background preloader

IL - Suomen suurin uutispalvelu

Lue myös nämä Vakoojakaunotar ryhtyi luomaan muotia 23.01. 15:29 Näitä pukuja moni nainen ei uskaltaisi valita 23.01. 14:25 Tyyli.com-sovellus nyt julki! 23.01. 13:21 Miten pukeutua lämpimästi mutta tyylille uskollisena?

http://www.iltalehti.fi/etusivu/

Lääketieteen opiskelijat karttavat lääkäriä Oikeuslääketieteen kurssi 1970-luvulla. Pienryhmän jäsenet lähestyvät tutkimuspöytää, jolla makaava ruumis on heidän itsemurhaan päätynyt kurssitoverinsa. Tiedekunta ei tarjoa kurssilaisille tilaisuutta tunteiden käsittelemiseksi, vaan ryhmä käy tunteitaan läpi yhdessä vuosia valmistumisensa jälkeen. Esimerkki on äärimmäinen, mutta kuvaa ammatillisen kasvun kipupisteitä. Moln- och nederbördsområden - Ilmatieteen laitos Finland 1 h: Ur bilden framgår nederbörd i Finland. I delen "Observationer" visas föregående timmes nederbördsmängd uppmätt med finska väderradar. I delen "Prognoser" visas kartor ritade av jourhavande meteorolog, som har utnyttjat information av radar och numeriska prognosmodeller. Finland 15 min. : Ur bilden framgår nederbördsintensitet i Finland.

Islamin todelliset viholliset - Kolumnit En ole varmaan ainoa, jonka mieleen uutisia katsellessa väkisinkin nousee poliittisesti täysin epäkorrekti ajatus: ”Siellä ne rättipäät taas riehuu.” Jos profeetta Muhammadia tökerösti pilkkaava elokuva on ääliömäinen teko, niin vähintään yhtä ääliömäistä on viattomia länsimaalaisia vastaan kohdistunut mellakointi ja väkivalta. Mielenosoittajat itse tekevät juuri sitä, mitä vastaan he protestoivat: vetävät lokaan uskontonsa ja kulttuurinsa. Ja media sen kun kannustaa.

Tarinat, joita ei uskalleta kuunnella - Jani Kaaron kolumnit - Kotimaa Olen käynyt vain kerran eläessäni muslimimaassa. Se oli Kaukasiassa 1990-luvun alussa. Vaalea tukka erottui pienen vuoristokylän katukuvassa, ja pian paikalliset nuoret miehet kutsuivat meidät jo kotiinsa. Ruokapöydässä perheen isäntä laittoi kätensä yhteen, kuin rukoukseen, ja sanoi: "On vain yksi Jumala, mutta me kutsumme häntä eri nimillä. Olette sydämellisesti tervetulleita kotiini syömään."

Uutiset Suomalaisautoilijat rynnivät itärajan taakse paitsi bensan, myös renkaiden ja varaosien perässä. Syynä on ruplan matala kurssi, joka painaa hinnat tällä hetkellä kotimaan hintatasoa reilusti alemmas. Yksi kaveri sanoi just, että kun Suomessa Ladan startti maksaa 180 euroa, niin Venäjältä sen saa viidelläkympillä, joensuulainen Ilkka Pirhonen tietää. Eritreassa eriskummallinen kumoushanke Itä-Afrikassa sijaitsevassa Eritreassa joukko sotilaita valtasi illalla maan tiedotusministeriön rakennuksen pääkaupungissa Asmarassa. Sotilaat vaativat, että Eritrean tiedotusvälineissä luetaan heidän laatimansa julistus. Maan tiedotusvälineet ovat olleet vuodesta 2001 lähtien tiukasti presidentti Isaias Afewerkin johtaman hallituksen käsissä. Riippumatonta mediaa ei sallita, mikä estää tiedon saamisen Asmaran tapahtumista.

300 biljoonan vedätys: "Kaikkien aikojen suurin taloushuijaus" Viime vuonna otsikoissa vilahteli muutamia uutisia niin sanotusta Libor-skandaalista, missä suurpankkeja syytettiin niin sanotun Libor-korkoindeksin manipuloinnista. Mutta oliko se nyt niin iso asia? Uutistoimisto Bloomberg kirjoittaa reportaasissaan, että Libor-skandaali saattaa olla kaikkien aikojen suurin taloushuijaus. Pankkiirien pitkään puoliavoimesti peukaloima Libor ohjaa korkotasoa suurelle joukolle arvopapereita, joiden arvo nousee jopa 300 biljoonaan dollariin eli reilun 220 000 miljardiin euroon. "Emme saa koskaan tietää mukana liikkuneita rahamääriä, mutta tämän täytyy olla kaikkien aikojen suurin taloushuijaus", sanoo Bloombergille OECD:n pääsihteerin erikoisneuvonantaja Adrian Blundell-Wignall. “Libor toimii perustana käytännössä kaikkien tunnettujen johdannaisten laskemiselle."

Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim - Lääketieteellinen aikakauskirja Duodecim Uusin numero KATSAUS Vastasyntyneen sepsis Nuoren runsaat kuukautiset – normaalia vai merkki sairaudesta?

Related: