background preloader

UNHCR

UNHCR

http://www.kovatkertoimet.org/againstallodds/

Related:  marisipiMONILUKUTAITO, MEDIAKuoppis-ilmiö

LUMA.fi: Kestävän kehityksen oppimateriaaleja Euroopan Kestävän kehityksen viikon kunniaksi kokosimme eri lähteistä verkko-oppimateriaaleja, joita voi hyödyntää kestävän kehityksen ottamiseen osaksi opetusta ja koulun arkea. Opetusresurssit ja oppimateriaalit Kestävä kehitys opetuksessa -kurssi järjestettiin intensiivikurssina keväällä 2015 Helsingin yliopiston Kumpulan kampuksella. Medialukutaitoa vastamainoksista 24.6.2015Mediakasvatusseura Linkki materiaaliin: Tuotantovuosi: 2015 Tuottaja: Eettisen kaupan puolesta ry Mitä mainos kertoo ja jättää kertomatta? Mitä ovat vastamainokset, ja miten niitä voi hyödyntää opetuksessa? Vastuullisuus Fennovoima vastaa ydinvoimalaitoksensa turvallisuudesta. Hankkeessamme turvallisuus asetetaan aina etusijalle. Ydinvoiman tuotannon erityispiirteenä ovat sähköntuotantoprosessissa käytettävät ja syntyvät radioaktiiviset aineet. Ydinvoimalaitoksen turvallisuudessa onkin erityisesti kyse laitoksen suunnittelusta, käyttämisestä ja käytöstä poistamisesta siten, että radioaktiivisten aineiden päästöt ja vaikutukset pidetään niin pieninä kuin käytännöllisin toimenpitein on mahdollista.

5 applikaatiota, joilla matematiikka sujuu lapselta paremmin. - Elisa.net ma­te­ma­tiik­kaa-lap­sil­le 5 appli­kaa­tio­ta, joil­la ma­te­ma­tiik­ka sujuu lap­sel­ta pa­rem­min. 28.08.2015 12:22 Elisa.​net | Mitä täällä tapahtuu? Eli miten lehteä tehdään Ennen kuin lukija saa käteensä valmiin, painetun lehden, on toimituksessa tehty paljon työtä. Oppimateriaalissa tutustutaan Mitä nyt? -lehden toimitukseen ja siihen, mitä kaikkea toimittajat ja muut lehden tekoon osallistuvat oikeastaan tekevät. Aikakauslehden tehtävä on viihdyttää, välittää tietoa ja herättää keskustelua ajankohtaisista aiheista. Lehden toimittaminen on ryhmätyötä.

Lidl tarkastaa kymmeniä seiniään romahtamisvaaran takia - torstain onnettomuuden syyksi paljastumassa rakennusvirhe - Lidl Lidl tarkastaa kymmeniä seiniään romahtamisvaaran takia - torstain onnettomuuden syyksi paljastumassa rakennusvirhe Lempäälän Lidlissä torstaina tapahtuneen onnettomuuden syyksi on varmistumassa rakennusvirhe, yhtiö tiedottaa. Kovassa tuulessa kiinnikkeistään irronnut ja asiakkaan päälle kaatunut lasiseinä oli kiinnitetty paikalleen puutteellisesti ja rakennussuunnitelmien vastaisesti. Onnettomuus tapahtui Lempäälän Lidlin piha-alueella torstaina kello 13 aikaan. 75-vuotias mies sai onnettomuudessa vakavia vammoja ja hänet vietiin sairaalahoitoon.

Pikakurssi tähtitoimittajaksi - ohjeet sarjakuvana Kirjautuneena saat kaiken irti Ylen palveluista. Tietojen tallentaminen epäonnistui. Yritä hetken kuluttua uudelleen. Loimme sinulle valmiiksi nimimerkin, jolla sinut tunnetaan Ylen palveluissa. Voit ottaa sen käyttöön sellaisenaan tai keksiä uuden. Lähetämme salasanan vaihtolinkin sinulle sähköpostitse

Bajahill: Moottoripyöränäyttely tekniikan museossa (Teksti Tarja Kallio, kuvat Matti Kallio) Kaksipyöräisten historia Suomessa - polkupyörästä moottoripyörään Tekniikan museossa järjestetään vuosittain kahdesta kolmeen vaihtuvaa näyttelyä, joista 13.6.2001 avattu "Kaksipyöräisten historia Suomessa - polkupyörästä moottoripyörään" on yksi. Pyörien kehityskulkuun voi käydä tutustumassa aina vuoden loppuun asti. Suurin osa vanhoista moottoripyöristä on saatu näyttelyyn lainaksi Veteraanimoottoripyörä -klubin jäseniltä. Näyttelyssä on 35 polkupyörän lisäksi esillä moottoripyörien tyypillisimpiä malleja eri vuosikymmeniltä. Ensimmäiset moottoripyörät olivat lähinnä moottoreilla varustettuja polkupyöriä. n kaupunki - Liikuntavälipala -kortit Etusivu << edellinen Etusivu Liikunta ja ulkoilu Lasten ja nuorten liikunta Liikkuva koulu -hanke

Vinkkipankki – Alma Koulumaailma Sanomalehti kertoo aina ajankohtaisia asioita. Oppilaiden kanssa voi leikata irti lehden otsikkoja ja keksiä itse omia. Oppilaat voivat myös piirtää tai kirjoittaa otsikoiksi sillä hetkellä osaamiaan taitoja sekä sellaisia, jotka haluaisivat vielä oppia. Liikenneturva Liikennekulttuurikomitea 1929–1938 Liikennekulttuurikomitea aloitti toimintansa syyskuun 26. päivänä 1929 ja siinä oli edustettuna Maaseudun Autonomistajain Liiton lisäksi Kulkulaitosten ja yleisten töiden ministeriö, Kouluhallitus, Maalaiskuntien liitto, Kaupunkien Liitto, Suomen Vakuutusyhdistys, Suomen Automobiilitariffiyhdistys, Suomen Automobiiliklubi, Yleinen Autoliitto ja Suomen Autoilijaliitto. Lue lisää vuosista 1929-1938 Talja 1938–1971 Liikennekulttuurikomitea yhdistyi vuonna 1938 kolme vuotta aiemmin perustettuun Tapaturmantorjuntayhdistykseen sen liikennejaokseksi.

Related: