background preloader

Pearltrees extension

Pearltrees extension

https://chrome.google.com/webstore/search/pearltrees%20extension

Related:  kristinajnDIGITAL PRESENCE

Kersti Kaljulaid Kersti Kaljulaid [ˈkersti ˈkɑljulɑid̥], född 30 december 1969 i Tartu i dåvarande Estniska SSR, är en estnisk ekonom och liberalkonservativ politiker, som sedan 10 oktober 2016 är Estlands president. Hon var dessförinnan Estlands representant i Europeiska revisionsrätten från 2004 fram till 2016, då hon valdes till president Toomas Hendrik Ilves efterträdare av parlamentet den 3 oktober, med tillträde 10 oktober. Kaljulaid är Republiken Estlands femte president sedan ämbetet inrättades 1938 och den fjärde sedan självständigheten från Sovjetunionen 1991. Hon är även den första kvinnan på posten, och var med 46 år den yngsta presidenten vid ämbetstillträdet.[1]

Intellyx Cortex Newsletter: How the Customer Experience Killed Shadow IT As the 2017 Equifax data breach illustrates, unpatched software represents a massive cybersecurity challenge for enterprises today. In that case, the vulnerability in question was well known, and a patch was available. Equifax simply hadn’t applied the patch. On the surface, this ‘patching gap’ – the time between the availability of a patch for a software vulnerability and the application of that patch – shouldn’t be that long. After all, what’s so difficult or time-consuming about applying a patch?

Theresa May May var 2002 och 2003 ordförande (motsvarar ungefär en svensk partisekreterare) för Konservativa partiet, mellan 1998 och 2010 skuggminister med ansvar för olika frågor och sedan 2003 är ledamot av Privy Council. Vid tillträdet för David Camerons koalitionsregering utnämndes May till inrikesminister samt minister med ansvar för kvinnofrågor och jämställdhet. En av de första frågorna hon fick hantera som inrikesminister var tragedin i Cumbria. May är bekännande kristen och medlem i Engelska kyrkan, och hon är dotter till en kyrkoherde.[2]

Erna Solberg Erna Solberg, född 24 februari 1961 i Bergen i Norge, är en norsk politiker, sedan 2004 partiledare för Høyre och sedan 2013 Norges statsminister. Hon var tidigare kommun- och regionminister 2001–2005. Familj och uppväxt[redigera | redigera wikitext] Angela Merkel Angela Dorothea Merkel [ˈaŋɡela doʁoˈtʰeːa ˈmɛɐ̯kl̩], född Kasner 17 juli 1954 i Hamburg, är en tysk politiker och kemist som är Tysklands förbundskansler (tyska: Bundeskanzlerin) sedan 22 november 2005, och partiordförande för partiet Kristdemokratiska unionen (CDU) sedan 2000. Sedan 1990 har Merkel varit direktvald ledamot av Tysklands förbundsdag. Merkel var mellan 1991 och 1994 federal minister för kvinno- och ungdomsfrågor i Helmut Kohls regering och 1994 till 1998 miljö- och kärnkraftssäkerhetsminister. 1998 till 2000 var hon partisekreterare för CDU.

Ellen Johnson Sirleaf Biografi[redigera | redigera wikitext] Ellen Johnson Sirleaf utbildades vid Harvard och blev sedan finansminister i president William Tolberts regering 1970. När hon kandiderade till senaten 1985 uttalade hon sig mot militärregimen och dömdes till tio års fängelse. Hasina Wajed Hon och hennes huvudrival Khaleda Zia har dominerat politiken i Bangladesh i snart 20 år. 1996 efterträdde Hasina Khaleda och 2001 var det omvända roller. Efter att en övergångsregering tagit över makten 2007, till följd av ett inställt val, fängslades Hasina Wajed först och nekades senare inresa till Bangladesh efter en utlandsresa. I valet i december 2008 ställdes åter de båda kvinnliga före detta premiärministrarna mot varandra. Denna gång gick Hasina segrande ur striden.

Här är kvinnorna som styr i världen USA. Hillary Clinton blir av allt att döma den första kvinnan att vara ett stort partis presidentkandidat i USA. Blir hon landets nästa ledare ansluter hon till en rad kvinnor som styr i andra länder runt om i världen. USA, precis som de flesta andra länder i världen, har aldrig haft en kvinnlig ledare. Men det finns undantag. Bland de möjliga kollegor som Clinton kan få mingla med på toppmöten märks bland annat den bangladeshiska premiärministern Sheikh Hasina, Liberias president Ellen Johnson Sirleaf, Tysklands förbundskansler Angela Merkel, Sydkoreas president Park Geun-Hye och Norges statsminister Erna Solberg.

Fakta om diskriminering av flickor - UNICEF Sverige Diskriminering på grund av traditioner Orsakerna till den regelmässiga diskriminering som drabbar flickor och kvinnor är många. Det handlar mycket om kulturella värderingar och traditioner. Många familjer tycker inte att det är värt att investera i sina flickor eftersom de ska gifta in sig i en annan familj. Efter att de gift sig kommer de inte att kunna bidra med något till sin “barndomsfamilj”, vilket gör att det anses onödigt att spendera pengar, tid och kraft på döttrarna. Flickor får ofta stå tillbaka för sina bröder.

Byggklossar, byggset & kulbanor - Lekmer.se Byggklossar är en av de första leksakerna barn brukar fastna för när de lämnat bitleksakerna bakom sig. Det är en fantastisk upplevelse för det lilla barnet när han eller hon lyckas göra sitt första torn och bemästrat staplandets konst. Letar du efter byggklossar på nätet har vi ett stort utbud i alla möjliga material, färger och former. Barnets första byggklossar Leksaker - Lekmer.se Lekmer har Sveriges kanske största utbud av leksaker online. Gör en enkel och smidig beställning på nätet och produkterna skickas till dig. Du slipper trängas i leksaksaffärer som, speciellt kring jul, kan vara en kamp och något man brukar skjuta på in i det sista. Dessutom slipper du bära hem leksakerna. Du kan du ta del av våra erbjudanden och hitta billiga leksaker till hög kvalitet. Vi har produkter från de största tillverkarna – Brio, LEGO, Micki etc. – men tack vare enkel logistik och att vi slipper en fysisk affär hålls priserna alltid nere.

jollyroom Det är något magiskt med leksaker. Vi minns alla vår favoritleksak som vi hade när vi var små. Den vi tog med oss överallt och aldrig någonsin ville släppa taget om. Leksaker från TOYS"R"US Finns i lager Fraktkostnad: Beräknar fraktkostnaden... Du betalar endast frakten för paketet med högst fraktkostnad.

Related: