background preloader

WebQuestCat

WebQuestCat
83 persones inscrites a les Jornades de Menorca Edu21 En un estiu en què l´educació està d´actualitat, 83 menorquins s´han inscrit a les Jornades dels propers dies 27 i 28 d´agost a Es Mercadal organitzades pels voluntaris de Menorca Edu21, amb el suport del MRPM. S´hi han inscrit no només professors sinó també pares, mares, estudiants, educadors de temps lliure, i algun mestre de fora. Si a ells hi afegim els que venen de fòra, els ponents i els que encara no s´han apuntat, es preveu que arribin al centenar. El motiu és que les jornades, convocades sota el títol: Famílies i mestres per un Pacte, tenen un doble objectiu: D´una banda, reunir persones de diferents ideologies i àmbits per analitzar la situació de l´educació a la Menorca del segle XXI amb una mirada a llarg termini no partidista. D´altra banda, prendre consciència dels avanços en metodologies que es produeixen arreu i compartir experiències per a una millora en la concepció del currículum i de la metodologia a les aules.

https://sites.google.com/site/webquestcathome/home

labeldroid Cuadernos del Profesor es una aplicación diseñada para el sistema operativo android que puede usarse en dispositivos smartphone, note-tablet y tablet. Ha sido diseñada y supervisada por un equipo de profesores de Andalucía, Castilla la Mancha y Extremadura. El objeto es contribuir a las tareas cotidianas del profesorado, mediante una herramienta de referencia, ya que permite agilizar y optimizar las tareas docentes habituales. Aplicación destinada a sustituir los "cuadernos tradicionales del profesorado" en formato papel, que se emplean hasta ahora para gestionar los datos de cursos y alumnado. Fundamentalmente DCP permite recoger datos durante las clases (al igual que en los cuadernos de papel) y realizar automáticamente los cálculos de calificaciones y medias (como sucede en los programas para PCs), además gestionar diferentes "cuadernos".

Organitzades per la COMUNITAT CATALANA DE WEBQUEST i l’INSTITUT DE CIÈNCIES DE L’EDUCACIÓ DE LA UAB. 5. Carmen Pilar Martí Ballester i Mª Teresa Balaguer Collcmarti@cofin.uji.es , bcoll@cofin.uji.es Experiència WEBQUEST: “APLICACIÓN DEL MODELO WEBQUEST PARA ADQUIRIR COMPETENCIAS GENÉRICAS EN EL EEES” 4. Jesús Pedrós i Lourdes Manzanedo jpedros2@xtec.cat Experiència WEBQUEST al IES DOCTOR TRUETA LIM El sistema Lim es un entorno para la creación de materiales educativos en formato de Libro Interactivo Multimedia. Características Uso de HTML+javascript+css Compatible con los principales navegadores , sistemas operativos y dispositivos. Entorno abierto, basado en el formato json.

WebQuest Webquest, un recurs didàctic Una WebQuest per al curs DC36 IES Ribera del Sió Agramunt Curs 2003/2004 Dissenyada per Ramon Bernaus Hot Potatoes Home Page WebQuest.Org: Home Webquest: Concepto, Origen, Estructura, Plantillas, Crear webquest blogger webquest Eva Adell

Related: