background preloader

Go paperless with the award-winning digital mailbox and filing service

Go paperless with the award-winning digital mailbox and filing service

The Best Websites on the Internet It's seriously hard to keep track of which sites have the greatest content and resources. So to help make things easier, we've compiled this comprehensive list of over 100 of the best websites on the internet. The sites on this list are those that we consider to be genuinely useful, top-of-the-line websites (not apps) where you'll find what you need. We update this list regularly, so check back occasionally, and be sure to tell your friends! Books Project Gutenberg Own an e-reader but hate paying for e-books? GoodReads What could be better than large social network for book enthusiasts? Audible The internet's home of audio books, Audible has an insanely-sized catalog featuring most classics, many new releases, and a host of quality audio courses to keep you learning for years. If you're anything like me, your list of books to read is literally never ending. Book Riot You can be a book lover without being pretentious. Pixel of Ink WhichBook Browsing Instapaper Pocket Google Translate JustPaste.It Tor

Customized Promotional Items - Custom Toronto Promotional Products Kantoren huren & Kantoorruimte in Almere - Regus Nederland Almere is het toonaangevend voorbeeld van een nieuwe moderne stad in de 21ste eeuw. Vandaag behoort deze stad tot de tien grootste gemeenten van het land. Het is de snelst groeiende stad van Nederland en een model voor moderne stedenplanning en architectonische innovatie. Dankzij de volledig vrijliggende fietspaden en het busbanennetwerk heeft de stad een gescheiden infrastructuur voor fiets, auto en bus. Almere vormt een belangrijke schakel in de strategische driehoek Amsterdam - Utrecht - Almere en is ook goed met andere Nederlandse steden verbonden. De stad is het business adres van zeer verschillende nationale en internationale bedrijven: bouw, duurzame technologie, techniek, informatietechnologie en financiën.

Kantoren huren & Kantoorruimte in Eindhoven - Regus Nederland Eindhoven is een belangrijk technologisch en industrieel centrum in het zuiden van Nederland. De stad is vooral gericht op informatietechnologie, communicatie en duurzame energie. Van het nationaal budget voor ontwikkeling en onderzoek gaat een derde naar Eindhoven en omgeving. De gemeente is een belangrijk onderzoekscentrum van het Europees Instituut voor Innovatie en Technologie (EIT), het voornaamste instituut van de EU om innovatie, onderzoek en de kenniseconomie te bevorderen. Ook komen de grootste uitgaven en patentaanvragen vanuit Eindhoven, voornamelijk van Philips. In Eindhoven zijn enkele ondernemers groot geworden. De transportverbindingen zijn vanuit Eindhoven erg divers.

Kantoren huren & Kantoorruimte in Den Haag - Regus Nederland Den Haag vervult in Nederland een groot deel van de rol die meestal aan een hoofdstad voorbehouden is. De nationale regering, het parlement en bijna alle ambassades en ministeries zijn in Den Haag. De stad is ook zetel van het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. Juist door de aanwezigheid van de nationale instellingen en internationale organisaties is de Haagse economie een dienst economie. Grote internationale bedrijven profiteren van de centrale positie van Den Haag om zich in de stad te vestigen. KPN, ING Bank, PostNL, T-Mobile, HTM, AEGON, Siemens en Shell hebben hun kantoren in Den Haag. Dankzij de toevloed van diplomaten en rijksambtenaren uit de hele wereld is de Haagse bevolking multicultureel en zeer hoog opgeleid. Den Haag betekent voor een bedrijf prestige.

Kantoren huren & Kantoorruimte in Rotterdam - Regus Nederland Rotterdam is vooral een havenstad. De haven van Rotterdam is de grootste van Europa en een van de belangrijkste van de wereld. Het is de poort van Europa, de ‘Gateway to Europe’. De strategische ligging van Rotterdam en de haven zijn een belangrijke trekpleister voor internationale en nationale bedrijven. De stad is goed bereikbaar door middel van de trein, snelweg, de boot en er is zelfs een luchthaven in Rotterdam, de Rotterdam The Hague Airport. Al deze facetten maken Rotterdam zeer aantrekkelijk voor ondernemers.

Kantoren huren & Kantoorruimte in Utrecht - Regus Nederland Utrecht is door de centrale ligging de perfecte vestigingsstad voor handel binnen heel Nederland. De gemeente Utrecht bevindt zich in de Randstad en is daarom centraal gelegen op een knooppunt van snel-, spoor- en waterwegen. De transportverbinding met de rest van het land is optimaal. Utrecht is een gekende beurzen- en conferentiestad die vooral gericht is op de dienstensector. Een virtueel kantoor huren of in Utrecht vergaderen is direct verbonden met prestige en professionaliteit. De Nederlandse Spoorwegen, ProRail en Rabobank Nederland hebben zich in Utrecht gevestigd. In Utrecht heeft Regus een groot aanbod aan volledig ingerichte vergaderruimten en flexibele kantoorruimten. Als universiteitsstad brengt Utrecht ook veel kennis met zich mee.

Kantoren huren & Kantoorruimte in Amsterdam - Regus Nederland Amsterdam is een echte handelsstad die zijn economische kracht aan de diversiteit te danken heeft. Amsterdam is een van de wereldhoofdsteden van de IT-economie en creativiteit. Een virtueel kantoor is een uitstekende manier om een postadres te huren in een van de belangrijkste zakensteden van Europa. De ontvankelijkheid voor nieuwigheden, de bekende Amsterdamse kleinhandel en het bloeiende toerisme creëren een ideale sfeer om in Amsterdam een kantoorruimte te huren. Vanwege het cultureel erfgoed en de handelstraditie van de stad is het gezellig en professioneel prestigieus om in Amsterdam te vergaderen en zaken te doen. Voor de nationale en internationale handel is de haven van Amsterdam na die van Rotterdam de belangrijkste van Nederland en de vijfde van Europa.

Bedrijfsruimte te huur, Kantoorruimte huren - Regus Nederland Als u net gestart bent als ondernemer is het aan te bevelen om een passende bedrijfsruimte te huren. Door het gebruik van een flexibele kantoorruimte, kunt u snel schakelen wanneer de onderneming plotseling snel groeit en u een grotere werkruimte nodig heeft. In sommige gevallen levert het huren van een kantoorruimte u een fiscaal voordeel op. Een argument om kantoorruimte te huren kan zijn dat u weinig startkapitaal heeft of uw winst liever in het bedrijf investeert dan in onroerend goed. Maar kantoorruimte huren kan soms lastig zijn, bijvoorbeeld omdat er geen passende ruimte beschikbaar is in uw prijsklasse. 1 contract, 1 factuur, 1 contactpersoon.

Huur virtuele kantoren & virtuele kantoordiensten - Regus België Stel U voor dat U een top-zakelijk adres bezit op een locatie van uw keuze. Met de Ctoren van Regus is dit mogelijk. Onze medewerkers beheren uw post en oproepen. Zo kunt u uw bedrijf beheren zonder ‘fysiek’ ter plaatse te moeten zijn. Het professioneel Regus team beheert alle administratieve taken, zodat u zich tegenover uw klanten zo professioneel mogelijk introduceren kan. Daarbij kunt u uw budget op een meer kostenefficiënte manier gebruiken zonder u zorgen te moeten maken over de zoektocht naar immobiliën en de selectie van personeel.

Related: