background preloader

Créations pour enfants et +

Créations pour enfants et +

http://creenfantin.canalblog.com/

Horse Ranch Turned Into Contemporary Home by Bates Masi Architects Bates Masi Architects completed the Genius Loci Residence, a home especially envisioned to capture the spirit of Montauk, New York, a place with important recent historic events, where the line between fact and fiction is blurred. How did the project developers manage to depict the feel of a place and convert it into this home? According to the official description, “a rchitectural details throughout the house occur at unexpected moments. A wood screen covered bridge unifies the two shingle clad volumes, allowing light into the grass paver courtyard below. Six Senses Resort in Vietnam Showcasing 50 Beautifully Designed Villas The Six Senses Con Dao Resort in Vietnam, designed by AW², is a holiday retreat bringing together 50 beautifully designed villas, sandy beaches and forested hills. With materials and colors blending seamlessly into the environment, the Six Senses Resort was developed using natural, sustainable sources, acquired locally where possible. Each of the villas is an inspiring combination of rustic and modern. Wood is the element which predominates, both in the exterior finishes and indoor wall paneling.

Showoff Bag PDF Sewing Pattern is Here! $8 – Showoff Bag Sewing Pattern PDF Buy Now Please read my purchasing/printing instructions first if you have never purchased an instant download PDF pattern before. snowy day hat pattern (free!) Friday morning we woke up to a blanket of white snow. I’d been enjoying the snow-free weather, but then I remembered how pretty snow is. So pretty. I love the quiet that comes with it, too.

Imposing Modern Residence in South Africa: House Serengeti Nico Van Der Meulen Architects completed an imposing residence in Johannesburg, South Africa, entitled House Serengeti. The residence impresses due to an unusual mix of earthly textures and raw materials with high-gloss finishes and refined design elements. According to the architects, the brief “was to create a stylish family home with ecologically sound design that maximized indoor-outdoor living to take full advantage of Johannesburg’s legendary eight-month summer. It’s a double-storey home with an open-plan living area downstairs, an upstairs pajama lounge, a study, and four bedrooms, all of them en-suite.

Related: