background preloader

[Just Dance 2] Crazy Christmas - Santa Clones

[Just Dance 2] Crazy Christmas - Santa Clones

http://www.youtube.com/watch?v=10TUPkt2ez0

Related:  IDH3

Lite olika filmer att kunna arbeta med på idrott och hälsa teorin Det finns en hel del filmer som kan vara användbara i vårt ämne, vi vet att om vi arbetar på olika sätt med den information som vi vill att eleverna skall ta med sig, så vet vi att dynamiken, se, lyssna, prova på, höra och återskapa/göra bidrar till att informationen fastnar lite lättare. KROPPSGRANSKARNA – Det oemotståndliga sockret Läkarstudenterna Puran och Linda kollar skillnader i blodsockernivåerna när de äter snabba respektive långsamma kolhydrater. Är det en myt att man kan få sockerkickar och hur mår man när blodsockret sjunker? Julkalender / DIY Advent Calendar Vi närmar oss december och jul. Visst är det härligt! Idag vill vi dela vår julkalender med er. Allt som behövs är toarullar och våra fina tomtemallar. Rastverksamhet-i-6-steg.pdf Innehåll Inledning ....................................................................................................................................2 1.

Måla dig till en rolig jul GRATIS PRINTS. Tomtar, snögubbar och julklappar. Här är sju julteckningar där barnen får rita sina julfavoriter- samtidigt som de får använda sin fantasi Teckningarna finns att skriva ut gratis längst ner i artikeln. Julen är på intågande och snart börjar det pysslas i varenda stuga. Med det i åtanke har jag tagit fram 7 stycken julteckningar där barnen ritar samtidigt som de får lösa små uppgifter. Kartutskrift - Lantmäteriet Kartan är anpassad för utskrift i A4-format och innehåller därför minst 12 sidor för att täcka det valda området. Utvecklingsarbetet pågår och följande förbättringar kommer att tillföras. Ett försättsblad med översikt av valt område.Teckenförklaring. Vi önskar din hjälp att testa tjänsten och tar tacksamt emot dina synpunkter. Gör så här:

Nisse och jultraditionerna, Avsnitt 1: Julafton Nisse och jultraditionerna, Avsnitt 1: Julafton Logga in för att se, lyssna eller boka produkten Pappa Robert har gått upp tidigt för att baka pepparkakor, men snart är köket rökfyllt och pepparkakorna förkolnade. En dålig start på dagen för Robert blir en bra start på dagen för Maja. Vad värderas vid betygssättning? I ytterligare ny forskning om det aktuella ämnet betygssättning i idrott och hälsa så har Lena Svennberg skrivit en avhandling som behandlar vad lärare värderar när de sätter betyg. Svennberg berör viktiga teman som: Handlar betyg om lärares magkänsla?Handlar betyg om elevers motivation, självförtroende och sociala färdigheter eller om deras ämneskunskaper?Handlar betyg om prestationer i olika idrotter? Färglägg Jul - Ritmallar.net Nu är det jul igen och när julen kommer ska varenda unge vara glad. Vad kan då passa bättre än ritmallar med jultema att färglägga? Så kanske föräldrarna får julstöka ifred också. Varför inte skriva ut lite bilder och skicka som julkort? Det blir säkert uppskattat.

Så funkar orientering Det finns fem individuella distanser för orienteringslöpning, sprint, medel, lång, ultralång och natt. Sprint är den kortaste och mest intensiva. Många kontroller, snabba beslut, små marginaler. Enkel orientering som bli svår pga den höga farten. 15 min segrartid. Det styr hur lärare sätter betyg i idrott och hälsa Lena Svennberg berättar att hon blev intresserad av dessa frågor därför att hon själv som nyutexaminerad lärare tyckte att betygssättning var den svåraste uppgiften som lärare. – Det tyckte jag var jättesvårt, jag såg inte. Svårigheten att beskriva rörelsekvalitet med ord gjorde att jag blev nyfiken på hur man kan beskriva den magkänsla eller de inre mallar lärare ibland pratar om. Vad som värdesätts Avhandlingen baseras bland annat på intervjuer med lärare i idrott och hälsa i grundskolans sista år. Lena började undersöka vad lärare värdesatte då de satte betyg under den förra läroplanen, Lpo 94, med målsättning att även försöka sätta ord på de inre mallarna. Resultaten visar fyra teman i vad lärarna värderar: kunskaper, motivation, självförtroende och sociala färdigheter.

Related: