background preloader

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

http://www.youtube.com/watch?v=CdXesX6mYUE

Related:  alexcrihan

Remember the Fifth of November . Discursul devenit simbol pentru generatiile care se revolta impotriva sistemului corupt. VIDEO - www.procinema.ro V for Vendetta a devenit un film simbol pentru o generatie. Mesajul puternic pe care l-a transmis acest film "oamenilor nu ar trebui sa le fie frica de guverne, ci guvernelor ar trebui sa le fie teama de popor" rezoneaza mai mult ca oricand cu multimile protestare din aceste zile din toata Romania. "People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people" (V for Vendetta, 2005) Dupa 10 ani de la lansarea filmului "V for Vendetta", in regia lui James McTeigue, cu un scenariu adaptat de fratii Wachowski, dupa o serie de benzi desenate de David Lloyd, filmul pare mai autentic ca oricand.

LMFAO - Sexy and I Know It Enrique Iglesias - Push ft. Lil Wayne Anton Crihan Dead; Moldova Exile, 99, Escaped Soviet Rule Anton Crihan, a leader in the movement that reunited his native region of Bessarabia with Romania between the world wars, , died on Jan. 9 in a hospital in St. Louis, Mo. He was 99 and lived in St. Chris Brown feat. Kevin McCall - Strip CORUPTIA UCIDE: 25.000 de oameni au cerut in strada schimbarea sistemului politic din Romania. "Este doar inceputul!" La 4 zile de la tragedia din Colectiv, Romania nu doarme, refuza sa faca acest lucru. Mii de oameni au parcurs 11 kilometri prin Bucuresti, cerand demisiile lui Ponta, Oprea si Piedone. De la Revolutie nu a mai asistat Romania la astfel de scene. Oamenii spun ca s-a umplut paharul si ca vor sa isi recapete demnitatea. De altfel, pe tot parcursul traseului, s-a strigat "vrem schimbare" si s-a spus ca trebuie sa se intample ceva in tara asta. Iar acesta este numai inceputul, se pare.

The Pussycat Dolls - Stickwitu ft. Avant Toți tinerii care împlinesc 18 ani vor călători gratuit cu trenul în UE Toți tinerii din cadrul Uniunii Europene care împlinesc 18 ani vor putea călători gratuit cu trenul, timp de o lună, în tot spațiul comunitar. Proiectul a fost propus de europarlamentarul român Siegfried Mureșan în raportul privind prioritățile politice ale Parlamentului European pentru bugetul UE din 2018 și a fost aprobat, astăzi, cu majoritate de voturi. ACTUALIZARE 14.17: Parlamentul European a adoptat astăzi, cu 445 de voturi „pentru”, 134 „împotrivă” și 101 abțineri, raportul privind prioritățile politice ale Parlamentului European (PE) pentru Bugetul Uniunii Europene (UE) din anul 2018, elaborat de deputatul european Siegfried Mureșan. Valoarea estimată a Bugetului Uniunii Europene de anul viitor este de aproximativ 155 - 160 de miliarde de euro. Raportul elaborat de eurodeputatul român prevede ca prioritățile PE pentru 2018 să fie: creșterea economică, locurile de muncă și siguranța cetățenilor.

Katy Perry - The One That Got Away (Trailer) Chris Brown and Rihanna - Start Over

Related:  מוזיקהsolene64musiqueMore Songs!!MUSIQUEDance & PopMusiquePitbullChris BrownMusiquemusique