background preloader

50 Blogs Educatius que hauries de conèixer

50 Blogs Educatius que hauries de conèixer
Bon dia! Després d'un dia de descans, avui us presento una publicació ben especial que estic segur que us serà ben útil. Es tracta d'un petit Recull de 50 Blogs Educatius que tothom hauria de conèixer i visitar. Aprofito aquesta entrada per felicitar la gran tasca educativa que ens comparteixen dia rere dia els seus creadors/es. Sense cap mena de dubte, un blog no és tan sols un lloc on escriure i compartir els nostres coneixements, sinó també un espai de reunió per conèixer i aprendre dels altres. Espero que us hagin agradat i que en pogueu gaudir dels continguts que ens ofereixen.

LES NOVES TECNOLOGIES A L’AULA | EL RACÓ D'EXPERIÈNCIES El present i el futur de l’educació no s’entenen sense l’ús del que anomenem Noves Tecnologies de la Informació (TIC). La utilització de les TIC pot i ha d’incidir positivament en la disminució del fracàs escolar, i ha de servir per potenciar noves metodologies d’aula, per accedir a nous models d’ensenyament i d’aprenentatge més atractius i pedagògics i per adaptar-se als diferents ritmes d’aprenentatge de l’alumnat. Tanmateix, no podem perdre de vista que tot aquests instruments són això, instruments que ens han d’ajudar en l’assoliment dels objectius educatius: educar equival a preparar els infants per ensenyar-los a ser lliures, autònoms, a saber pensar i decidir per ells mateixos i a tenir criteri personal, és a dir, eduquem persones i les formem acadèmicament amb tot el que comporta de treball individual, serietat, constància i esforç. Aquest article ha esta publicada en General.

Blogs Educació Diccionari d'educació Categories lèxiquesn nomn pl nom pluraln m nom masculín m pl nom masculí pluraln f nom femenín f pl nom femení pluraln m, f nom masculí i femenín m/f nom masculí o femenín m pl/f pl nom masculí plural o femení pluraln n nom neutren n pl nom neutre pluraladj adjectiuv tr verb transitiuv tr pron verb transitiu pronominalv prep verb preposicionalv prep pron verb preposicional pronominalv intr verb intransitiuv intr pron verb intransitiu pronominalv tr/prep verb transitiu o preposicionaladv adverbiinterj interjeccióprep preposiciópfx prefix o forma prefixadasfx sufix o forma sufixadaloc llat locució llatina Remissionssin. sinònim absolutsin. compl. sinònim complementarialt. sin. altres sinònimsvar. ling. variant lingüísticasigla siglaabrev. abreviaturaden. com. denominació comercialden. desest. denominació desestimadaveg. vegeu

De 3 en 3. Inici Benvinguts a "De tres en 3", un projecte telemàtic cooperatiu pensat per a nens i nenes de Cicle Inicial de Primària. Us animem a entrar al món de les paraules, les endevinalles i les històries de la mà de l'Eustaqui, la Klissa i la Mina. 150 Phrasal Verbs con traducción y ejemplos - El Blog de Idiomas Ay ay ay… Los dichosos Phrasal Verbs, ¡a mas de uno lo vuelven loco! Y no es para menos, con tan sólo añadir un adverbio o una preposición cambia radicalmente el significado de un verbo. La mejor manera de aprenderlos es práctica práctica y más práctica, espera, ¿qué no sabes aun qué son los Phrasal Verbs? Un verbo preposicional (llamando también phrasal verb o multi-word verb, o MWV1 ) es, en inglés, un verbo compuesto formado por la combinación de un verbo y una partícula gramatical, es decir, un adverbio o una preposición, o incluso por un verbo seguido por un adverbio y una preposición. Una vez que ya sabemos de qué se trata, aquí tienes una lista de los 150 Phrasal Verbs más comunes y esenciales junto con su traducción y un ejemplo para que lo veas más claro. 1. Subir/montarse The bus was full.We couldn’t get on. 2. Marcharse (en un vehículo) de algún lugar A woman got into the car and drove off. 3. Volver a algún lugar. Sally is leaving tomorrow and coming back on Saturday. 3. 4. 5.

Primària Destacats a +Edu

Related: