheid, concentratieproblemen en lichamelijke klachten. Maar hoe weet je nou of je overspannen bent of burnout? Breda International Airport BOSSCHENHOOFD/BREDA - De naam vliegveld Seppe maakt per 1 maart 2014 plaats voor het ambitieuzer klinkende Breda International Airport. De bedoeling is onder meer de ingezette verzakelijking van het vliegveld ook in de naam tot uiting te brengen. Namens de gemeente Breda juicht wethouder Cees Meeuwis van economische zaken de naamsverandering toe. Hij ziet het als een versterking van het vestigingsprofiel van heel West-Brabant. Zijn Halderbergse collega Bert Suijkerbuijk kan zich daar wel in vinden en toont begrip voor de gemaakte keuze.

Heras: Afrastering Home Heras afrasteringen zijn ideaal als gebiedsaanduiding, bijvoorbeeld om de grens van een bloemenperk, grasveld of plantsoen aan te geven. Hiervoor bieden we diverse lage hekwerken. Zoekt u een hogere afrastering, bijvoorbeeld een spijlenhekwerk, staalmathekwerk of gaashekwerk, dan bent u bij Heras eveneens aan het juiste adres. Heras afrastering: ook voor sportvelden Bij sportvelden worden heel andere eisen aan afrastering gesteld. Track en Trace auto Op de live-kaart van Cartracker ziet u een realtime overzicht van al uw auto's en medewerkers. Realtime track en trace van Decos is ook echt actueel: elke 5 seconden wordt de kaart ververst. Hiermee heeft u altijd een up-to-date overzicht waar uw auto's en medewerkers zich bevinden. Zo heeft u met Cartracker track en trace op elk moment grip op de bedrijfsactiviteiten buiten de deur! Bovendien is uw registratie volledig goedgekeurd door de Belastingdienst, dankzij de certificering voor het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Waarom track en trace van Cartracker?

Computercursus Fabius Opleidingen verzorgt een groot aantal computercursussen in diverse plaatsen in Nederland. We bieden onder andere cursussen aan die gericht zijn op een effectief gebruik van de PC, zoals de Introductiecursus PC gebruik en de cursus Computertypen. Daarnaast geven wij cursussen gericht op diverse onderdelen van het Microsoft Office pakket (Word, Excel, Power Point, Access en Windows). Wij bieden als computercursus zowel basistrainingen aan als trainingen voor gevorderden. Authentieke vakanties Wanneer we het over authentieke vakanties hebben, hebben we het over speciale vakantie bestemmingen waar u kunt genieten van prachtige accommodaties voor een aangename vakantie. Wanneer men een authentieke vakantie wil boeken doet men dat vaak in een authentiek vakantiehuis. Authentieke vakanties in Zuid Europa Nederlandse toeristen gaan vaak naar verschillende Zuid Europese landen om een authentieke vakantie te beleven. Het mediterrane klimaat is heerlijk om in de verschillende seizoenen van de vakantie te kunnen genieten. Er zijn verschillende regio’s waar men veelal kan genieten van heerlijke authentieke vakanties in bijvoorbeeld Alentejo en Portugal, de Ardesch in Frankrijk, Umbrië in Italië en Catalonië in Spanje.

inboedel opkopen Woningontruiming Regionaal vindt het een goed idee, dat wanneer u uw overgebleven inboedel of huisraad een tweede leven gunt doordat wij bijvoorbeeld uw inboedel opkopen voor hergebruik. Dat is ook onze visie. Onze woningontruimers kunnen echter uw inboedel echter niet opkopen. Woningontruiming Regionaal gunt inboedels wél graag een tweede kans. Wij proberen, bij iedere huisontruiming, voor alle bruikbare spullen weer een plekje te vinden. Woningontruiming Regionaal kiest ervoor deze inboedel of huisraad te schenken aan diverse goede doelen, die dit héél hard kunnen gebruiken.

Related: