background preloader

Home Design Software & Interior Design Tool ONLINE for home & floor plans in 2D & 3D

Home Design Software & Interior Design Tool ONLINE for home & floor plans in 2D & 3D

https://planner5d.com/

Related:  tothanna85Room Planners

Beszélj bármiről Tippek, trükkök - 2021. február 3. Írtunk már nem egyszer a Pecha Kucha nevű prezentáció formáról, amikor 20 képről kell beszélni, úgy hogy mindegyik csak 20 másodpercig látszik. Remek alkalom az eloődói készségek fejlesztésére és jellemzően sokkal érdekesebb előadásokat eredményez, mint a kalsszikus ppt-k. Egy másik izgalmas előadás forma a Powerpoint karaoke, amikor vakinek úgy kell előadást tartania, hogy a diákat ő is csak akkor látja először.

Sweet Home 3D - Draw floor plans and arrange furniture freely Space Designer 3D Nahalka István: Még egy rangsor! A gimnáziumok eredményessége kicsit másképpen A gondok ott kezdődnek, amikor választ keresünk arra a kérdésre, hogy vajon egy-egy ilyen rangsor mit mutat. Régóta figyelem a középfokú iskolák rangsorairól megjelenő komoly, félig komoly, és egészen komolytalan írásokat. Autodesk Homestyler: software gratuito para diseño de interiores Olvass úgy, mint egy diszlexiás Egy diszlexiás barátom elmesélte, hogy mit jelent számára az olvasás. Bár tud olvasni, de ez komoly figyelmet és erős koncentrációt igényel, és úgy tűnik, mintha a betűk össze-vissza ugrálnának. Eszembe jutott, hogy pár éve olvastam a typoglycemia jelenségéről, azaz az olvasási folyamatnak arról a sajátosságáról, hogy a leírt szöveg megértéséhez nem szükséges, hogy a szavak betűi helyes sorrendben legyenek. Elegendő, ha a szó első és utolsó betűje a helyén marad, a többi lehet bármilyen sorrendben, mégis megértjük a írás jelentését. Bár annak idején ez az információ levelekben terjedt, úgy tűnik, mégis van némi alapja, ahogyan azt ez az oldal is bizonyítja.

Roomstyler - Design, style and remodel your home and get inspired by hundreds of thousands interior designs (powered by Floorplanner) lájfhekk - Lámpakisokos, avagy melyik szobába milyen fény ideális? Te is utálsz a telefonoddal világítani, hogy megtaláld a bejárati ajtó kulcslyukát, vagy ki vagy attól, hogy a hálószobában állandóan a szemedbe világít a lámpa? Mutatjuk, hogy milyen helyiségbe milyen világítást érdemes tenni. A lakás egyik legfontosabb eleme a lámpa, mégis kevesen figyelnek oda, mit is kell szem előtt tartani, mikor megvásárolunk egy újat. Pedig az otthonunk különböző pontjain különböző erősségű és melegségű fények lennének az ideálisak, hogy a fürdőszobád olyan legyen mint egy menő szálloda wellness részlege, miközben a pattanásnyomogatáshoz is van elég fény a tükörnél.

ENTiTi Creator - augmented & virtual reality content creation platform

Related: