background preloader

How to Make a Paper Airplane

How to Make a Paper Airplane

Itä-Suomen Kemistiseura « Suomalaisten Kemistien Seura Itä-Suomen Kemistiseura (ISKS) on Suomalaisten Kemistien Seuran (SKS) paikallisseura, joka toimii Itä-Suomen alueella. Pääasiassa toiminta on keskittynyt Joensuu-Kuopio akselille, koska pääosa seuran aktiivijäsenistä työskentelee tällä alueella. Vahvimmin seuran toiminnassa ovatkin olleet mukana Joensuun ja Kuopion yliopistojen henkilökuntaan ja opiskelijoihin kuuluvat jäsenet. Itä-Suomen Kemistiseura perustettiin vuonna 1977 Itä-Suomessa toimivien kemistien yhteisöksi, jonka tarkoituksena on kemian eri alojen tutkimuksen ja teollisuuden edistäminen. Seuran kotipaikkana oli Kuopio ja se sai jo perustamisvaiheessa hyvät edellytykset toimia nimensä mukaisesti koko Itä-Suomen alueella. Perustajina olivat kemistit Kuopiosta, Joensuusta ja Varkaudesta. Toiminnan tukipisteinä ovat olleet alueen yliopistojen ja muiden tutkimus- ja oppilaitosten aktiiviset kemistit. Seura huolehtii jäsenten täydennyskoulutuksesta sekä yhteyksistä muihin kemisteihin ja kemian alan tiedeorganisaatioihin.

Paper Toys - Paper Cut-Out Models - Free at PaperToys.com A proposal to classify happiness as a psychiatric disorder. Storm The Castle -Creativity, Epic Fantasy, Classical Guitar, video game making, writing, dioramas, terrariums, and more Kemianteollisuus ry Kemianteollisuus ry on kemianteollisuuden ja sen lähialojen elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on toimialan kilpailukyvyn ja toimintaedellytysten edistäminen Suomessa. Toiminta-alueemme: • Työmarkkinat• Ympäristö, terveys ja turvallisuus• Osaaminen ja koulutus• Viestintä Kemianteollisuus ry:llä on yli 400 jäsenyritystä. Jäsen- ja yhteistyöyhdistyksiä on kolmetoista. Yhdistyksen viralliset nimet suomeksi Kemianteollisuus KT ry ruotsiksi Kemiindustrin Rf englanniksi Chemical Industry Federation Y-tunnus0909788-1 Jäsenyrityksemme > Palvelumme > Lausuntopyynnöt osoitteeseen:arkisto(at)kemianteollisuus.fi

Karjalan Heili - Joensuun kaupunkilehti Acehanke ACE:n viimeisiä päiviä viedään! Kirjoittanut: Mervi Leminen 12.8.2011 12.08.2011 Projektitoimintaan kuuluu, että kaikki hyvä päättyy aikanaan. Ennen projektin päättymistä kirjaamme vielä onnistumiset ja epäonnistumiset, kokemukset ja aikaansaannokset kirjoihin ja kansiin. Olemme onnistuneet Innovaatiokuukausi® -koulutuksellamme tavoittamaan yli 240 henkilöä, jotka ovat tehneet lujasti töitä omien tai toisten ideoiden parissa. Me kurssin kehittäjät ja vetäjät olemme oppineet matkan varrella vähintään yhtä paljon kuin opiskelijat! Tuloksena ACE –hankkeesta käteen on jäänyt 10 uuden yrityksen ja lähes 30 uuden työpaikan lisäksi Innovaatiokuukausi® -koulutus, jonka toteutukset jatkuvat vielä tänä syksynä osana PKAMK:n Muotoilun ja kansainvälisen kaupan keskuksen normaalia toimintaa. Minulla on ollut ilo tehdä töitä upean henkilöstön kanssa.

Kemianteollisuus | Yritykset Esittely Kauppalehden yrityshausta löydät kaikkien suomalaisten yritysten, elinkeinonharjoittajien, asunto-osakeyhtiöiden ja rekisteröityjen yhteisöjen tiedot helposti yhdestä paikasta. Maksuttomien perustietojen lisäksi palvelusta voi ostaa laajempia analyysiraportteja yrityksistä. Haussa näytettävät tiedot on koostettu useista lähteistä. Tietokannan laajuus ja tietolähteet Yrityshaun tietokanta koostuu yli miljoonasta Yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ) rekisteröidystä yrityksestä ja yhteisöstä. Tietokannasta löytyy esimerkiksi lähes 200 000 osakeyhtiön, 400 000 elinkeinonharjoittajan, 40 000 kommandiittiyhtiön ja 35 000 verotusyhtymän tiedot. Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ) Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä tulevat tiedot on merkitty palvelussa siten, että lähteenä näkyy tiedon alkuperäinen tuottaja. Kaupparekisteri Kaupparekisteri on Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämä tietokanta. Balance Consulting Ficora Google Maps Kartta haetaan Googlen karttapalvelusta.

Related: