background preloader

Aplicació de Recursos al Currículum

Aplicació de Recursos al Currículum
element Experimentació Gestió d'informació Indagació i recerca Representacions i models Taules i gràfics Aquesta activitat d’aprenentatge pretén que l’alumnat pugui descobrir com es formen els cràters dels diferents planetes, a partir de la investigació per part de l’infant en primer lloc en fonts bibliogràfiques sobre aquest tema. Un cop realitzada aquesta primera part comença l’experimentació amb varis tipus de materials, formes i pesos que representen els meteorits que són llançats, a diferents distàncies d’alçada, a la sorra per recollir les dades i extreure’n conclusions.

http://apliense.xtec.cat/arc/

5 MOOCs geniales para docentes La mayoría son en inglés, así que si todavía no dominas el idioma, ya sabes por dónde tienes que empezar. No obstante, también podréis encontrar cursos de enorme interés en la red de MOOC de Universidades Iberoamericanas, MiriadaX, que además permite descargar certificados de realización del curso Los temas más candentes son: 1. Educación superior en la Globalización e investigación de la "Economía del conocimiento"

En busca del pasado perdido Indiana Jones ha popularizado la arqueología, ciencia que estudia el pasado humano a través de las fuentes materiales. Pero también ha difundido una visión incorrecta de esta práctica que se popularizó a finales del siglo XIX. Aprende de los principales hallazgos arqueológicos y viaja por el mundo. La mecánica del juego es sencilla. De 2 a 4 jugadores. Portal Jurídic de Catalunya Àmbit lingüístic Àrees de llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura i llengües estrangeres Introducció L’objectiu central de l’educació és preparar els alumnes perquè siguin capaços de desenvolupar-se com a persones en la societat plural, multilingüe i multicultural del segle xxi. Pantalla de cerca Què és l'ARC?Competències bàsiquesAjuda i contacte Inici cerca textual

from Knovation Sumar y Restar Thank you for using Sumar y Restar, your automatic generator for arithmetics. This web will help you in generating documents filled with arithmetics operations to be solved by your childrens. So you can help them to improve their arithmetics capabilities. You can choose the operations using the menu above. Ateneu - Materials i recursos per a la formació - Departament d'Ensenyament - El currículum a l'escola i a l'aula Descripció general del materials Aquests materials tenen com a objectiu facilitar el coneixement dels principals elements del Decret 119/2015, de 23 de juny, d’ordenació dels ensenyaments de l’educació primària i de l'Ordre ENS/164/2016, de 14 de juny, per la qual es determinen el procediment i els documents i requisits formals del procés d’avaluació en l’educació primària. Els destinataris són els mestres, els equips docents i tots els professionals que intervenen a les escoles. Estan organitzats per promoure en els claustres el debat pedagògic en relació amb el treball per competències perquè reverteixi en la millora dels projectes propis de cada centre i de les pràctiques metodològiques a l'aula.

Contenidos - Didactica Física y Química Este es un libro de problemas, ejercicios y cuestiones de Física. Sus autores somos profesores de Física, pero no hemos olvidado que antes fuimos estudiantes y que tuvimos dificultades para aprenderla similares a las que hemos podido detectar en nuestros propios alumnos. Lo hemos escrito pensando, precisamente, en esas dificultades y tratando de incorporar en el texto aquellas orientaciones de la Didáctica de las Ciencias Experimentales que mejor puedan ayudarte a superarlas.Resulta difícil en tan pocas líneas sintetizar las características más importantes de esta obra, por lo que te invitamos a que tú las encuentres leyendo la presentación que se incluye al comienzo.

Inicio - Tiching Anuncios ¡Me encanta cómo GoConqr ayuda a potenciar la creatividad! Utilizamos las herramientas de GoConqr para preparar a los clientes para las calificaciones de PHR y SPHR. Los mapas mentales son especialmente útiles para descomponer objetivos y crear una guía de aprendizaje visual. Sandra M. Reed, Consultora de RR.HH. y Gerencia, USA Estoy convencido de que GoConqr contribuyó en gran medida a nuestros excelentes resultados de AS, que fueron los mejores que hemos podido tener - lo recomiendo a todos los profesores.

Related: