background preloader

ENGLISH SPOT

ENGLISH SPOT
Related:  My favourites

ESL Song Lessons - tefltunes.com - Songs For Teaching Grammar ESL and EFL teachers looking for inspiration for lesson planning will find this list of songs to teach English grammar we’ve compiled a useful resource. Highlighted are songs available as complete ESL song lesson plans here on tefltunes.com. Songs for teaching present simple Eric Clapton / Wonderful Tonight (lyrics) The Beatles / She Loves You (lyrics) Bette Middler / From A Distance (lyrics) Songs for teaching present continuous Rod Stewart / Sailing (lyrics) Fool’s Garden / Lemon Tree (lyrics) Suzanne Vega / Tom’s Diner (lyrics) Songs for teaching past simple The Beatles / Yellow Submarine (lyrics) Gloria Gaynor / I Will Survive (lyrics) Celine Dion / Because You Loved Me (lyrics) Songs for teaching past continuous John Lennon / Jealous Guy (lyrics) Oasis / Champagne Supernova (lyrics) Aerosmith / Cryin’ (lyrics) Songs for teaching present perfect Songs for teaching present perfect continuous Songs for teaching past perfect Songs for teaching used to Songs for teaching going to future

ESL Movies Worksheets English vocabulary, printable worksheets ESL Lesson Plans & Resources for Kids Kiz School provides: Video Tutorials, PPT, Interactive Games & Quizzes, Printable PDF Worksheets & Flashcards, among others. You don't need to be a professional teacher to use our materials.It is an effective, affordable private and public teaching solution for parents and schools. English For Kids Free ESL for resources for kids are one of our best offers. Never again worry about lesson plan for young learners because we have free worksheets, Video Slides, Powerpoint presentations , Interactive Quizzes, Games for Classrooms , Flashcards, Kids Grammar, Reading & Spelling Worksheets and More to take off the burden of kids lesson planning. Worksheets for Kids include: Word Puzzles , Phonics and phonetics worksheets, coloring worksheets, video and music worksheets.ESL FOR KIDS We have video slide shows for Young learners in six different grades beginning from easy to difficult. ESL Kids Lab : Fantastic Free Resources for Kids Fun Games for ESL Teaching

Le blog pour mes classes d'anglais au collège Pourcentage moyen de la rétention du contenu après 24 heures, selon la méthode d'enseignement Anglais cycle III Téléchargement Liens Outils pour la classe Fichiers audio conduite de sa classe Progressions, textes officiels ... Livres pour la classe Fichiers audio Travaux sur les textes Exercices en ligne Téléchargements.. Conjugaison; articles; déterminants; pronoms; pluriel ... En classe; animaux; nourriture... Ecouter la prononciation. Exercices d'entraînement en ligne et en téléchargement. Parler des autres; de soi; poser des questions... Learn the collocations with have Jason R. Levine produces some of the best videos for teaching and learning English online. You probably know his super famous rap on irregular verbs. However, for this post we agreed to create materials for another one of his videos. In the post you can find the following activities: a video with the song (by Jason), the lyrics worksheet, an infographic with all the collocations, an interactive quiz and a game. Have collocations – video Watch the video and complete the following worksheet with the lyrics. This post covers only the first two verses of the song so stop the video after the two verses.Have collocations song Have collocations – infographic Go through the following infographic. Then ask the students to work in pairs or small groups and to ask and answer the questions in the outer circles. Have collocations – interactive quizzes To play on the full screen click the button: Game – full screen The second game is an interactive quiz.

Ny i svenska skolan Freedom Writers: Anne Frank A. Work with a partner. Choose the correct answer. 1. a. b. c. d. 2. a. 1929 b. 1931 c. 1932 d. 1934 3. a. b. c. d. 4. a. b. c. d. 5. a. 9 months b. 2 years c. 3 years d. 5 years 6. a. b. c. d. 7. a. b. c. d. 8. a. 18 b. 10 c. 12 d. 15 9. a. b. c. d. 10. b. c. d. 11. a. 1947 b. 1967 c. 1970 d. 1975 Key:1.b 2.a 3.b 4.d 5.b 6.c 7.a 8.d 9.d 10.a 11.a B. C. 1. 2. 3. 4. 5.

Related: