background preloader

Edu21

Edu21
Properes activitats Notícies 12 d'abril de 2014 - Enric Roca, coordinador d'Edu21 (El Punt Avui) Docència en equip En societats on la complexitat augmenta, i tot es fa més difícil de gestionar, la tasca educativa de famílies, docents i educadors en general també esdevé més feixuga. Les receptes clàssiques es mostren inoperants per donar una resposta efectiva als reptes que planteja, avui, la feina educadora.

http://www.edu21.cat/

XATAC_5 BLOG Aquesta és la primera entrada de presentació del nou espai de comunicació a la xarxa del @Xatac_5, on anirem documentant la particiació de ka comunitat després de cada sessió #Xatac5 al Twitter. Els reculls anteriors del nostre perfil de Storify.com estaràn a la Tweet-Teca. Qui és el @XaTac_5 El @XaTac_% és el grup impulsor de les converses setmanals al Twitter amb l’etiqueta #XaTac5 . M'obres la porta? Fotograma de “No t’aturis” Com deu ser fer segon de Batxillerat si tens la família a més de deu mil kilòmetres de casa i et costa entendre el català i el castellà? com deu ser per algú que treu bones i vol anar a la universitat però no té recursos per pagar-se la matrícula de l’any vinent? I per algú que no s’entén amb els pares i veu l’esperança a l’altra banda de l’oceà? Com deu ser fer segon de Batxillerat amb algunes d’aquestes circumstàncies i viure en un barri de Barcelona marcat per l’atur, els desnonaments i la falta d’expectatives?

IEARN Pangea Ciències Socials en Xarxa Voltaire és el pseudònim de François Marie Aruet (1694-1778), un dels grans intel·lectuals del segle XVIII. De gran influència a l’Europa del seu temps, en tots els seus escrits va defensar la tolerància, el progrés, la igualtat, les llibertats polítiques i individuals del ciutadà… Idees trencadores i innovadores per al seu temps. Idees que obririen les portes a la Revolució francesa i a una nova etapa de la història. Nascut a París, va rebre una bona educació amb els jesuïtes. El blog de Salvaroj MINILLIÇONS DE LECTURA

Blog de Biología OrienTapas El Bloc de l'Albert

Related: