background preloader

Google

Google

https://www.google.fi/

Related:  Kevään ikis

Asutustoiminnan muistomerkin paljastaminen Lapinlahdella 22.5.2010 Karjalan Liiton puheenjohtaja, kansanedustaja Markku Laukkanen Talvisodan syttymisen myötä aloitettiin sota-alueilta siviiliväestön evakuoinnit. Rauhanehtojen myötä menetimme 100 tuhatta rakennusta ja 450 tuhatta ihmistä jäi kodittomaksi. Osta ja myy helposti. Ilmoita ilmaiseksi Torissa. Siirtoväen asutus mullisti kaupungit Siirtoväen asuttaminen mullisti suomalaiskaupunkeja sodan jälkeen. Antti Palomäki pitää kaupunkirakenteen muuttumista käänteentekevänä väitöskirjassaan, joka on ensimmäinen tutkimus maanhankintalain vaikutuksista kaupunkeihin. Vuonna 1945 säädetty maanhankintalaki sekaantui kaupunkien autonomiseen tonttipolitiikkaan.

AdWord Avainsanat ovat sanoja, joilla ihmiset tekevät hakuja Googlessa. Mainoksesi näkyy osuvien hakutulosten vieressä. Luot mainoksesi itse Luot mainokset ja valitset avainsanat itse. Avainsanat ovat yrityksesi toimintaan liittyviä sanoja tai ilmaisuja. Pyydä avainsanaideoita Naisten oikeudet Naisten ja miesten välinen eriarvoisuus on maailmanlaajuisesti yhä voimakasta ja naisiin kohdistuu monenlaista syrjintää nimenomaan heidän sukupuolensa vuoksi. Monet kulttuuriset ja yhteiskunnalliset käytännöt sallivat eriarvoisen kohtelun, myös lainsäädännön kehittyminen on ollut epätasaista. Monissa maissa naisiin ja tyttöihin kohdistuu laajaa syrjintää ja väkivaltaa heidän sukupuolensa vuoksi. Maailman naisista 35 % on kokenut joko fyysistä ja/tai seksuaalista väkivaltaa. Yli 64 miljoonaa tyttöä on avioitunut alaikäisenä, osa vasten tahtoaan. Yli puolet ihmiskaupan uhreista on tyttöjä ja naisia, heistä valtaosa päätyy seksi- tai pakkotyöhön.

Haaste - Naisten kokema väkivalta EU:ssa Suomalaisista naisista 47 prosenttia ilmoitti kokeneensa 15 vuotta täytettyään fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa. Luku ei ole yllätys, sillä se on sama kuin vuonna 2005 tehdyn suomalaisen naisuhritutkimuksen tulos (Piispa ym. 2006). Kiinnostavaa on, miten yleistä väkivalta on Suomessa verrattuna muihin EU-maihin. Kuviossa 1 esitetään kahdeksan väkivaltaan liittyvää osoitinta, jotka ulottuvat lapsuudessa koetusta väkivallasta väkivallan pelkoon. Se kuvaa Suomen tilannetta suhteessa EU-keskiarvoihin. Kuvion sisempi kehä kuvaa 28 EU-maan keskiarvoa; sen ulkopuolelle sijoittuva vertailumaan tieto kertoo, että väkivaltaa on vertailumaassa EU-keskiarvoa enemmän.

Kristinusko ja islam yhä maailman valtauskonnot – uskonnottomien määrä vähenee Maailman uskonnollinen kenttä on pysynyt viimeisen vuosikymmenen ajan varsin vakaana, eikä suurimpien uskontojen seuraajien määrässä ole tapahtunut merkittävää muutosta. Kristinuskon ja islamin kannattajat muodostavat yhä yhdessä maailman väestön enemmistön. Kirkon tiedotuskeskuksen lainaamien ns. Barrettin tilastojen mukaan maailman väestöstä lasketaan kristityiksi 33 prosenttia ja muslimeiksi 23 prosenttia. Vuonna 2007 vastaavat luvut olivat 33 prosenttia ja 21 prosenttia.

EU-maat vievät miljardeilla aseita kriisialueille – Jaakonsaari kysyy politiikan epäjohdonmukaisuudesta Kotimaa 24.09.2015 19:45 Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd.) puuttui EU:n aseidenvientipolitiikkaan esittämällä komissiolle ja neuvostolle aiheesta neljä kirjallista kysymystä keskiviikkona. Euroopan unioni pohtii parhaillaan ratkaisuja naapurialueiden konflikteihin Syyriassa, Irakissa ja Libyassa sekä keinoja suurimman pakolaiskriisiin hallintaan sitten toisen maailmansodan. Neuvosto päätti 23.9. ylimääräisessä sisäministereiden kokouksessa yhden miljardin euron lisärahoituksesta kriisialueille.

Maps Stansvik Stansvikin kesäkartano sijaitsee Laajasalon eteläosassa Tahvonlahden rannalla. Kartano perustettiin vuonna 1798 Degerön rälssisäteriin kuuluneen torpan paikalle. Nykyinen päärakennus, siipirakennus ja uusklassinen venevaja rakennettiin 1800-luvun alkupuolella. Päärakennuksen edustalla on symmetrinen istutussommitelma. Päärakennuksen takana on hyötypuutarha, jossa viljeltiin hedelmäpuita ja marjapensaita. Rakennusten ympärillä on laaja maisemapuisto, joka ulottuu luonnonkauniille Stansvikinniemelle (Talludden) ja viereiselle saarelle.

hs Vastaanottokeskuksissa kytee naisten kapina – ”En aio kuunnella miestä. Sanon vain, että nyt ollaan Euroopassa” Jemenistä Suomeen turvapaikanhakijana tullut Fatima tekee töitä nelihenkisen metsätyöporukan esimiehenä Vihdissä. Panoramio Puun käyttö sisustuksessa alentaa stressiä – vanhuksista tulee sosiaalisempia, mielialakin kohenee Puumateriaalit lieventävät ihmisen stressiä. Metsäntutkimuslaitoksen mukaan useat tutkimukset osoittavat, että puun käyttö sisustuksessa vaikuttaa stressiä alentavasti. Puumateriaalit vaikuttavat ihmisen hyvinvointiin niin fyysisesti kuin psyykkisesti, mutta vielä on paljon tutkittavaa siinä, miten eri mekanismit toimivat. Puusta haihtuvilla yhdisteillä on mahdollisesti oma roolinsa puun elvyttävässä vaikutuksessa.

Related: