background preloader

Ortografia - Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar.

Ortografia - Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar.

https://sites.google.com/a/xtec.cat/rdzereral/cm-i-cs-catala/ortografia

Related:  Aprendre català (exercicis autocorrectius)

índex dels exercicis tornar Aquí podràs practicar la llengua per dominar l'ortografia, la morfologia i la sintaxi. De mica en mica aniràs trobant exercicis que podràs resoldre en línia, exercicis de llengua catalana per tal de repassar els aspectes gramaticals. Aquí hi trobaràs la gramàtica de la llengua catalana, per si tens algun dubte: Un defecto al aire libre Tras 180 minutos disputados se puede afirmar que los únicos en los que su reinventada línea de 4 no sufrió fueron los 45 en los que el Real jugó con Alonso, Modric, Özil y Kaká juntos. No es ése el mejor Madrid, el ratio pase/disparo favoreció tanto al primer factor que hasta la personalidad grupal quedó difuminada, pero ha sido el único capaz de ocultar que Essien como lateral es un problema gordo. De regreso al modelo clásico, al que resta importancia al hecho en sí de perder un balón, la exposición aumentó y la resta también. Dicho lo cual, tampoco es que el resto jugase mucho mejor que el ghanés. A excepción de los centrales, Modric y algo de Özil, el Madrid completó un ejercicio muy mediocre.

Examen Superior juny 2011 de la JQCV En Examen Superior de juny 2011 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), pots realitzar l'examen Superior de juny del 2011 de la JQCV com si estigueres en la mateixa prova. Perquè no trobes diferències amb l'examen real, la nostra pàgina www.practicavalenciano.es, estructura l'examen de l'Superior de la JQCV de la mateixa manera que els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), és a dir, tres respostes a triar una com verdadera. A més a més, amb la novetat del nostre sistema d'autoavaluació, pel qual l'usuari de la nostra pàgina, estudiant dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià ( puga saber a l'instant la seua puntuació respecte al seu examen, en este cas, el nivell Superior de la JQCV.

Optimot, consultes lingüístiques - Llengua catalana Optimot, consultes lingüístiques, és un servei que ofereix la Direcció General de Política Lingüística en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT.Consta d'un cercador d'informació lingüística que ajuda a resoldre dubtes sobre la llengua catalana. Per mitjà de l'Optimot es poden consultar de manera integrada diferents <a style="font-weight:normal" class="/*FW_sLinkVermellNegreta*/" target="_blank" href=" title="Fonts (S'obre en una nova finestra.)">fonts</a>. fonts. Quan les opcions de cerca que ofereix l'Optimot no resolen el dubte lingüístic, es pot accedir a un servei d'atenció personalitzada.

activitats - Aventura't amb l'ortografia - Nivell 3 Aventura't amb l'ortografia és un material graduat per a tres nivells de dificultat, amb deu unitats per a cada nivell que es pot utilitzar en línia des de l'edu365.cat. Cada unitat didàctica s'inicia amb la lectura per escrit i amb suport àudio d'un conte, una narració, una instrucció, un poema... tot seguit presenta diverses tipologies d'exercicis que comprovem la comprensió oral i escrita del text escoltat i llegit, també hi trobem activitats per a l'ampliació del lèxic, deducció de normes ortogràfiques, exercitacions per fixar l'ortografia de paraules i sintaxi i finalitza amb activitats d'avaluació dels objectius de la unitat. Aventura't amb l'ortografia - Nivell 1

Recursos de Valencià: Diccionaris generals D'UTILITZACIÓ DIÀRIA.Diccionari Normatiu Valencià. Acadèmia Valenciana de la Llengua. Aprovat el 31 de gener de 2014, té 93.349 entrades.Diccionari ortogràfic. La Calaixera Dubtes lingüístics i correctors Dubtes lingüístics Correctors Llibres d'estil Models de documents PARAULES I LLIBRES. Llengua catalana i literatura - home The Alphabetizer puts just about any list in alphabetical order. Alphabetize words, songs, titles, email addresses, phrases, sentences and everything in between. Helps with your homework too! EL CATALÀ COM CAL

Related: