background preloader

Edu21

Edu21
Properes activitats Notícies 12 d'abril de 2014 - Enric Roca, coordinador d'Edu21 (El Punt Avui) Docència en equip En societats on la complexitat augmenta, i tot es fa més difícil de gestionar, la tasca educativa de famílies, docents i educadors en general també esdevé més feixuga. Les receptes clàssiques es mostren inoperants per donar una resposta efectiva als reptes que planteja, avui, la feina educadora.

http://www.edu21.cat/

XATAC_5 BLOG Aquesta és la primera entrada de presentació del nou espai de comunicació a la xarxa del @Xatac_5, on anirem documentant la particiació de ka comunitat després de cada sessió #Xatac5 al Twitter. Els reculls anteriors del nostre perfil de Storify.com estaràn a la Tweet-Teca. Qui és el @XaTac_5 El @XaTac_% és el grup impulsor de les converses setmanals al Twitter amb l’etiqueta #XaTac5 . Blogs educativos - Espiral Edublogs From Ourense to the World: Postcrossing at Padre Feijoo-Zorelle es el blog de un proyecto interdisciplinar de centro en el que alumnos de varios niveles intercambian tarjetas en inglés con personas de cualquier punto del planeta empleando la direcció... Hasta la fecha (12 de febrero de 2016) el proyecto ha llegado a un total de 18 países. Hemos enviado 35 postales: 5 a Rusia, 4 a los Estados Unidos, a China y Holanda, 3 a Alemania, 3 a Taiwan, 2 a Bielorrusia, 1 a Suecia, a Japón, a Italia, a Turquía, a Bélgica, a Australia y a Nueva Zelanda. Hemos recibido 26 postales: 5 de Alemania y de Rusia, 2 de Holanda, de la República Checa y de Finlanda y 1 de Singapur, de la India, de Italia, de China, de Bélgica, de Australia, de los Estados Unidos y de Turquía.

Núria Coma i Maria del Mar Lluelles Cacera del tresor de música (ESO) Autoria: Ramon Llanes Una cacera del tresor adreçada a l’ESO Autor: Ramon Llanes IEARN Pangea El Blog de l'Edu3.cat El 21 de juliol de 1936 es va suspendre l’Olimpíada popular de Barcelona a causa de l’aixecament feixista espanyol i l’inici de la guerra civil espanyola. L’Olimpíada popular de Barcelona, de caràcter antifeixista, havia de ser un esdeveniment esportiu alternatiu als Jocs Olímpics de Berlín de 1936 amb l’objectiu de reivindicar el veritable esperit olímpic i fomentar els valors de solidaritat i pau entre nacions, ja que els Jocs Olímpics de Berlín suposaven una apologia del nazisme i els seus valor racials i militars. El 1931, en el moment de designar la ciutat que acolliria les Olimpíades, la convulsa situació política d’Espanya va fer que el Comitè Olímpic Internacional (COI) desestimés Barcelona, una de les favorites després del gran èxit que havia tingut l’Exposició Universal del 1929, en favor de Berlín, ja que en aquell moment Alemanya encara era un país democràtic. Poc després, l’any 1933 van arribar els nazis al poder i van instaurar el Tercer Reich.

Ciberespiral Inici edu365.cat El Blog de Educación y TIC

Related: