background preloader

The Human Body (stop-motion!)

The Human Body (stop-motion!)

http://vimeo.com/72393668

Related:  IhminenBiologiBiologi

Näiden kuvien avulla näet kätevästi mitä lihasta venytät! kuva, Urheilu, Uutiset 23.01.2016 21.02, Lisännyt: Late Kaikkien tulisi venytellä aina silloin tällöin. Olitpa sitten urheilija tai sohvaperuna, tulisi kaikkien ihmisten venytellä aina silloin tällöin. Lihakset pysyvät näin ollen vetreämpinä ja siitä on hyötyä verenkierrolle ja nivelille. Seksuaalisuuden portaat -kuvaus Kätilö, terveydenhoitaja Erja Korteniemi-Poikela ja lastenpsykiatri Raisa Cacciatore Portaitten kuvaus perustuu kehityspsykologiaan ja Kouluterveyskyselyn tietoihin nuorten kokemuksista. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kokemuksia tulee tapahtua tietyssä tahdissa, vaan että oman portaansa voi tunnistaa ja arvostaa sitä. Malli sopii mm. peruskouluille, kaikkeen nuorisotyöhön, vammaisneuvontaan ja seksuaaliterapiaan.

Nuoren ihonhoito-opas - Ihonhoito - Yhteishyvä Ihon säännöllinen puhdistaminen ja hoitaminen aamuin illoin on hyvä aloittaa murrosiässä. Iholle alkaa syntyä epäpuhtauksia, kuten finnejä ja mustapäitä, yleensä murrosiässä. Ne häviävät useimmiten iän ja hormonitoiminnan tasoittumisen myötä. Ihon säännöllinen puhdistaminen ja hoitaminen tulisi aloittaa murrosiässä tai ainakin viimeistään, kun ryhtyy säännöllisesti meikkaamaan. Vaikka iholle tuleekin finnejä, pitäisi voimakkaasti kuivattavia ja vahvoja alkoholipitoisia puhdistustuotteita välttää. Ruokavalioon täytyy myös kiinnittää huomiota. Ruoansulatus alkaa suussa yle.fi Tekstikoko + | - opettaja.tv Sisältö Teemapaketit opetukseen Kesto: 00:00:38

hs Fakta Yhdestä sylkitipasta löytyy jopa 800 miljoonaa bakteeria 0,5 miljoonaa valkosolua tuhansia kuolleita pintakudoksen soluja hs Fakta Millaisia ovat hyvän ystävän tunnusmerkit? Puhutteko kavereiden kanssa ihastuksista? Miltä tuntuu olla ihastunut tai rakastunut? Onko helppoa sanoa ihastuksen kohteelle, että on ihastunut? Miltä pettymys tuntuu? 13 Kuvaa evoluutiomme kehityksestä Välillä saattaa tuntua siltä että kehitys kulkee väärään suuntaan. Ainakin näiden kuvien jälkeen. Lähde Myrskyisä murrosikä - Aivosolut järjestäytyvät uusiin asemiin Teini-ikäisen vanhemmat tietävät, että murrosikä tuntuu muuttavan lapsen persoonallisuuden melkeinpä yhdessä yössä. Vanhempien, opettajien ja muiden auktoriteettien sana ei enää paljoa paina eikä teini tunnu muutenkaan ottavan huomioon muuta kuin omat mielihalunsa. Ennen murrosikää aivojen hermosolumassan, harmaan aineen, määrä kasvaa ja murrosiän lähestyessä määrä alkaa taas pienentyä. Murrosiän myllerrystä selittävät muutokset johtuvat paitsi hormonitoiminnasta niin myös aivojen rakennemuutoksista.

www.bioresurs.uu.se/skolprojektlinne/pdf/idehafte5_16-19.pdf 6. Lisääntyminen Mitä lapsi oppii ja opettelee, miten ilmentää omaa seksuaalisuuttaan juuri tällä alueella? Lisääntyminen kiinnostaa lasta usein jossain kehityksen vaiheessa. Paljon riippuu siitä, milloin vauvojen syntyminen on ajankohtaista lapsen ympäristössä. Lapsi myös kuulee puhetta ja sanoja, joita hän kyselee. Näin ollen minkä ikäinen lapsi tahansa voi tarvita vastauksia. Pienelle lapselle puhutaan lyhyemmin ja yksinkertaisemmin kuin isommalle. FragaChans "Kun pippeli on kovana, se asetetaan vauvareikään" Ei ole uusi asia, että lapset ovat kovia kyselemään. On myös täysin luonnollista, että lapsia kiinnostavat esimerkiksi seksuaalisuuteen liittyvät asiat. Monesti käy kuitenkin niin, että aikuinen hämmentyy lapsen esittäessä kiperän kysymyksen. Näiden vinkkien avulla voit vastata lapsen kysymyksiin asiallisesti, mutta niin, että lapsi ymmärtää edes pääpiirteittäin, mistä on kyse.

Lek_ekologi_Bi_lagan_nr_3_2012_s_29.pdf main Murrosiässä nuori haluaa toimia itsenäisesti eikä kaipaa vanhempia neuvomaan. Yleensä murrosiässä kavereitten seura on tärkeää ja kun on joku jolle voi jakaa ajatuksia ja tunteita. Nuorten on kyettävä päättämään asioistaan ottamaan vastuu omasta elämästään ja ottaa kantaa asioihin. Murrosiässä mieliala vaihtelee paljon, tuntuu kuin olisit aikuinen, mutta olet liian nuori moneen asiaan. Välit kun tulevat sitten aikanaan selviksi mielipiteitäsi kuunnellaan sitten paremmin. Ja kun hoidat hommasi kotona, koulussa ja vapaa-ajalla aina niin huolellisesti kun osaat.

Related: