background preloader

Linkit, listat, liitteet, äänimuistiinpanot

Linkit, listat, liitteet, äänimuistiinpanot
Evernote tukee elämäsi työtä. Mitä tahansa teet. Evernote on tila työn tekemiseen. Rekisteröidy nyt tai kirjaudu sisään Napsauttamalla rekisteröidy-painiketta, hyväksyn palveluehdot ja tietosuojakäytännön. Onko sinulla jo tili? Eikö sinulle ole tiliä? sulje Basic Työkalut, joita tarvitset pitääksesi asiat järjestyksessä kaikissa laitteissasi. Yksi työtila Kirjoita Lyhyt luettelo tai laaja tutkimus. Saatavilla kaikille joka päivä käyttämillesi laitteille.

https://evernote.com/intl/fi/

Related:  Ipad

Mobiilisovellukset opetuksessa Mobiilivälineitä on testattu Helsingin kouluissa innokkaasti jo muutaman vuoden ajan. Opettajat ja oppilaat ovat ottaneet uudet välineet innolla vastaan. Eikä ihme! Mobiilivälineiden tuoma uudenlainen oppimisen kulttuuri antaa oppimiseen ja opettamiseen monia uusia mahdollisuuksia, joista ei voinut vuosikymmen sitten edes uneksiakaan.

Social Media Management Dashboard - Hootsuite Sähköinen muistiinpanosovellus laitteitasi varten Oppimisvaikeudet työelämässä Oppimisvaikeus sanana viittaa niin vahvasti koulumaailmaan, että usein unohtuu, että hidas lukeminen, työläs kirjoittaminen, kääntyvät kirjaimet tai numerot , vaikeudet muistaa pitkiä numerosarjoja tai ongelmat näkyvät myös työpaikalla. Tärkeää työpaikalla 1. Riittävästi aikaa työhön perehdytykseen 2. Perehdytys työhön moniaistikanavaisesti 3. Vinkkejä iPadin päivittäiseen käyttöön Käytän puheterapeutin työssäni iPadiä ja en luopuisi siitä enää Mistään Hinnasta! Mitä hienouksia iPad sitten tarjoaa? Tässä listaan alkuun ”perusteita” iPadin ihmeellisestä maailmasta ja lisää on tulossa osissa 2-n. 1. Screenshot Asiakas on piirtänyt ja värittänyt hienon kuvan lempiaiheestaan ja kysyy: ”Voinko saada tämän kotiin?”

Dropbox TodaysMeet - Give everyone a voice Vinkkejä iPadin päivittäiseen käyttöön osa 2 Joku viikko sitten keräilin blogiini vinkkejä iPadin käytöstä terapeutin työssä. Toiveita tuli saada näitä lisää ja vähän lupailin jatkoa. Tässä näitä käyttövinkkejä taas on ajatuksenjuoksun mukaisessa sekalaisessa järjestyksessä. 1. Video Testimonials Sosiaalisen median linkkilista Yhteisölliset työkalut ja sosiaalinen media linkkejä 2014 Linkkilistaa ylläpitää: Timonen, Päivi, Humak. Kiitos vinkeistä myös opiskelijoille ja kollegoille! 14.1.14 Creative Commons -tekijänoikeudet Internet linkkien lyhennykset / shorten your links Esitykset /Presentations

Related: