background preloader

Yle.fi

Yle.fi

Etusivu | Pikku Kakkonen Selaimesi tunnistettiin tietokoneen selaimeksi. Mikäli käytät mobiili- tai tablettiselainta, lue lisätietoa Pikku Kakkosen sovelluksesta. Pikku Kakkosen nettisivut käyttävät Flash-laajennuksen versiota 10.1, jota selaimestasi ei löytynyt. Pyydä aikuista asentamaan tai päivittämään Flash turvallisesti ja ilmaiseksi Adoben sivuilta ja yritä uudelleen. Ongelmatapauksissa voit lähettää palautetta osoitteeseen pikkukakkonen@yle.fi. Selaimesi tunnistettiin mobiili- tai tablettiselaimeksi. Saat Pikku Kakkosen sisällöt auki lataamalla Pikku Kakkosen iOS- tai Android-sovelluksen. Mikäli olet jo asentanut sovelluksen, saat sisällön auki alla olevasta napista. Otamme mielellämme vastaan palautetta sovelluksesta osoitteeseen pikkukakkonen@yle.fi.

Etusivu Kirjautuneena saat kaiken irti Ylen palveluista. Loimme sinulle valmiiksi nimimerkin, jolla sinut tunnetaan Ylen palveluissa. Voit ottaa sen käyttöön sellaisenaan tai keksiä uuden. Miksi pyydämme täydentämään profiilia? Nimimerkillä näyt muille käyttäjille esimerkiksi keskustelupalstoilla. Lähetämme salasanan vaihtolinkin sinulle sähköpostitse Saat pian sähköpostin osoitteeseen Seuraa sähköpostin linkkiä vaihtaaksesi salasanasi. Salasanasi on nyt vaihdettu. Yle Tunnus on aktivoitu. Voit nyt palata takaisin sovellukseen puhelimesi valikosta ja jatkaa sen käyttöä. Saat pian sähköpostin osoitteeseen Seuraa sähköpostin linkkiä aktivoidaksesi Yle Tunnuksesi. Väärinkäytön estämiseksi haluamme varmistaa, että olet aito käyttäjä.

Vetamix Uutiset Uutiset Suomalaisautoilijat rynnivät itärajan taakse paitsi bensan, myös renkaiden ja varaosien perässä. Syynä on ruplan matala kurssi, joka painaa hinnat tällä hetkellä kotimaan hintatasoa reilusti alemmas. Yksi kaveri sanoi just, että kun Suomessa Ladan startti maksaa 180 euroa, niin Venäjältä sen saa viidelläkympillä, joensuulainen Ilkka Pirhonen tietää. Sää Tulevalla viikolla sää muuttuu epävakaisempaan suuntaan ja samalla viilenee. Joonas Koskela Ähtävänjoella aivan tyyntä, hiukan aurinkoa. Lähettäjä: Arja Utunen, Pietarsaari Puun varjo vedessä. Lähettäjä: Christian Nylund Kyrkösjärvi Seinäjoki 26.04.2014 Lähettäjä: jari salo Yön viileys laskeutuu joelle, Tornio 25.4.2014. Lähettäjä: Pirkko Siukonen Museonranta, Raahe 24.4.2014 Lähettäjä: Virpi Suomela

Blogit & keskustelu

Related: