background preloader

Talousuutiset

Talousuutiset
Related:  Ajankohtaiset talousuutisetmy buziness

Suomen uusi vientituote? Aalto-yliopisto ja Teknologian tutkimuskeskus VTT ovat käynnistäneet digitaalisiin varaosiin keskittyvän tutkimushankkeen yhdessä 13 yrityksen kanssa. Joukossa ovat muun muassa Kone, Patria Avion, Rolls-Royce ja Wärtsilä. Hankkeessa selvitetään, voisiko Suomesta tulla varaosien digitaalisen 3d-tulostuksen edelläkävijä, kertoo VTT:n projektipäällikkö Sini Metsä-Kortelainen. – 3d-tulostusta on tutkittu maailmalla, mutta Suomi ei ole kärkimaana viemässä sitä eteenpäin. Pääomat irti varastoista Suurten tuotantolaitosten varastoihin voi olla sitoutuneena useita satoja miljoonia pääomaa. 3d-tulostustekniikan avulla raha vapautuisi muuhun käyttöön. – Isoilla firmoilla on tehdashalleissa hirvittävä määrä erilaisia varaosia. Metsä-Kortelainen uskoo, että 3d-tulostus avaisi yrityksille uudenlaisia synergiaetuja, joita ei vielä hyödynnetä riittävästi. – Meillä on ajatuksena muodostaa verkosto ja pohdimme liiketoimintamalleja erilaisten yritysten näkökulmasta. Amerikkalaisyritys laajeni Suomeen

Lataa ilmainen opas - sähköpostimarkkinointi, uutiskirje, newsletter - Sähköpostimarkkinoinnin opas New York ja Lontoon pörssi New Yorkin pörssin omistaja Intercontinental Exchange ilmoittaa harkitsevansa tarjousta Lontoon pörssistä LSE:stä. Atlantassa pääkonttoriaan pitävän ICE:n tiedotteen mukaan lopullista päätöstä asiasta ei ole tehty. – Ei ole olemassa varmuutta siitä, että tarjous tehdään, sen enempää kuin siitä, millä ehdoilla se tehtäisiin, tiedotteessa todetaan. Uutinen on singonnut LSE:n osakkeen Lontoossa kahdeksan prosentin nousuun. Vasta viikko sitten Deutsche Börse ilmoitti olevansa fuusioneuvotteluissa LSE:n kanssa. Frankfurtin pörssiä pyörittävän Deutsche Börsen ja LSE:n fuusio synnyttäisi markkina-arvoltaan maailman kolmanneksi suurimman pörssi-operaattorin. ∇ Mainos, artikkeli jatkuu alempana ∇ ∇ Artikkeli jatkuu ∇ Uutistoimisto Bloombergin nimettöminä pysyttelevien lähteiden mukaan ICE on palkannut Morgan Stanleyn pohjustamaan tarjousta LSE:stä. Kansainvälisellä pörssisektorilla on nähty viime vuosina suuria yrityskauppoja.

Sähköpostimarkkinointi - Postiviidakko™ Kohdennettu sähköpostimarkkinointi on omiaan myynnin tehostamiseen esimerkiksi verkkokaupassa. Postiviidakon modulaarisen Drag & Drop -editorin avulla voidaan rakentaa ketterästi esimerkiksi brändi- tai tuotekohtaiset kirjepohjat, joita on helppo muokata eri lähetyksiin ja viesteihin sopivaksi. Lähetyksistä saatavien raporttien avulla saadaan selville myynnille arvokasta tietoa sekä suuntaa viestinnän ja sisällön kehitykselle. Pyydä demo›Ota yhteyttä› Pikavippibisnes Piensijoittajille on tarjoutunut parin viime vuoden aikana mahdollisuuksia laittaa rahojaan likoon erilaisiin vippipalveluihin. Tarjolla on esimerkiksi pääomasijoituksia perinteisiin pikavippiyhtiöihin. Vertaislainapalveluiden kautta puolestaan voi lainata rahojaan suoraan lainanottajille. Yhteistä lainapalveluihin sijoittamisessa on, että korkean tuoton vastapainona on aina huomattava riski. Pikavippejä ja vertaislainoja ottavat yleensä ihmiset, jotka eivät syystä tai toisesta saa edullisempaa kulutusluottoa muualta. Pikavippien todelliset vuosikorot voivat olla yli sata prosenttia ja vertaislainojenkin noin 25 prosenttia. Korkeat korot voivat tarkoittaa sijoittajalle hyviä tuottoja, mutta ne heijastavat myös sijoituksen korkeaa riskiä. Pikavippiyhtiö Lainasto on kerännyt viime huhtikuusta asti pääomasijoituksia korkeatuottoinen.fi-sivuston kautta. Toimitusjohtaja Sami Rantalaisen mukaan sijoituksia on tullut yli seitsemän miljoonaa euroa. Laura Oja / HS Pikavippiohjelma älypuhelimessa.

Sähköpostimarkkinointi haltuun Zoner Uutiskirje palvelun avulla | Zoner.fi Hoida sähköpostimarkkinointi, uutiskirjeet, tiedotteet tai mainokset maailmalle helposti ja nopeasti. Palvelun avulla hallitset kontaktit, listat ja viestit. Kampanjoiden edistymistä voit seurata monipuolisista tilastoista. Vertaile eri uutiskirjepalveluita Valitse itsellesi sopivin palvelumalli. Monta viestiä voit lähettää per kuukausi.Viestejä per kkKontaktejaListojaKyselyitäAloitusmaksu 5 000RajattomastiRajattomastiRajattomasti90 € 10 000RajattomastiRajattomastiRajattomasti90 € 25 000RajattomastiRajattomastiRajattomasti90 € 150 0000RajattomastiRajattomastiRajattomasti690 € Zoner Uutiskirjeen tärkeimmät ominaisuudet Netissä toimiva sovellus, ei asennuksia omalle koneelleAutomaattiset sovelluspäivitykset ja varmuuskopioinnitLuo ja hallitse itse listoja ja kontaktejaUseita kymmeniä valmiita uutiskirjeiden ulkoasumallejaLuo lomakkeita, joilla uutiskirjeitä voidaan tilata ja sijoita niitä nettisivuille Tehokasta sähköpostimarkkinointia Katso palvelun kaikki toiminnot ja ominaisuudet täältä.

Suomen rikkain postinumeroalue ei ole entisensä Westend on Suomen rikkain postinumeroalue. Espoon "kultahammasrannikon" helmi ei kuitenkaan ole aivan entisensä. Se on saanut osansa rikasta Espoota koettelevista talousvaikeuksista. – Niillä toimialoilla, jotka ovat espoolaisille rahaa tuoneet, menee nyt aika heikosti, sanoo Helsingin kaupungin tietopalvelukeskuksen järjestelmäpäällikkö Pekka Vuori. It-alan alamäki on tuonut Espooseen paljon korkeakoulutettuja työttömiä. Talouskriisi on pienentänyt myös espoolaisten pääoma- ja optiotuloja. Vuoren mukaan Espoossa tulokehitys on kymmenen viime vuoden aikana pysähtynyt, kun sitä verrataan Helsingin kantakaupunkiin ja pohjoisosiin. Kun esimerkiksi vuonna 2012 mediaanitulot olivat Westendissä 35 375 euroa, vuonna 2014 luku oli 35 167 euroa. Espoon rikkaimmista postinumeroalueista mediaanitulot ovat Westendin ohella pienentyneet muun muassa Friisilässä, Mankkaalla ja Nöykkiössä. Lapsiköyhyyden lisääntyminen näkyy jo Helsingissä Itä-Helsingin lähiöihin on asettunut paljon maahanmuuttajaperheitä.

23 of the Best Social Media Articles and Marketing Resources 503 Flares Filament.io 503 Flares × Imagine you were compiling a course curriculum for a class on online marketing. What would be your go-to resources? In digging through my bookmarks and starred articles, I noticed a growing list of awesome stories and helpful links. If I threw them all together, it’d make for quite the collection! I’d love to share with you what I’ve got so far, and it’d be awesome if you’d consider adding any personal favorites in the comments. 23 Must-Read Social Media Articles and Content Resources 1. Robin Sloan’s big ideas, published back in 2010, still ring true for me and my marketing today. Flow is the feed. 2. We’ve built this one into our content strategy a bit at Buffer. White bread content is snackable, bite-sized, easy to consume.Wheat bread content solves problems, dives deep, and addresses issues. 3. 16 Explosive Content Promotion Strategies (link) 4. Looking for amazing marketing advice and metaphors? 5. 6. 9 Persuasion Lessons From a 4-year-old (link) 7.

Vaihtotase oli alijäämäinen Tilastokeskus kertoo, että viennin lasku jyrkkeni tammikuussa, ja maksutaseen mukainen tavaravienti laski yhdeksän prosenttia vuodentakaisesta. Tavaratuonti laski kahdeksan prosenttia. Viime vuoden neljännellä neljänneksellä vienti laski neljä prosenttia ja tuonti kolme prosenttia. Sekä kauppatase että vaihtotase olivat tammikuussa 0,1 miljardia euroa alijäämän puolella. Vaihtotase sisältää sekä kauppataseen että palvelujen ulkomaankaupan ja tuotannontekijätulot eli palkat ja tulot sekä tulonsiirrot Suomen ja ulkomaiden välillä. Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan koko viime vuoden vaihtotase oli lievästi ylijäämäinen. Koko viime vuoden kauppataseen ylijäämä oli 2,5 miljardia euroa eli korkein viiteen vuoteen, koska tavaroiden tuonti laski niiden vientiä rivakammin. Palvelutase, joka sekin on vaihtotaseen osa, oli viime vuonna 1,3 miljardia euroa alijäämän puolella.

University Lecture Series: 7 Steps for Sales Teams Going Social With the wealth of information available online and through social media, today’s buyers are researching and making purchase decisions before their first call with a sales rep. This means sales reps need to be engaging with prospects on social to help shape those decisions, and identify early buying signals. But how can you find and monitor the right conversations online? Hootsuite University is pleased to present 7 Steps for Sales Teams Going Social with Julio Viskovich, Hootsuite’s Social Selling Sensei. Webinar: 7 Steps for SalesTeams Going Social Meet the Speaker Julio Viskovich has worked with a number of Fortune 500 companies including InBev, Roger's Wireless, Microsoft, and now Hootsuite to develop, implement, and deliver national sales training and education programs.

Työttömyysaste laski Työttömyys oli laskussa helmikuussa, ilmenee Tilastokeskuksen uusista luvuista. Työttömyysasteen trendi on kääntynyt laskuun viime vuoden huipuista ja on nyt samalla tasolla kuin helmikuussa 2015. Työttömyysasteen trendi oli 9,2 prosenttia, kun tammikuussa trendilukema näytti vielä 9,3 prosenttia. Ilman kausitasoituksia työttömyysaste oli 9,4 prosenttia, kun vuosi sitten helmikuussa työttömänä oli 10,1 prosenttia työvoimasta. Työttöminä oli 248 000 henkilöä, eli 20 000 vähemmän kuin vuosi sitten. Työllisiä oli helmikuussa 10 000 henkilöä vähemmän kuin vuotta aiemmin, eli 2 382 00 henkilöä. ∇ Mainos, artikkeli jatkuu alempana ∇ ∇ Artikkeli jatkuu ∇ Työttömyys laski Kainuussa, Keski-Suomessa ja Hämeessä Työ- ja elinkeinoministeriön lukujen mukaan työttömiä työnhakijoita oli 361 000, eli 6 000 viime vuoden helmikuuta enemmän. Työ- ja elinkeinotoimistoihin ilmoitettiin helmikuussa 60 000 uutta avointa työpaikkaa, mikä on 4 000 enemmän kuin viime vuoden helmikuussa.

Related: