background preloader

Ortografia - Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar.

Ortografia - Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar.
Ús de les majúscules. El punt , la coma i el punt i coma. Els signes ? i ! El guionet, el guió i els dos punts. Les cometes "" i els punts suspensius ... L'apòstrof. Les vocals i consonants Paraules amb b i paraules amb v. Ús de la b davant la l i r Ús de la m davant la m, b, p La b i la p a final de paraula La r fluixa i la r forta Les síl·labes. La s sorda i sonora Paraules amb c, qu, ig Paraules amb ga, gue, gui, go, gu - güe, güi, qüe, qüi Paraules amb j, g, tg, tj Paraules amb h. Paraules amb c i ç Terminacions en -etud, -ietud, -bilitat, -tat, i -dat Paraules acabades en b/d/g i p/t/c. Paraules amb ll i amb i La x i els seus sons Paraules amb tx i ig Paraules amb l·l La diferència entre perquè, per què i per a què. Diferencia entre Potser i pot ser. Diferència entre sí i si, ha i a Diferència entre Compte, comte i conte. Paraules amb cc i paraules amb cs Els verbs acabats en –ure i en –uir. Els verbs seguits de pronoms febles. Accentuació. Juga amb els accents, Altres Repàs Related:  Aprendre català (exercicis autocorrectius)

índex dels exercicis tornar Aquí podràs practicar la llengua per dominar l'ortografia, la morfologia i la sintaxi. De mica en mica aniràs trobant exercicis que podràs resoldre en línia, exercicis de llengua catalana per tal de repassar els aspectes gramaticals. Aquí hi trobaràs la gramàtica de la llengua catalana, per si tens algun dubte: Marta Ibáñez La realització d'aquests materials ha estat possible gràcies a una llicència retribuïda concedida pel Departament d'Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm.: 4699 de 17.8.2006). 1. Podràs treballar diferents aspectes d'ortografia mitjançant els exercicis que trobaràs en els enllaços següents: 1.- Dígrafs i diftongs 2. Per treballar la morfologia potser hauràs de repassar la gramàtica i sobretot tenir a mà un quadre de conjugació verbal. 1. 2. 3. 3. En aquest apartat podràs repassar les categories de les paraules, les funcions de l'oració, els pronoms, l'oració composta... 1.

PARAULES I LLIBRES. Llengua catalana i literatura - home Examen Superior juny 2011 de la JQCV En Examen Superior de juny 2011 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), pots realitzar l'examen Superior de juny del 2011 de la JQCV com si estigueres en la mateixa prova. Perquè no trobes diferències amb l'examen real, la nostra pàgina www.practicavalenciano.es, estructura l'examen de l'Superior de la JQCV de la mateixa manera que els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), és a dir, tres respostes a triar una com verdadera. A més a més, amb la novetat del nostre sistema d'autoavaluació, pel qual l'usuari de la nostra pàgina, estudiant dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià ( puga saber a l'instant la seua puntuació respecte al seu examen, en este cas, el nivell Superior de la JQCV.

English as a Second Language DVDs for Children DVDs for children learning English as a second language combine audio and visual elements to teach language concepts in a fun way. This is one way parents can help their ESL children learn and help teachers appeal to visual ESL learners. Features of Children's ESL DVDs There are many different DVDs designed to assist children in learning English. These can be valuable resources to aid in comprehension as well as understanding grammar and language rules. Features parents and educators may want to consider include: Sets and programs - DVDs that come in sets or progressive volumes to assist the child's transition as he moves from one level of learning to the next. Popular ESL DVDs for Children There are a variety of popular ESL DVDs for children, ranging from programs designed for the youngest learners to DVDs that explain more advanced concepts. ESL Tapes has three DVD ESL sets for children. Tips on Using Children's ESL DVDs A Final Note

activitats - Aventura't amb l'ortografia - Nivell 3 Aventura't amb l'ortografia és un material graduat per a tres nivells de dificultat, amb deu unitats per a cada nivell que es pot utilitzar en línia des de l'edu365.cat. Cada unitat didàctica s'inicia amb la lectura per escrit i amb suport àudio d'un conte, una narració, una instrucció, un poema... tot seguit presenta diverses tipologies d'exercicis que comprovem la comprensió oral i escrita del text escoltat i llegit, també hi trobem activitats per a l'ampliació del lèxic, deducció de normes ortogràfiques, exercitacions per fixar l'ortografia de paraules i sintaxi i finalitza amb activitats d'avaluació dels objectius de la unitat. Aventura't amb l'ortografia - Nivell 1 Aventura't amb l'ortografia - Nivell 2

The Alphabetizer puts just about any list in alphabetical order. Alphabetize words, songs, titles, email addresses, phrases, sentences and everything in between. Helps with your homework too! English Language Course, Learn, Speak, Tapes, CD ROM, Instruction Talk Now! American English CD ROM Language Course. We recommend Talk Now! for any language beginner who wants an entertaining self-study course to learn basic phrases, colors, numbers, food, shopping, time, countries, etc. Talk Now! is designed for people who want to learn a language quickly. Un defecto al aire libre | Ecos del Balón Tras 180 minutos disputados se puede afirmar que los únicos en los que su reinventada línea de 4 no sufrió fueron los 45 en los que el Real jugó con Alonso, Modric, Özil y Kaká juntos. No es ése el mejor Madrid, el ratio pase/disparo favoreció tanto al primer factor que hasta la personalidad grupal quedó difuminada, pero ha sido el único capaz de ocultar que Essien como lateral es un problema gordo. De regreso al modelo clásico, al que resta importancia al hecho en sí de perder un balón, la exposición aumentó y la resta también. Dicho lo cual, tampoco es que el resto jugase mucho mejor que el ghanés. A excepción de los centrales, Modric y algo de Özil, el Madrid completó un ejercicio muy mediocre. El encuentro se explica desde la superioridad de las dos presiones sobre las dos salidas de balón. El Madrid no se resintió tras la salida de Khedira. Khedira está siendo uno de los nombres del irregular comienzo de año del Madrid por méritos propios, pero ayer no estaba jugando bien.

ABCya.com | Kids Educational Computer Games & Activities Recursos de Valencià: Diccionaris generals D'UTILITZACIÓ DIÀRIA.Diccionari Normatiu Valencià. Acadèmia Valenciana de la Llengua. Aprovat el 31 de gener de 2014, té 93.349 entrades.Diccionari ortogràfic. DE CONSULTA.Diccionari català-valencià-balear. DE PRONUNCIACIÓ.Diccionari de dubtes del català oral. ENCICLOPÈDIES.Enciclopèdia Catalana. ENCICLOPÈDIES PER ALS MÉS JÓVENS.Com funcionen les coses. UNS ALTRES.The Alternative Catalan Dictionary.

Creator Processing ... Personal $ Svg $20 ✓ Up to $75 merchandises for personal use. Merchandise $ License to use artwork in merchandises (T-Shirt, Mug, poster, etc). Single Use $ License for single-purpose non-merchandising use. Unlimited $ Unlimited personal or commercial use. Custom $TBD Custom license, with terms subject to prior arrangement. Please contact licensing@tagxedo.com for more information By accepting this license, you agree to the Tagxedo's Terms of Service, and you agree that you have acquired the right to use the source image to create the Tagxedo artwork, and that you indemnify and hold harmless Tagxedo and its employees and officers from any harm are liability that may incur. Please contact licensing@tagxedo.com if you have any question.

Related:  CATALÀ