background preloader

Galleries

Galleries

http://stevemccurry.com/galleries

Related:  gurolkrpz

Botanik Bahçesinden iyi haber HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Trabzon Botanik parkına adım adım yaklaşıyor. Avan proje hazırlayan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a arz eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ekibinin çalışmaları ardından projenin ihale aşamasına geldiğini örendik. Çamoba'daki askeri alana yapılacak olan Botanik parkının önümüzdeki günlerde ihale tarihi belli olacak. Botanik parkının içerisinde suni gölet, çocuk eğitim alanları, çim amfi, su bahçesi, farklı ağaç gruplarına ait bahçeler, seyir alanları, doğal şelaleler, sanatsal etkinlik alanları, tematik bahçeler, lokanta, kafeterya, idari binalar, seminer salonları, bitki atölyeleri yer alacak. 103 dönümlük alanın içinde bulunan binalar rehabilite edilecek mevcut binalar dışında ek binalar yapılmayacak. Giriş ve çıkış kapılarında danışmanlar yerlerini alarak ziyaretçilere yardımcı olacak.

Yuri Kozyrev Yuri Kozyrev As a photojournalist for the past 25 years, Yuri Kozyrev (Russia, 1963) has witnessed many world-changing events. He started his career documenting the collapse of the Soviet Union, the last empire of our modern times, capturing the rapid changes in the former USSR for the LA Times during the 90’s. In 2001, Yuri started to cover international news. 'Biliyorum İki Gün Ağlayıp Üçüncü Gün Unutacaksınız' İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde taşeron sağlık işçisi olarak çalışırken zorla kanalizasyon temizliği yaptırılan ve temizlik esnasında hastalanan 28 yaşındaki taşeron sağlık işçisi Zafer Açıkgözoğlu geçen günlerde yaşama veda etti. Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'a konuşan Açıkgözoğlu’nun kardeşi 26 yaşındaki Emre Açıkgözoğlu, ağabeyinin ihmal sonucu yaşamını yitirdiğini belirtiyor. Acıkgözoğlu, “İşe girdiğinde hiçbir şeyi yoktu ağabeyimin. Acilin önünde rögarı su basmış. Amiri ağabeyimi ve 2 işçiyi zorla rögarı temizlemesi için sokmuş. Ağabeyimi en pis yere göndermiş.

Sebastião Salgado Un article de Wikipédia, l'encyclopédie libre. Pour les articles homonymes, voir Salgado. Biographie[modifier | modifier le code] APi FiLM – TORRENT FiLM iNDiR A Long Way Down Başrollerini Breaking Bad’in Jesse Pinkman’ı Aaron Paul ve eski James Bond Pierce Brosnan’ın paylaştığı 2014 yapımı kara komedi filmini Pascal Chaumeil yönetiyor. Filmde dört kişi yılbaşını karşılamak ve hayatlarının başka zorlukları ile baş

Follow Me – Un projet photographique de Murad Osmann Follow Me – Un projet photographique de Murad Osmann “Follow Me“, un projet personnel du photographe russe Murad Osmann, qui immortalise ses voyages à travers le monde avec sa petite amie dans une série de photographies toujours basées sur le même modèle : une vue à la première personne se laissant entrainer par la main vers de nouvelles découvertes… Une série émouvante, poétique et romantique ! J’adore ! Images © Murad Osmann

Prof. Dr. Çetin Önder - Randevu Al - Doktor Hakkında Bilgiler - Trabzon İş bu sayfada yer alan yorumlar, ilgili doktorun doğrudan veya dolaylı emri, talebi ve/veya ricası olmaksızın, ilgili hasta tarafından bağımsız olarak yazılmaktadır. Bu web sitesinin temel amacı sağlık alanında kamuoyunun daha iyi bilgilenmesini sağlamaktır. Eniyihekim.com bir başvuru hizmeti değildir ve herhangi bir Sağlık Hizmeti Sağlayıcısını tavsiye etmemektedir veya desteklememektedir. Doktor hakkında toplam 13 yorum bulunmaktadır. orhan tarafından: 9 Haziran 2014 benim kızım skalyoz hastasıydı cetin hacaya gititk .hocam çok ilgilendi ve sonuçta ameliyat etti.ellerine sağlık hiçbir sorunumuz yok.Allah razı olsun ona sağlıklı başarılı uzun ömürler diliyorum.

Everyday - OLIVIA BEE Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana Bmde Büyük Şok Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet Mynet Dış Haberler Servisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) 69. Genel Kurulu'nda yaptığı konuşma ve dünyaya verdiği önemli mesajların yanında salondaki boş sandalyeler de sosyal medyanın gündemindeydi. Eylülde En Az 143 İşçi Hayatını Kaybetti İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’nin (İSİG)verilerine göre, geçtiğimiz eylül ayında en az 143 işçi yaşamını yitirdi. Eylülde hayatını kaybedenlerle birlikte 2014’ün ilk dokuz ayında en az 1414 işçinin öldüğü kayda geçti. İSİG’in verileri ocak ayında 97 işçi, şubat ayında 82 işçi, mart ayında 122 işçi, nisan ayında 121 işçi, mayıs ayında 417 işçi, haziran ayında 146 işçi, temmuz ayında 127 işçi, ağustos ayında 159 işçi yaşamını yitirdiğini gösteriyor. Veriler yazılı, görsel, dijital basından takip edilen, emek-meslek örgütlerinden gelen bilgiler ve işçiler, işçi yakınlarının bildirimleri sonucunda toplandı. Eylül 2014’te hayatını kaybeden işçilerin 11’i kadın, 132’si erkekti.

Renk Değiştiren Müzikli Kaplumbağa Gece Lambası GittiGidiyor'da 128554306 îRenk Değiştiren Müzikli Kaplumbağa Gece Lambası Almış olduğunuz ürünler orijinal olup adınıza kesilen faturasıyla birlikte aynı gün adresinize gönderilir. Faturasız ürün almaktan sakının. Çünkü satıcıyla ya da üründe bir sorun yaşarsanız hak talep edebilmek için ürün faturasının olması gerekmektedir. DELL İ5 i5-4210 4GB 500GB 2GB GT820M 15.6 GittiGidiyor'da 132386797 1 - Ürünler sıfır mı? Ürünler tamamen sıfır ürünlerdir. 2 - Ürünlere Fatura kesiliyor mu? Asus ME170C-1B016A Intel Atom Z2520 8GB 7" Tablet Fiyatı İncelediğiniz ürünü satın aldıktan sonra beklentilerinizi karşılamadığı takdirde iade edebilirsiniz. İade işlemlerinizi aşağıdaki şekilde yapmalısınız: Ürünün adresinize teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde "Sipariş Takibi" sayfasından "İade ve Geri gönderim" başvurusunda bulunarak iade sürecinizi başlatabilirsiniz. Ürünü iade etmek için, orijinal kutusuyla ve faturasıyla birlikte Hepsiburada.com’a göndermelisiniz. İadenizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

Related: