background preloader

Moly · Címlap

Moly · Címlap
>!IzoldaA×+SP Nagyon sok gyűjtemény van a Molyon a könyvekből készült filmekről, így arra gondoltunk, hogy jó lenne ezeket egy helyen látni. A legnagyobb online filmes adatbázist, az IMDb.com-ot sokan használjuk és ezúttal is segítségünkre lehet. Sok filmcím fent van magyarul is, például a „Büszkeség és balítélet” keresőkifejezésre több film is kijön. Például ez:

http://moly.hu/

iStudiez Pro for your Mac, iPhone, iPad Beke Ottó: Egy pánikbeteg jegyzetei Beke Ottó Egy pánikbeteg jegyzetei Az alábbi feljegyzésekre egy magát pánikbetegnek nevező személy merevlemezén akadtunk rá. Tiszteletben tartva a személyiségi jogokat, nem áll módunkban megnevezni a jegyzet készítőjét, csupán annyit árulhatunk el róla, s csak annyiban elégíthetjük ki az olvasó ez iránt megmutatkozó kíváncsiságát, hogy az alábbiakat a legnagyobb valószínűség szerint húszéves korában írta. Ami jegyzeteinek hitelességét illeti, pontosabb felvilágosítással nem tudunk szolgálni.

Az idõ rövid története Stephen Hawking Az idõ rövid története 1982-ben, a Harvard egyetemen tartott Loeb elõadás-sorozatom alkalmából szántam rá magam, hogy megpróbáljak népszerû könyvet írni a térrõl és idõrõl. Akkoriban már számos mû foglalkozott a világegyetem korai idõszakával és a fekete lyukakkal. Akadt köztük nagyon jó, mint Steven Weinberg könyve, Az elsõ három perc, és igen gyenge is; ezeket inkább nem nevezem meg.

Reanimation Library MTA Könyvtára

Related: