background preloader

Kirjoitusalusta.fi - Se helpompi vaihtoehto!

Kirjoitusalusta.fi - Se helpompi vaihtoehto!

http://kirjoitusalusta.fi/

Inka Meron kolumni: Netissä kaikki on kaupan, myös sinä Yritysmaailman kuumin sana tällä hetkellä on tieto. Sanotaan, että tieto on öljyä. Vanhassa taloudessa öljy merkitsi valtaa, sillä sen globaali kysyntä ja tarjonta loi pohjan mailman talouskasvulle. Nykyisin tieto on valtaa. Tarkemmin sanottuna tieto, jota jokainen nanosekuntti kerätään kuluttajista, laitteista, organisaatioista ja ympäristöstä ja jalostetaan yritysten hyödynnettäväksi. Fastest Quote Maker - QuotesCover.com Tapaaminen.net hs Matematiikkaa opetetaan nurin kurin Opettajat ja oppikirjat opettavat matematiikkaa tavalla, joka tekee oppimisen tarpeettoman vaikeaksi. Koululaiset pannaan ensin pyörittelemään numeroita ja symboleja. Vasta myöhemmin heille saatetaan antaa ratkaistaviksi sanallisia pulmia.

Storyboard That: The World's Best FREE Online Storyboard Creator Ajanvaraus helpoksi Oppilaat suunnittelemaan oppimiskokonaisuuksia Monialaisia oppimiskokonaisuuksia tulee sisällyttää koulutyöhön lähitulevaisuudessa. Sitä edellyttää Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteet 2014. Opetuksessa on toki tähänkin asti tehty projekteja ja yhdistelty oppiaineita, mutta nyt perusteet määrittelevät tarkasti, mitä monialaisilla oppimiskokonaisuuksilla tavoitellaan. Muun muassa oppimisen suunnittelutaidot ja omistajuus omasta oppimisesta korostuvat. Digitarina-sovelluksia Erilaisten digitarinoiden tekeminen oppilaitoksissa on nähdäkseni lisääntynyt viime vuosina ja itsekin olen niistä aika monta koulutusta vetänyt. Videokuvaus ja -editointi on minulla pääosin vapaa-aikaan liittyvien matka- ja perhetarinoiden tekemistä. Työn puolesta minua innostavat tällä hetkellä etenkin Adobe Voicen kaltaiset helpot sovellukset, joilla saa visuaalisesti hienoa sisältöä. Kun sovelluksen opettelu ei vie paljoa aikaa, oppijat ehtivät panostaa enemmän itse sisältöön. Suomalais-amerikkalaisen ThingLinkin interaktiiviset kuvat ja videot tarjoavat myös hienoja mahdollisuuksia opetukseen, niin opettajan kuin oppijoidenkin työkaluna. Plussaa siitä, että se taipuu havainnollisuudessaan erinomaisesti myös monien erityisoppijoiden tarpeisiin, etenkin silloin kun pitkän tekstin lukeminen ja kirjoittaminen on vaikeaa.

Kymmensormijärjestelmäoppitunteja verkossa Salavuoteutta, huoruutta ja rakkaustaikoja – väitöskirja tutki suomalaista rakkautta 1600-luvulla - Lifestyle - MTV.fi 1600-luvulla Suomessa elettiin luterilaisen puhdasoppisuuden aikaa. Kirkko sääteli vahvasti yksityiselämää, yhteiskunta oli järjestynyt säätyihin ja rahvas eli suurilta osin maataloudesta. Mielikuvat järkiliitoista ja tukahdutetusta seksuaalisuudesta eivät kuitenkaan pidä paikkaansa.

Related: