background preloader

Libre Graphics World

Libre Graphics World

http://libregraphicsworld.org/

Related:  VFX AE CG 3D

kalibracija — fotozine.org ...ispod gornjih 5% ne vidite ništa? Onda ste doista dobro došli... U okviru od 10% nazirete nešto, no niste sigurni što bi bilo.... joj. Pa vi gubite vid :-(( ili ga gubi vas MONITOR?!? ako vam je tekst ispisan s 10 posto manje svijetla u boji gotovo crn, kakave su vam tek fotografije o kojima na ovim stranicama pričamo? Нема случајности! Све води ка најбољем Датум: 02/06/2011 10:39 Свети оци уче човека, знате чему? Богомислију! То је сасвим дуга ставар од молитве. Постоји богомислије и молитва. Потпуно различите ствари.

Зашто верујемо у Пресвету Богородицу Датум: 16/09/2011 14:35 У Новом Завету се о Пресветој Дјеви Марији, Мајци Исуса Христа, говори релативно мало.У Новом Завету се о Пресветој Дјеви Марији, Мајци Исуса Христа, говори релативно мало Од четворице јеванђелиста само двојица, Матеј и Лука, говоре о рођењу Исуса Христа у Витлејему, а то значи - спомињу Његову Мајку, говорећи о спољашњим околностима у којима се збио тај дагађај. Јеванђелист Марко уопште не говори о Дјеви Марији. У Јеванђељу по Јовану, Она се појављује само два пута: на самом почетку, у причи о свадби у Кани Галилејској, где се заузела код свог Сина да помогне домаћинима свадбене трпезе којима је у једном тренутку нестало вина. И други пут, на самом крају када је стајала под Крстом на коме је био разапет Њен Син.У књизи Дела Апостолских, посвећеној у свом првом делу животу прве хришћанске заједнице у Јерусалиму, Дјева Марија се помиње само једанпут, у првој глави, где је казано да су ученици Христови били заједно на молитви са женама и Маријом, Мајком Исусовом.

Спасење је бесплатно! Све што постоји око нас и у нама са својим нормама тежи ка остварењу своје индивидуалности за другог без љубави и ка реализацији искључиво свог интереса без другог. То неминовно води етикетирању стварности и људи колико су вредни за наш интерес. Прво интерес а онда искрени однос (ако се уопште догоди) и то углавном под иницијативом другог. Међутим, полагано, то води поробљавању себе или других узајамним страстима које се немају за Кога ухватити. Зато, истинска слобода може постојати само тамо где тог Одмеравања стварности и људи не може бити. Жалосно је ако неко покуша чак и такву перцепцију да рефлектује на поље Цркве јер је њена благодатна пројава у томе да својим опитом каже: „Спасење је бесплатно! Find out more about UNetbootin, Universal Netboot Installer

Обожење - циљ човековог живота Тек када заузме правилан став о овоме питању, тек када схвати своје истинско назначење, човек постаје кадар да се на правилан начин суочи са свакодневним бригама свога живота, као што су односи са ближњима, студије, посао, брак, рађање и подизање деце. Ако, пак, не заузме правилан став о овом основном питању, човек ће промашити и у другим аспектима свога живота. Какав онда смисао могу они имати, ако је живот човеков у целини бесмислен? Formations vidéos créatives sur le Motion Design

Rockbox - Free Music Player Firmware Хула на Духа Светога Како разумети Христове речи: „Сваки грех и хула опростиће се људима; а хула на Духа Светога неће се опростити људима. И ако рече ко реч на Сина Човечијега, опростиће му се; а који рече на Духа Светога неће му се опростити ни у овоме веку, ни у будућем“ (Мт 12,31-32)? Постоји ли дакле неки грех који је неопростив, после кога нема покајања. (уп. такође 1Јн 5,16-17; Јев 6,4-6)?У 12. глави Еванђеља по Матеју, Христос изговара следеће речи: „Сваки грех и хула опростиће се људима; а хула на Духа Светога неће се опростити људима. CG News Encyclopodia - the encyclopedia on your iPod Одговорно давање и примање КО ОЛТАРУ СЛУЖИ, ОД ОЛТАРА ЖИВИ Свештенослужење је велики подвиг, где је потребно много мудре трезвености у поступању, посебно са онима који су „изван“ црквеног живота. Није добро рећи да они нису наша брига, јер видимо да ми и те како јесмо њихова брига. То никако не сме да нас уплаши или озловољи до непотребне затворености и незаинтересованости.Увек треба бити отворен за њихове приговоре и спреман за живи дијалог, без обзира на тематику или намеру којом се руководе.

novedades sobre 3D! Everything Search Engine

Related: