background preloader

Índex dels exercicis

Índex dels exercicis
tornar Aquí podràs practicar la llengua per dominar l'ortografia, la morfologia i la sintaxi. De mica en mica aniràs trobant exercicis que podràs resoldre en línia, exercicis de llengua catalana per tal de repassar els aspectes gramaticals. Aquí hi trobaràs la gramàtica de la llengua catalana, per si tens algun dubte: Marta Ibáñez La realització d'aquests materials ha estat possible gràcies a una llicència retribuïda concedida pel Departament d'Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm.: 4699 de 17.8.2006). 1. Podràs treballar diferents aspectes d'ortografia mitjançant els exercicis que trobaràs en els enllaços següents: 1.- Dígrafs i diftongs 2. Per treballar la morfologia potser hauràs de repassar la gramàtica i sobretot tenir a mà un quadre de conjugació verbal. 1. 2. 3. 3. En aquest apartat podràs repassar les categories de les paraules, les funcions de l'oració, els pronoms, l'oració composta... 1.

http://www.xtec.cat/~mibanez1/exerci.html

Related:  Aprendre català (exercicis autocorrectius)

activitats - Aventura't amb l'ortografia - Nivell 3 Aventura't amb l'ortografia és un material graduat per a tres nivells de dificultat, amb deu unitats per a cada nivell que es pot utilitzar en línia des de l'edu365.cat. Cada unitat didàctica s'inicia amb la lectura per escrit i amb suport àudio d'un conte, una narració, una instrucció, un poema... tot seguit presenta diverses tipologies d'exercicis que comprovem la comprensió oral i escrita del text escoltat i llegit, també hi trobem activitats per a l'ampliació del lèxic, deducció de normes ortogràfiques, exercitacions per fixar l'ortografia de paraules i sintaxi i finalitza amb activitats d'avaluació dels objectius de la unitat. Aventura't amb l'ortografia - Nivell 1

Un rellotge Català - El sistema modern Evidentment, costa d’imaginar, per exemple, un aeroport amb un pannell d’arribades i sortides que indiqui: “Vol 757. Destinació París. Sortida: vora mig quart d’una”. Optimot, consultes lingüístiques - Llengua catalana Optimot, consultes lingüístiques, és un servei que ofereix la Direcció General de Política Lingüística en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT.Consta d'un cercador d'informació lingüística que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana. Per mitjà de l'Optimot es poden consultar de manera integrada diferents <a style="font-weight:normal" class="/*FW_sLinkVermellNegreta*/" target="_blank" href=" title="Fonts (S'obre en una nova finestra.)">fonts</a>. fonts. Quan les opcions de cerca que ofereix l'Optimot no resolen el dubte lingüístic, es pot accedir a un servei d'atenció personalitzada.

Exercicis Exercicis L'aspa verda indica que hi ha penjades les solucions als exercicis corresponents dins de la pestanya "Solucions d'exercicis". Ortografia Quadern d'exercicis de llengua catalana 99 exercicis de llengua catalana Guia de conversa universitària Guies de conversa universitària contacte / crèdits / intranet [Português] [Galego] [Bengalí (en construcció)] [Français] [Àrab (última actualització juliol 2005)] [Castellano] [Tamazight] [Deutsch] [English] [Aranés] [Pyccko] [Italiano] [中文] [Euskara] [Català] [Nederlands] [日本語] [Polski] [Àrab (última actualització juliol 2005)] [Ελληνικά] [AppStore Iphone Ipad] [Google Market Android] [Generalitat de Catalunya]

Fem senzill el sintagma preposicional (Sprep.). Adreçat a tot l'alumnat. Té com a nucli un nom que està introduït per una preposició, per tant, la preposició farà d’acompanyant d’aquest nom. Estructura: Preposició (Prep.) + nom (N) + complements del nom (CN) Ex: -Del vestit groc. (Prepos. + det + nom + adj) Pagina de delfos Pagina de delfos Archive for the ‘Català Nivell C’ Category Català nivell C: accentuació Posted by: francescxmr on junio 11, 2011 Català nivell C: el verb ASSOCIACIÓ D'ESCRIPTORS EN LLENGUA CATALANA Dolors Garcia i Cornellà (Girona, 1956) comença la carrera literària ... Bernat Capó (Benissa, 1928) és escriptor i periodista. Home d'una ex... Helena Valentí (Barcelona, 1940-1990). Novel·lista i traductora.

edu365.cat Inici Batxillerat Llengua i literatura

Related: