background preloader

Halloumi- och sötpotatisbiffar

Halloumi- och sötpotatisbiffar

https://www.ica.se/recept/halloumi-och-sotpotatisbiffar-724860/

Related:  ReceptReceptvegetariskt

Rödkålssallad - Paleoteket - Ta tillbaka din hälsa RödkålssalladAnna-Maria Norman2020-12-18T21:54:45+00:00 Rödkålssallad är ett juligt tillbehör, som fungerar väldigt bra när det inte är jul också. Tillsammans med äpple blir det en frisk smak. Rödkålssallad är ett juligt tillbehör, som fungerar väldigt bra när det inte är jul också. 1 kg rödkål1 st äpple3 msk olivolja0.5 dl vatten3 msk honung0.5 dl äppelcidervinäger5 st nejlikor hela1 st lagerblad1 krm salt Skala och riv äpplet grovt. Supergod sockerfri blåbärscheesecake – recept - Anna Lissjanis - Trend o träning Sugen på något sött och smarrigt? Tjejen i famnen är bland det sötaste jag har, men henne får du inte, däremot recept på en sockerfri blåbärscheesecake. Jag hittade det bland sparade utkast till bloggen och undrade varför vi aldrig provat det förr.

Rödbetsbourguignon I annonssamarbete med Fiskars I samarbete med Fiskars har jag tagit fram ett slow cooking recept. Jag funderade ganska länge innan jag bestämde mig för vad jag skulle laga. Råkräm – Rårörd vaniljsås Nu när det är pajtider så går den här råkrämen åt som smör i solsken här hemma! Otroligt enkel och ungefär tusen gånger godare än någon köpt vaniljsås! Jag använder vanligt vaniljsocker, gärna där det står att den innehåller äkta vanilj och har lite av vaniljfrön i sig så att den får de små prickarna i sig. 2 äggulor 2 msk strösocker 1 msk vaniljsocker 2 dl vispgrädde Gör så här: 1. Vispa äggulor, strösocker och vaniljsocker fluffigt. 2. Tomatsallad Dela recept Dela Spara recept Spara Köp receptet Köp receptet Skriv ut Öppna i menyplaneraren Menyplan. Ingredienser Tillagning 1. Skär tomaterna i bitar och finhacka rödlöken. 2. Blanda ihop alla ingredienser i en skål.

Älgörtssaft Så gör du egen saft Nu blommar älgörten för fullt. Som jag har väntat! Jag är helgalen i älgört och tycker denna vackra, fluffiga växt har en speciell och god smak. Glutenfritt bröd och veganska pålägg - Claras recept, Fika & Bakat - UnderbaraClara • Inlägget är ett annonssamarbete med Schär • Jag har många kompisar som är glutenintoleranta eller väljer bort gluten av andra anledningar. Och jag tycker att det är så svårt att veta vad jag ska erbjuda dem på när alla andra vid bordet äter vanliga smörgåsar. Gluten är ju ganska knepigt – för det finns tillsatt i så många olika produkter jag aldrig ens reflekterat över. Jag fick i uppdrag av Schär – som är marknadsledande på just glutenfritt färskare bröd – att testa deras nya sorter Sandwich Mörk och Sandwich Frömix med Chia.

Vitkålsfräs med kyckling Det här har verkligen blivit en storfavorit hos oss! Efter att jag gjorde vitkålsfräs första gången så har vi gjort det massor av gånger, och nu på senaste tiden har jag gjort en asiatisk variant. Perfekt när man vill äta lite nyttigare och inte så mycket pasta, potatis eller ris. Guacamole BufféMexikansk 3 mogna avokador 1 msk färskpressad limejuice 1 liten finriven schalottenlök 1 finriven vitlöksklyfta 1/2 urkärnad och finhackad chili (t ex spansk peppar) 1 stor grovhackad tomat 1/2 kruka hackad koriander salt och peppar Close

Related: