background preloader

The Work of Byron Katie

The Work of Byron Katie

http://www.thework.com/index.php

Related:  psychologieVarious

Kijk, zonder handen en knieën! Maak wat ruimte vrij op de vloer van je woning, leg voor de zekerheid een schokbrekend matje neer en trek gemakkelijke kleren aan. Je mag zo lang doen over de test als je zelf wilt. Zie ook het filmpje met gedetailleerde uitleg. Stap 1: ga op de grond zitten zonder met een knie, hand of onderarm de grond aan te raken. Als je dit lukt, hebt je al vijf punten verdiend.

Nivelleren maakt gelukkig Een objectief wetenschapper kun je Richard Wilkinson niet noemen. Hij heeft de Equality Trust opgericht, die maatschappelijke gelijkheid propageert. Gelijkheid maakt namelijk gelukkig, vertelt Wilkinson aan wie het maar horen wil. Is hij bevooroordeeld? Je zou het ook ‘beoordeeld’ kunnen noemen, want de emeritus hoogleraar heeft ruim dertig jaar onderzoek gedaan naar de samenhang tussen (on)gelijkheid en zaken als gezondheid en geluk. Hij roept dus niet zomaar wat.

Alles en Niets - nondualiteit, spiritualiteit, advaita, stilte en jij Als alles eenheid is dan ben ik of overal voor verantwoordelijk of nergens voor verantwoordelijk. Het alleen maar verantwoordelijk zijn voor een klein stukje (zoals iedereen denkt) veronderstelt dat de werkelijkheid is opgebouwd uit losse stukjes. En dat is niet waar. Er is slechts sprake van 1 energieveld waarin alles op elkaar ingrijpt. 'Je helpt kanker het snelst de wereld uit door niet te oud te worden' - Malou van Hintum OPINIE -Malou van Hintum − 28/11/12, 14:37 © ANP Kippa. Angela Groothuizen (L) zong vorig jaar tijdens het Sta op tegen Kanker-gala een duet met Melissa, de 17-jarige dochter van haar overleden Dolly Dot-collega Ria Brieffies. columnKanker is op de eerste plaats een ouderdomsziekte. De toename ervan is dan ook voor een groot deel te danken aan onze stijgende levensverwachting, zegt columnist voor Volkskrant.nl Malou van Hintum.

Enige duiding over GCL Vlaanderen We zijn geen bijbelgroep maar werken wel geregeld met de bijbel. We zijn geen therapeutische groep maar onze gesprekken zijn wel helend. We zijn geen gebedsgroep maar we bidden wel geregeld. We zijn geen gezinsgroep maar er is wel plaats voor het gezin. We zijn geen vriendengroep maar we zijn wel vrienden geworden van elkaar. 'Natúúrlijk hebben 65-plussers zelden een restschuld' - opinie OPINIE - Gerhard Hormann − 28/11/12, 16:03 © ANP. Paul Schnabel opinieDat 65-plussers zelden een hypotheek hebben die onder water staat, is net zulk non-nieuws als de constatering dat dertigers niet vaak een nieuwe heup nodig hebben.

Gezinnenwerkingen - IDGP Gezinnenwerking in het bisdom Brugge Gezinsleven vraagt een zeker management. Gezinsleven vraagt ook... een heldere kijk, humor, steun van anderen! Vanuit Gezinspastoraal ondersteunen we gezinnen in hun zoektocht om een gelukkige thuis uit te bouwen, rekening houdend met de realiteiten waarin mensen vandaag leven. We brengen gezinnen samen voor ontmoeting, gesprek, vorming, verdieping, groei in geloof,… 'Ik verlang terug naar de tijd dat een agent een boete uitschreef die je vrouw nooit te zien kreeg' - opinie OPINIE - Pieter van Eijsden − 28/11/12, 06:00 © ANP. Een bord met daarop de aankondiging 'Trajectcontrole' langs de A12 bij Arnhem. opinieHet lukt de overheid steeds beter elk detail van het openbare leven te controleren.

Droomanalyse » Cindy Schepers Contacteer me op Gratis e-book om te leren zelf dromen te analyseren! Schrijf in op de nieuwsbrief en ontvang tips om je dromen te begrijpen. Laat me een stuk met je meelopen op weg naar jezelf. Contacteer me op 0486 26 80 44 of stuur een bericht.

'Herhaling journalistieke fouten Pim Fortuyn-periode dreigt' Foto: ANP Dat stelt oud-hoofdredacteur van de NOS Hans Laroes in een interview met NU.nl over zijn boek De littekens van de dag, dat zaterdag verschijnt. Daarin kijkt hij terug op zijn journalistieke carrière, met name bij de NOS.

Related: