background preloader

KFC

KFC

http://www.kfc.com/

Arta Lui Claire Morgan Claire Morgan s-a nascut in Belfast in 1980, dupa care s-a mutat in Londra unde traieste si lucreaza si in prezent. A absolvit in 2003 fiind licentiata in sculptura si imediat dupa a sustinut mai multe expozitii solo in Marea Britanie; ulterior si-a dobandit notorietatea si in Australia si America. Premiile nu au ezitat sa apara, in 2004 a castigat Royal British Society of Sculptors Annual Bursary Award si Roy Noakes Award. Doi ani mai tarziu a luat locul intai (€10,000) in cadrul concursului International Competition for Young Sculptors din Milano. Lucraraile ei trateaza relatia cu natura, conceptul schimbarii si influenta trecerii timpului asupra lumii in care traim.

Pizza Hut Toby Carvery - Home Tossed Salads London La Cafea Comic Con – Cosplay Celebra Yaya Han, cunoscută pentru costumele sale la evenimentele de acest gen din lume, va fi prezentă ca invitat la cea de a doua ediție a East European Comic Con care va avea loc în perioada 9-11 Mai la Romexpo București. Povestea din ruine Cernem viitor prin sita prezentului, iar ce ramane, e trecut pur. Go home trees, you’re drunk! Sa vedem o serie de imagini in care natura apare asa cum este ea: naturala!

Wendy's Mobile - Home Arta Lui Richard Davies Richard Davies este un freelancer din Llanelli, Carmarthenshire, Marea Britanie specializat in ilustratie si graphic design. Imediat dupa ce a absolvit Swansea Metropolitan University, s-a “inrolat” in industrie, iar asta se intampla acum 10 ani. Turksworks este numele portofoliului dar artistul sustine ca este rezultatul imaginatiei alter ego-ului sau. In materie de compozitie, se poate observa o afinitate pentru cinematografie si mai exact pentru postere de film.

Americaneagle.com, Inc. - Web Site Development, Web Design, Website Design, Website Development, Ecommerce Ardene

Related:  mourillas69