background preloader

El Camino del Exito - LuzuVlogs

El Camino del Exito - LuzuVlogs

http://www.youtube.com/watch?v=CfEOwQnd-OM

Related:  TutoriaMotivació

Cortometrajes con valor educativo. Algunas pautas para su uso en tutoría » Centro de Comunicación y Pedagogía Artículo publicado en el número 96-97 de la revista Making Of Selección de cortometrajes con valor educativo para ser usados en tutoría y algunas pautas para su trabajo. Introducción La selección de cortos elegidos se ha realizado durante algunos años para ser utilizados en las tutorías. Se han incluido escenas de películas y algún videoclip interesante de corta duración. PantallasAmigas Este recurso didáctico audiovisual invita a analizar e imitar los pasos a dar cuando se es víctima de violencia digital. La experiencia cotidiana y los estudios señalan que a niños, niñas y adolescentes les resulta muy complicado dar el paso de pedir ayuda ante problemas o situaciones de acoso online. Sin embargo, hacerlo es fundamental para reducir el daño desde el primer momento, no dejar que el problema empeore y resolver finalmente la situación. Ignorar las provocaciones es el primer paso y bloquear, si existe la posibilidad, el segundo. Cuando la situación persiste, pedir ayuda es fundamental y, cuando el problema adquiere dimensión o gravedad, es preciso acudir a la policía en busca de apoyo.

16 curts bàsics per treballar els valors a l'aula I natibergada.cat A l’escola, a part d’ensenyar matemàtiques, llengua, ciències,… és fonamental treballar les emocions i els valors. Una bona manera de fer-ho és utilitzar els curts. A partir de la seva visualització es poden establir diàlegs i converses molt interessants amb els infants. En aquest article trobaràs 50 curts que et poden ser útils per treballar valors fonamentals com el treball en equip, la convivència, la motivació, la solidaritat, l’amistat, l’amor, la resolució de conflictes… 45 cortometrajes para educar en valores El cine ha llevado a la gran pantalla muchas películas en las que se tratan temas relacionados con el mundo de la educación. Continuamos ampliado esta entrada con vuestras propuestas hasta alcanzar los 60 cortometrajes para educar en valores. Con ellos, el alumnado reflexionará sobre la amistad, la solidaridad, el trabajo en equipo, el respeto a las personas… 1. Alike

What Is Computer and Video Game Addiction? For most young people, playing games on a computer, video game console, or handheld device is just a regular part of the day. Most are able to juggle the multiple demands of school, sports, work or chores, and family life. Gaming becomes an addiction when it starts to interfere with a person's relationships or their pursuit of other goals, such as good grades or being a contributing member of a sports team. La notícia de la setmana: Timecode i altres “curts” El diumenge 29 de gener es va celebrar la cerimònia de lliurament dels IX Premis Gaudí a produccions cinematogràfiques. Aquesta gala, organitzada per l’Acadèmia del Cinema Català, té any rere any més ressò i la segueixen milers de persones amants del món del cinema. T’agraden els curtmetratges? Timecode es va endur l’estatueta del Premi Gaudí al millor curtmetratge i també, en una altra cerimònia celebrada la setmana següent, el premi Goya al millor curtmetratge de ficció espanyol. Dirigit per Juanjo Giménez, aquest curt ja acumula més de 60 premis de cinematografia, entre els quals destaca una prestigiosa Palma d’Or del Festival de Cinema de Cannes. A més, ha estat nominat per als premis Oscar de Hollywood.

La notícia de la setmana: com guiar els alumnes en a gestió dels errors, a partir de la notícia de l’error als premis Oscar? Durant el lliurament dels premis Oscar d’enguany es va cometre un error molt sonat: es va donar un sobre equivocat als encarregats de lliurar l’Oscar a la millor pel·lícula. Com a resultat, es va anunciar La, la, land com a guanyadora quan, en realitat, el premi era per a la pel·lícula Moonlight. Què hem de fer quan cometem un error? Tot i les nostres bones intencions, no sempre som capaços de fer les coses sense cometre errors. Els errors poden tenir efectes negatius, però si els gestionem bé ens poden ajudar a millorar. Hem d’aprendre a conviure amb els nostres errors i els dels altres, controlar la frustració que generen i, si és possible, mirar de corregir-los.

Com “sobreviure” al final de curs? Tot i que al món estan succeint fets molt importants (els atemptats de Manchester i Kabul, la moció de censura al govern de Rajoy, les eleccions internes del PSOE, la conferència del president Puigdemont a Madrid i les reaccions posteriors, etc.), per a la comunitat educativa ara el més important és el final de curs. Quines tensions comporta un final de curs? En aquesta època de l’any coincideixen molts fets que fan difícil mantenir l’equilibri emocional que permet combatre o evitar l’estrès. Mirem si podem suavitzar aquest final de curs perquè no ens sembli una pujada de pendent massa fort o un nus massa enrevessat? Et proposem una activitat perquè els alumnes identifiquin què és el que de debò els estressa a final de curs. També et proposem cercar estratègies per superar aquestes dificultats.

Bloc de Text-La Galera

Me ha encantado este video Carmen. by jmtortola Oct 24

Related: