background preloader

Leadership, Vision & Creativity

Leadership, Vision & Creativity

Welcome GSI Uganda Seven Temptations Leaders Face Seven Temptations Leaders Face Perry Noble #1 - Wasting Time - We live in a world where it is easier to waste time than it ever has been before. Comment wars on blogs, tweeting arguments, browsing through random facebook pages and numerous other things can absolutely distract us from what we were put on this planet to do. (BTW…I don’t think the world will EVER be changed because of the comment section on a blog!!!) #2 - Cruise Control - Leadership is exhausting, and so we must constantly battle the desire to just allow things to be the way they are. #3 - Excuse Making - When a problem/difficult situation arises we can either deal with it or simply excuse it away. #4 - Being Passive - This is a cousin of #3, but passivity has no place in leadership. #5 - Copying - We should NEVER be ashamed of borrowing ideas from others! #7 - Playing It Safe - When a leader stops taking risks because there is too much to lose…he is closer to losing everything than he actually realizes.

Life with God | Mitt liv med Jesus 1000 nordmenn til OL | Misjon, teologi, menighet 1000 nordmenn til OL | Andreas Nordli 27. januar 2012 by Andreas For tre år siden fikk vi en vill ide. Vi ville seile et vikingskip til OL i England for å takke britene for at de gav oss evangeliet for 1000 år siden. Som en del av vår takk, ville vi ha med oss 1000 personer for å arbeide sammen med lokale kirker under OL. Siden ideene først kom på bordet, har vi jobbet jevnt og trutt med å se visjonene flytte seg fra tegnebrettet til virkelighet. Nå er det bare et halvt år til OL begynner, og sammen med 13 andre medarbeidere er jeg i Newcastle for å planlegge sommerens store event. I går kveld møtte vi med et femtitalls kirkeledere i Newcastle. Nå er det opp til oss å rekruttere 1000 nordmenn til å bli med. Mer info?

Alltid kristen? « "På sporet av sannhet" Publisert: 31/01/2012 av FIH i Uncategorized Av: Arne Helge Teigen Nå vil jeg skrive noen ord til dem som har vokst opp i et kristent hjem, og ikke kan huske noe annet enn at de hele tiden har vært kristne. Det er grunn både for dem og andre til å takke Gud for at de har fått leve sammen med Jesus hele oppveksten. Det er ikke mindreverdig å ikke ha en omvendelsesdato å se tilbake på, eller å si at en ble frelst i dåpen som barn. Samtidig kan det være til hjelp for de som er i en slik situasjon å være klar over at oppvekst og personlig modning fører med seg et behov for å få klarhet i om en virkelig er frelst. “…de som alltid har regnet seg som kristne må ofte gjennom en prosess…” Hvordan den enkelte opplever denne prosessen er forskjellig. Det er naturlig for en kristen å søke seg ut av tvil og usikkerhet med hensyn til spørsmålet om en er frelst eller ikke, og det er særlig viktig å ha klart for seg at bare ordet om Jesus kan gi hjelp og visshet om den saken. Les Jesaja 40. 1 – 2:

Related: